Επιστρέφοντας...

Καλά όλα? Το μαγαζί εδώ δεν έχει κλείσει, αλλά κάτι μερικές δουλειές, κάτι η πλήρης απουσία τηλεοπτικών συμβάντων, κάτι -κυρίως- η Κόλαση των τελευταίων ημερών, όσο νά'ναι η διάθεσή μου το πρωί δεν ήταν να τρέξω να ποστάρω. (Και ακόμα και όταν αναζήτησα μια δίοδο στο entertainment για να ξεσκάσω λίγο, πήγα κι έπεσα πάνω στην είδηση οτι ο αγαπημένος Owen Wilson έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Τσεκάρετε το υπέροχο κείμενο για τον Wilson στο blog The House Next Door.)

Το μόνο που χρωστάω εγώ εδώ είναι σχολιασμό για το "Mad Men" της περασμένης εβδομάδας, που ελπίζω να τον κάνω έστω και σύντομο προτού προβληθεί το 7ο επεισόδιο. Κατά τα άλλα, η καλτ μούρη του Jeff Fahey (τον αγαπάμε από το "Silverado", θα τον δούμε σύντομα και στο "Planet Terror") θα κοσμεί φέτος το "Lost" (Hello, Jacob? That you?), o Tim Minear επιτέλους πέταξε από πάνω του την κατάρα του Fox πηγαίνοντας το επόμενο canceled show του στο ABC ("Miracle" λέγεται, το "Wonderfalls" θυμίζει, περισσότερα εδώ), και το "Burn Notice" ακούγεται όλο και περισσότερο: είχε σχολιαστεί εδώ, το είχα απορρίψει υποτιμητικά εγώ ως ασήμαντο και buzzless, κερδίσατε, αν ανανεωθεί θα το περιλάβω.

(ETA: Και ρίχτε μια ματιά και στο πολύ καλό άρθρο των L.A. Times που εξετάζει την όλο και μεγαλύτερη διαρροή σπουδαίων κινηματογραφικών leading ladies προς την τηλεόραση.)

Αυτά για το status μας. Άσχετα από το τι θα προλάβω να ποστάρω, και πότε, για το "Mad Men", αυτό που έχετε να κάνετε εσείς αυτό το τριήμερο είναι να πάτε να δείτε τους ξεκαρδιστικούς "Simpsons" και να γυρίσετε μετά εδώ να τα πούμε. Σχολιασμός για την ταινία θα ανέβει αργά αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου