HIMYM: Auf Wiedersehen


Θα είμαι πολύ σύντομος γιατί έχω περιορισμένο χρόνο, το επεισόδιο δε μου άρεσε, και σε 5 λεπτά είναι έτοιμο και το "Heroes" το οποίο είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα μπορέσει να χτίσει πάνω στο μίνι-σερί καλών επεισοδίων που είχε πρόσφατα. Πολύ σύντομα spoilers μετά το άλμα.

Τι δούλεψε? Ε, μου άρεσε το casual αστείο με το οποίο άνοιξε το επεισόδιο, σύμφωνα με το οποίο τα γυμναστήρια για κάποιο λόγο θεωρούνται κατά κοινή ομολογία περιττά το 2030. Random! Επίσης αγάπησα και πάλι Heidi Klum, αυτή τη σπάνια περίπτωση μοντέλου που μπορεί να σταθεί στην οθόνη και να ανοίξει το στόμα της χωρίς να βγουν βατράχια από μέσα. Kαι σε μια "Project Runway"-fanboy νότα, she auf'd Barney!

Κατά τα άλλα, καρα-meh. Τελείως stock sitcom plot, η παρέα γυμνάζεται, χα χα. Αν κάτι άλλο είχε ενδιαφέρον στο επεισόδιο ήταν προφανώς το backstory του Barney, αλλά ήταν γεμάτο με πολλά εύκολα αστεία για τον αδερφό του (και το μισώ όταν χαραμίζεται κάποιος τόσο αγαπημένος star όπως ο Wayne Brady). Είχε πλάκα να βλέπω τον Barney να τρώει τα μούτρα του απέναντι σε όλα τα μοντέλα (by the way, αυτό το multi-cameo επανακαθορίζει την έννοια του gratuitous ή είναι ιδέα μου?) αλλά το στόρι όλο έπαιξε από την αρχή ως το τέλος απόλυτα προβλέψιμα.

Ένα επεισόδιο ακόμα, please ας είναι καλύτερο από αυτό.

6 σχόλια:

  1. "I foresee agressive growth in my future!"

    Τίποτα, απλά λατρεμένη ατάκα και την ξέχασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Min. Vazeis. Tetoious. Titlous.

    Gia mia stigmi fovithika oti anakoinwneis oti cancel-istike or something. Peh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LOL! Είδες για να μη βλέπεις "Project Runway"? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "That was the night I was born. I rose like a phoenix from her mentholated bosom and strode into the world Armani clad and fully awesome."

    Μπορεί να ήταν μέτριο για τα στάνταρ της σειράς, κακό επεισόδιο δε πρόκειται να βγάλουν όσο ζει ο Barney όμως :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. egrapse kaneis olokliri ti germaniki metafrasi tou Yips? ti simaine?

    nai, arketa mediocre episodio 'at the gym'. an prokeitai na kaneis tackle ena tetoio stereotypo, toulaxiston sigourepsou oti tha to kaneis kalutero apo opoiondipote, ever, before.

    ΑπάντησηΔιαγραφή