CSI: She's...


Σύντομα, και μεγάλα, spoilers μετά το άλμα για την πρεμιέρα της νέας σεζόν του CSI.

Μόνο στο CBS θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, νομίζω. Μόνο ένα δίκτυο τόσο αδιάφορο για το hype θα άφηνε ολόκληρο καλοκαίρι να περάσει χωρίς με κάποιο τρόπο να αφήσει να διαρρεύσουν πληροφορίες σχετικά με το συμβόλαιο της Jorja Fox. Το FOX πρόσφατα έριξε σε press release του 24 ένα από τα μεγαλύτερα spoilers της 7χρονης ιστορίας της σειράς χωρίς καν προειδοποίηση, το ABC παλαιότερα είχε κάνει γνωστό 6 μήνες πριν την προβολή του σχετικού επεισοδίου, οτι η Irina Derevko είναι ζωντανή στο Alias... γενικά η ουσία είναι πως το να περάσουν 3 μήνες αγωνίας και παρακολουθώντας επιτέλους την πρεμιέρα να έχω ειλικρινή αγωνία σχετικά με το τελικό outcome είναι... σπάνιο.

Γι'αυτό και μόνο το λόγο απόλαυσα στο μέγιστο την πρεμιέρα της νέας σεζόν, η οποία έκλεισε ικανοποιητικότατα και αγωνιωδέστατα το θαυμάσιο περσινό season-long arc της Miniature Killer. Το επεισόδιο έντεχνα οδηγούσε σε συνεχή misdirections χρησιμοποιώντας μη συμβατικές τεχνικές storytelling όπως flashbacks που μας ταξίδευαν σε ολοένα και κοντινότερο παρελθόν. Πολλές ανατροπές, συνεχής αγωνία, καθώς και σκηνές που η σειρά λίγο-πολύ μας χρωστούσε από το περσινό season finale, όταν η Jorja Fox αρνήθηκε να πάει να γυρίσει τις σκηνές της.

Ομολογώ πως χάρηκα πάρα πολύ που τελικά η Sara επέζησε, καθώς το ongoing ρομάντζο της με τον Grissom ήταν και ένας από τους λόγους που ενδιαφέρθηκα εξαρχής να ακολουθήσω τη σειρά σε τόσο προχωρημένο σημείο της ύπαρξής της. Ιδιαίτερα η μικρή στιγμή τους στο ελικόπτερο καθώς αυτή ανέκτησε τις αισθήσεις της ήταν γλυκιά, συγκινητική και understated-- δε γνωρίζω αν φέτος θα υπάρχει κάποιο ongoing μυστήριο, αλλά τώρα που η σχέση της Sara και του Grissom έγινε ουσιαστικά γνωστή στους συνεργάτες τους, περιμένω με αγωνία να δω τι συνέπειες θα υπάρξουν για τους δυο τους.

This is not your father's CSI, αυτό είναι το ένα βέβαιο πράγμα.

ΕΤΑ: Potential spoiler στα comments.

4 σχόλια:

  1. official,mas leei adios.bes sto comingsoon kai tsekare to.krima......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι επίσημο αυτό, είναι από πηγές του Ausiello. Έχει τύχει να κάνει και λάθος στο παρελθόν. Μια ή δυο φορές... LOL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα το λέει και το Entertainment Weekly. Oh, well!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ara tha epeistrepsei to allo eteron imisi tou katsaridakia i lady!!!!
    panta mou tin espage i fox apo tin 1h season sto kalo na paei ase pou mou ithele na kanei fisiologiko ton arxigo....akou normal....

    ΑπάντησηΔιαγραφή