24, Season 6.5

...αυτή που διαδραματίζεται στα παρασκήνια. Σύμφωνα με τον Michael Ausiello του TV Guide, το δίκτυο FOX ακύρωσε τα σχέδια των παραγωγών του "24" για ένα storyline που περιλάμβανε γυρίσματα στην Αφρική. Μάλλον έβαλαν κάτω τα νούμερα και αυτά δεν τους έκαναν το χατίρι.

Αποτέλεσμα? Μετά από συζητήσεις μεταξύ του staff, ο Howard Gordon και η παρέα του αποφάσισαν να πετάξουν όλο το προσχεδιαμένο story στα σκουπίδια και να ξεκινήσουν από το μηδέν. Κατά συνέπεια η παραγωγή θα ξεκινήσει με τουλάχιστον 3 εβδομάδες καθυστέρηση, και σχεδόν τα πάντα αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα, από πλευράς πλοκής αλλά και χαρακτήρων.

Όμορφα. Το μόνο που έλειπε στην πολυβραβευμένη σειρά μετά από αυτή τη σεζόν που είχε φέτος, ήταν αρνητικό buzz για την επόμενη, από το καλοκαίρι κιόλας.

2 σχόλια:

  1. Κρίμα πραγματίκα. Η σειράαυτή τη χρονιά πρέπει να μας δώσει μια πολυ δυβατή σεσον. Οι μόνες σεσονς που δεν ήταν εξαιρετικές στο 24 ήταν η έκτη και η τρίτη αλλα τουλάχιστον στην τρίτη είχαμε αρκετους χαρακτήρες (τονυ, μισελ, παλμερ και την γυναίκα του, τον συνεργάτη του jack κλπ) στην έκτη πραγματικά ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΠΤ. Περιμένω πολλά απο την 7 σεσον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ουσιαστικά το 24 πάντα επιβίωνε και μας διασκέδαζε είτε παράγοντας συναρπαστική δράση (5η, 1η, 2η) είτε παράγοντας το action blockbuster αντίστοιχο του "Melrose Place" (3η, 4η), αλλά ποτέ δεν έκατσε ακριβώς απάνω στο σκοινί προσπαθώντας να ακροβατήσει στα δύο, μη δίνοντας τελικά τίποτα.

    Το καλό είναι το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι παραγωγοί. Και το ακόμα καλύτερο είναι οτι φέτος επιτέλους ξεφορτώνονται τη CTU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή