Entourage: The "Gigli" effect


Σύντομα σχόλια για το πρώτο "κανονικό" Entourage της 4ης σεζόν.

Είμαι ικανοποιημένος από τους σεναριογράφους αυτή τη στιγμή, αν μη τι άλλο γιατί βρήκαν μια πολύ ενδιαφέρουσα μέση οδό σε ένα σεναριακό δίλημμα που έμοιαζε προβλέψιμο όποιο δρόμο κι αν έπαιρνε. Το "Medellin" είτε θα ήταν ιδιοφυές, είτε μάπα, σωστά? Όχι, καθώς ο Eric το μίσησε και ο Vince το λάτρεψε, μια εξέλιξη που προετοιμάζει το έδαφος για ένα πιθανό χάσμα ανάμεσα στους δύο φίλους και συμπαραγωγούς.

Φυσικά όλοι ξέρουμε πολύ καλά πως ο Vince δε θα πάρει την κατεύθυνση της καριέρας του Ben Affleck γιατί πολύ απλά δεν λειτουργεί έτσι το show, αλλά τουλάχιστον θα είναι συναρπαστικό να δούμε τον Eric να ιδρώνει για το μέλλον του φίλου του και να πιστεύει ειλικρινά πως έχει στα χέρια του ένα νέο "Gigli".

Kατά τα άλλα, η παρουσία του όλο και πιο αγαπημένου Billy Walsh καθιστά όλο και πιο περιττούς τους δύο supporting πίθηκους, ιδιαίτερα τον Turtle, γιατί άντε πες ο Drama έχει και τις στιγμές του. Στιγμές όπως όταν έδιωξε τους πάντες από το διαμέρισμά του τρία δευτερόλεπτα μετά την αποχώρηση του αδερφού του ή όταν είπε την ατάκα της βραδιάς, "What do drunk people do? They piss and they miss." Από την άλλη, ο Ari σε μανιακό mode είναι πάντα απόλαυση, ακόμα κι αν είναι σε ένα τόσο pointless story όπως αυτού του επεισοδίου. Eπιπλέον, κάθε αφορμή για περισσότερο screen time για την Mrs. Ari είναι καλό, in my book.

2 σχόλια:

  1. Πότε θα αρχίσουμε επιτέλους να σχολιάζουμε το Kyle XY;;;;;

    Νομίζω ότι θα είναι το νέο χιτ στην τηλεόραση.

    Γρήγοραγρήγοραγρήγοραααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μου κάνει τίποτα το "Kyle XY" παίδες, sorry!

    ΑπάντησηΔιαγραφή