And First Cancellation goes to...

...Viva Laughlin! Tο remake της βρετανικής μιούζικαλ σειράς Viva Blackpool που σφαγιάστηκε από τους κριτικούς και σνομπαρίστηκε από το κοινό -ως lead-out του CSI έχασε το 60% του κοινού του Πέμπτη με την πρεμιέρα του, και από αυτό το 40% το δεύτερο επεισόδιο είδαν μόλις τα 3/4- αποσύρεται αμέσως από το πρόγραμμα του CBS μετά από 2 μόλις επεισόδια.

Αυτά είναι καλά νέα σε διάφορα επίπεδα, όπως οτι ο Hugh Jackman δε θα συνεχίζει να χαραμίζεται τραγουδώντας καραόκε μιούζικαλ (τι αρρωστημένος συνδυασμός ήταν αυτός?), ηθοποιοί μπορούν να επιστρέψουν σε προηγούμενες δεσμεύσεις τους (ο Eric Winter στο Brothers & Sisters), και το Amazing Race επιστρέφει δυο-τρεις μήνες νωρίτερα. (effective 4 Νοεμβρίου)

Αυτό, by the way, είναι ένα θέαμα που θα βαρεθούμε να βλέπουμε τους επόμενους μήνες. To συνδικάτο των σεναριογράφων ενέκρινε με ένα εκκωφαντικό ποσοστό 90% την απεργία μετά τη λήξη του συμβολαίου τους, η οποία πλέον έχει την έγκριση να ξεκινήσει οποιαδήποτε στιγμή από την 1η Νοεμβρίου κι έπειτα. Χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο συμφωνίας στο ενδιάμεσο, τα κανάλια πάντως είναι έτοιμα να βουτήξουν με τα μούτρα σε reality programming όταν τα σενάρια που έχουν παραγγελθεί στερέψουν κι αυτά.

Καλό θα είναι λοιπόν να είμαστε προετοιμασμένοι για πολλές αντικαταστάσεις scripted shows με reality στο επόμενο διάστημα. Μόνο, δυστυχώς, λιγότερο crappy από το Viva Laughlin.

4 σχόλια:

  1. Ενώ ταυτόχρονα, το Private Practice παίρνει full season order... Bleh... I think I'm gonna vomit in my mouth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai prepei na eimai o monadikos se olo to planiti pou perasa kala me to viva!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ενδεικτικό του γενικότερου επιπέδου της σεζόν το οτι ένα show που χτυπάει ένα a'ight 12άρι μύρια τη βδομάδα και δεν πολυαρέσει σε κανέναν, είναι χωρίς συναγωνισμό το #1 νεό show. Aυτό θα πει "βαριούνται να αλλάξουν κανάλι."

    Για το Viva, ειλκρινά το πιστεύω αυτό που λες!(LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. viva las vegas!!!
    ti lete trello gelio
    tha jekiniso gia epistrofi tou viva
    tha steiloume apo ena lampaki sto kanali (mallon mono ena tha lavoun!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή