Pilot Watch '07: Life (NBC)



Συντελεστές. Πρωταγωνιστεί ο Damian Lewis ("Keane", "Band of Brothers", erm, "Νύφες") και από γύρω συναντάμε την Sarah Shahi ("The L Word", "Alias"), τον Adam Arkin ("Chicago Hope", "The West Wing") και την Robin Weigert ("Deadwood"). Aπό το δημιουργικό γνωρίζω μόνο δύο σκηνοθέτες executive producers, τον Daniel Sackheim ("The X-Files") και τον γελοιωδώς αξιόπιστο David Semel. (Οι μισοί πιλότοι στην ιστορία της ανθρωπότητας.)

Premise. Ο μπάτσος Charlie Crews φυλακίζεται αδίκως σε ισόβια, κι αφού έχει χάσει τα πάντα στη ζωή του, αθωώνεται και αποφυλακίζεται. Τώρα έχει να αντιμετωπίσει μια διαφορετική ισόβια κάθειρξη, αυτή της επανένταξής του στην κοινωνία, ή κάτι παρεμφερώς ανόητα ποιητικό.

Yada-Yada. Πρέπει να αρχίσουν να βγάζουν τον Hugh Laurie σε κουκλάκια α λα Barbie. O House Δικηγόρος! (Interns sold separately.) O House Μπάτσος! (Hot partner sold separately.) What's next? O House Σκουπιδιάρης? Όλοι αυτοί οι ρόλοι-καρμπόν υποστηρίζονται από εξαιρετικούς ηθοποιούς (ο Damian Lewis είναι φανταστικός στο ρόλο) αλλά πραγματικά, enough is enough. Το μυστήριο του πιλότου δεν ήταν αρκετά ενδιαφέρον, οι quirky αποχρώσεις του κεντρικού χαρακτήρα έχουν τη γνωστή χάρη αμονιού που πέφτει στο κεφάλι σου (ο Charlie ουσιαστικά συμπεριφέρεται σαν τον Arthur Weasley από το "Harry Potter" όταν βρίσκεται κοντά σε αντικείμενα αναπτυγμένης τεχνολογίας. Ή σε φρούτα, για κάποιο λόγο) και η υποψία και μόνο μιας συνωμωσίας πίσω από την εξαρχής φυλάκισή του μου φέρνει τάση για εμετό. Το περιφερειακό καστ είναι αλλού γι'αλλού, με τον Adam Arkin να βρίσκεται ουσιαστικά σε μια εντελώς άλλη σειρά, τη Shahi και πάλι να μην πείθει στον όποιον ρόλο έχει (σας λέω, η μόνη φορά που την πίστεψα αυτή την κοπέλα, ήταν όταν έπαιξε το one-off screw του Tony Soprano) και τη Robin Weigert να μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα από αυτό, αν και είναι πάντα ευχάριστο να συναντώ τους παλιούς μου αγαπημένους από το "Deadwood". Δεν υπάρχει περίπτωση να υπομείνω αυτή την τυπικότητα βδομάδα μετά τη βδομάδα, μόνο και μόνο για να κοιτάω το πρόσωπο της Sarah Shahi. Ούτε καν για τις -no doubt- φοβερές ερμηνείες που θα προσφέρει ο Lewis.

1 σχόλιο:

  1. Εμένα το Life μου αρέσει πολύ πάντως - και όχι μόνο γιατί παίζει ο Damian Lewis. Δεν βλέπω ούτε House ούτε κάποιο (άλλο?) από τα copies, αλλά το Life μου άρεσε από το πρώτο επεισόδιο και τώρα που δεν έχει Galactica και το Heroes έχει αρχίσει να θυμίζει LOST (άλλα αντί άλλων), το Life είναι η μόνη σειρά που βλέπω ανελλιπώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή