StrikeWatch: Media Silence (Updated)

H έλλειψη updates που βλέπετε? Είναι επειδή υπάρχει επισήμως έλλειψη updates. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα όπως είχαμε πει πριν από μέρες, αλλά οι δύο πλευρές έχουν δεσμευθεί να μην προβούν σε δηλώσεις στα media με αποτέλεσμα την εκκωφαντική αυτή σιωπή.

Πηγές πάντως λένε οτι αυτές τις δύο πρώτες μέρες των διαπραγματεύσεων δε σημειώθηκε κάποιο βήμα προόδου, καθώς η Alliance παρουσίασε ξανά την ίδια πρόταση που είχε ετοιμάσει τη μέρα πριν την έναρξη της απεργίας, απλώς με φιλικότερο τρόπο. Γενικά αυτό που ακούγεται είναι πως οι δυο πλευρές στέκονται με φιλικές διαθέσεις η μία απέναντι στην άλλη, αλλά και με τις δύο να τηρούν στάση αναμονής.

Το meeting που διεξάγεται αυτή ακριβώς τη στιγμή είναι και το τελευταίο επίσημα προγραμματισμένο, που σημαίνει πως είτε θα σημειωθεί πρόοδος την οποία θα πηροφορηθούμε αύριο, είτε οι καλές διαθέσεις θα σημάνουν συμφωνία για επιπλέον συζητήσεις, είτε απλά θα βαρεθούν ο ένας το ευγενικό χαμόγελο του άλλου και θα επιστρέψουν εκεί που ήταν μέχρι την Κυριακή.

Ας μην είναι τελείως pointless το post. Ορίστε ένα από τα πολλά πετυχημένα των συγγραφέων του Letterman:
THE AMPTP'S CONTRACT PROPOSAL

Today, the WGA and AMPTP resumed negotiations, and inside sources say the producers finally offered the writers a contract that would pay us using a simple, straightforward formula. Here's how it works.
  • The pay-per-letter contract: $0.00 for every use of the letters A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z.
  • .0125¢ for every Q and anything with an umlaut.

UPDATE: Κι ενώ το CBS σε κατάσταση πανικού, εν μέσω απειλών για απεργία από τους δημοσιογράφους του και άρνησης των Hillary Clinton, Barack Obama και John Edwards να σπάσουν τις picket lines, ακύρωσε το προγραμματισμένο για τις 10 Δεκεμβρίου debate των Δημοκρατικών υποψηφίων, οι μη-συζητήσεις συνεχίζονται ανάμεσα σε WGA και AMPTP. Αποτέλεσμα για την ώρα δεν υπάρχει, αλλά οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου