Who's back


Κάαααποια στιγμή θα ήθελα μέσα από το blog να αναφερθώ πιο αναλυτικά στη σειρά που αγάπησα περισσότερο αυτό το καλοκαίρι, έστω και με 2-3 χρόνια καθυστέρηση. Τεχνικά δεν είναι US TV, αλλά είναι damn fun TV και αυτό την προκρίνει. Μέχρι λοιπόν να βρω το χρόνο και την αφορμή να κάτσω να γράψω γιατί αγαπώ τον νέο "Doctor Who", πάρτε μια ολόφρεσκη publicity still με τη (περίπου) νέα companion, που φέρνει την θαυμάσια κωμικό Catherine Tate να επιστρέφει full-time στη σειρά.

Το κάστινγκ νέο που με χαροποίησε πολύ από τη σημερινή ανακοίνωση του BBC ήταν αυτό για την ηθοποιό που θα ερμηνεύσει την Agatha Christie, σε αυτό που προβλέπω να είναι η πιο ενδιαφέρουσα από τις αναπόφευκτες ετήσιες συναντήσεις του Doctor με σπουδαίες προσωπικότητες της αγγλικής ιστορίας. Τη μεγάλη συγγραφέα λοιπόν θα ζωντανέψει στην οθόνη η Fenella Woolgar, που πρόσφατα απολαύσαμε στο εξαιρετικό "Jekyll" (μόλις το τελείωσα-- θα γράψω και γι'αυτό, ελπίζω) ως την loopy εκ των δύο λεσβιών ντετέκτιβ. Τέλειο?

Έχει κι άλλα ενδιαφέροντα η αναμονή για την 4η σεζόν του "Who", από την Kylie Minogue σρβιτόρα στον Τιτανικό, μέχρι την ανεπιβεβαίωτη εμφάνιση του Sir Ben Kingsley σε έναν πολύ-πολύ σημαντικό ρόλο. Can't wait, προσωπικά, και ήθελα να μοιραστώ από εδώ τον ενθουσιασμό μου για το show, έστω μέχρι να βρω το χρόνο να τον θεμελιώσω με κάποιο (ή κάποια) post. Για το "Torchwood", θα δείξει. Η 2η σεζόν δεν αργεί να ξεκινήσει (με τον James Marsters στην guest list, παρακαλώ) αλλά την πρώτη δεν την είχα λατρέψει. Θα δούμε.

2 σχόλια:

  1. Mou tin spaei i Catherine Tate. ("I am bovvered" by her, an thes :p)

    H Kylie ston Titaniko tha einai teleia kai tha proteina na bgalei kai sxetiko single... Can't Get Who Out Of My Head.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη σπάει η Catherine Tate?! That's a twist! She's brilliant! (Αν είναι να μιλάμε για αγγλική TV, ας μιλάμε και proper english, eh? LOL-- προφέρεται "Λόουλ")

    Tέλειο για Kylie, I know! Να και μια φωτό από τα γυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή