The Captain has landed

Ο Nathan Fillion βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για ρόλο τουλάχιστον 12 επεισοδίων (αν όχι series regular) στην 4η σεζόν των "Desperate Housewives".

Ah, το βλέμμα αμηχανίας των Whedon snobs καθώς μάθαιναν πως ο αγαπημένος Captain Mal θα πρωταγωνιστήσει σε μια απλή και τιποτένια σαπουνόπερα. Μεγάλες στιγμές!

Φυσικά το περιμένω σα να μην υπάρχει αύριο.

6 σχόλια:

  1. Αφού του κόβουν όλα τα show του κακομοίρη αποφάσισε να πάει κάπου να στεριώσει έστω και για 12 επεισόδια.Διάβασα ότι θα κάνει τον σύζυγο της Dana Delany που θα είναι regular του χρόνου που θα έχουν κόρη την Lyndsy Fonseca.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες το ψέμματα. Ελπίζω το "Waitress" σε συνδυασμό με το Desperate gig (όνομα και πράμα) να τον εδραιώσουν κάπως περισσότερο σαν rising star γιατί είναι κρίμα να μείνει απλώς ένας cult περιθωριακός ήρωας.

    Και by the way αγαπώ Dana Delany! Οι δυο τους θα κάνουν ένα συναρπαστικό ζευγάρι για τη σειρά, που το χρειαζόταν επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ego thelo na paizei pantou alla na min ginei mainstream star. Einai DIKOS MAS! Stoixima oti tha doume Waitress stis Nyxtes Premieras? ;)

    Opote akouo to onoma tis Dana Delany mou erxetai in mind to theme song ton Animaniacs pou elege
    Dana Delaney
    No pain, no gainy
    Hydroplaney
    Money down the drainy
    Penny Laney
    Tarzan and Janey
    etc kai itan para poly asteio! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ όποτε ακούω το όνομά της θυμάμαι οτι κάποια στιγμή θέλω να δω "China Beach" καθώς και οτι δεν έχει καμία σχέση με την Kim Delaney του "NYPD Blue" που τότε στα νιάτα της ήταν κουκλάρα.

    Επίσης, τι γίνεται αλήθεια με αυτό το φεστιβαλάκι μας? Θα μάθουμε και κανά όνομα κάποια στιγμή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή