Maybe if they named it C*R*A*S*H...?

Η απεργία της WGA μόλις σταμάτησε να είναι ό,τι χειρότερο συνέβη στη φετινή σεζόν: το "Crash", και δυστυχώς όχι εκείνο του David Cronenberg, θα μεταφερθεί στην τηλεόραση από το ίδιο crew παραγωγών και δημιουργών που μας έφεραν το πρωτότυπο φιλμ, δηλαδή τη χειρότερη ταινία που έχει βραβευτεί με Best Picture Όσκαρ όσο ζω.

Η απλοϊκή, self-reassuring, manipulative και loads-of-crappy δημιουργία του Paul Haggis θα βασανίσει την Ύπαρξη για τουλάχιστον 13 εβδομάδες, περιφέροντας την αστεία δραματουργία και την βασισμένη σε γελοίες συμπτώσεις δομή της μέχρι να χάσει ακόμα και ό,τι ελάχιστο κατείχε σε αμεσότητα και relevance. Δηλαδή ακόμα και το "έεελα μωρ'καημένε, όλ'είμαστε λίγο ρατσιστές να'όυμ'" θα ξεπέσει στο "κάπου στο background aυτής της πολύ hot ερωτικής σκηνής στη βροχή υπάρχει ένας εν δυνάμει ρατσιστής και κοίτα πόσο hot είναι το ζευγάρι αυτό όμως".

Ουφ.

Σε άλλα νέα, το CBS είδε κι απόειδε, και αποφάσισε αντί να περιμένει τους αμερικάνους συγγραφείς να του φέρουν καμιά, να παραγγείλει μια καναδική. Το "Flashpoint" θα είναι συμπαραγωγή με το CTV, κανάλι που όλοι γνωρίζουμε γιατί τις μισές σειρές τις βλέπουμε χάρη στον Καναδό θείο μας έτσι κι αλλιώς, και θα πρωταγωνιστεί ο Enrico Colantoni, δυστυχώς χωρίς την Kristen Bell. Ή τη Laura SanGiacomo.

Kαι φυσικά δεν είναι καιρός τώρα να κόβουμε reality, δεν πά'να λένε ό,τι θέλουν οι φήμες. Το "Survivor" ανανεώθηκε για άλλες δύο editions, μια τηλεοπτική σεζόν δηλαδή. Κρίμα πάντως, η νίκη του Yau-Man στο επερχόμενο Fans Versus Favorites edition (γιατί, διαφωνείτε?) θα ήταν και γαμώ τους τρόπους να κλείσει η σειρά.

7 σχόλια:

  1. Teleia! Perimeno enagonios to silent episode, sto opoio to mono pou tha ginetai einai na xionizei me noima (giati sto Crash akoma kai to xioni exei noima) sto telos kathe skinis, to musical episode me tragoudia opos You're Black, Tough Luck kai fy-si-ka to aspromauro epeisodio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ασπρόμαυρο μπορεί να φέρει ως celebrity creator για τα sweeps τον Steven Spielberg o οποίος ψηφιακά θα βάψει κόκκινο ένα African-American κοριτσάκι που θα τρέχει μέσα στο μουντό και ασπρόμαυρο Los Angeles, μέχρι τη στιγμή που τραγικά θα το σκοτώσει το out of control αυτοκίνητο ενός χαρακτήρα από το προηγούμενο επεισόδιο ο οποίος δεν πρόσεχε το δρόμο γιατί εκείνη την ώρα πέταγε ένα μπουκάλι στο κεφάλι ενός μαύρου περαστικού. (Τι? Ο Haggis θα εξακολουθεί να είναι executive producer!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eiste oloi sas ratsistes enantiwn twn untalented Americans.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα ανακοίνωσα το νέο στον καθηγητή μας (ναι, Gobias, τον Ian), όταν ήταν στη μέση του κλασσικού του rant για το πόσο δεν του αρέσει το Crash. Σε σκέφτηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νομίζω η μεταφορά του Crash στην τηλεόραση είναι η πιο ζωντανή απόδειξη ότι δεν υπάρχει θεος (ή ότι δεν βλέπει τηλεόραση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεός υπάρχει, βλέπει τηλεόραση κι εμείς διαβάζουμε το blog Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα δεν έχει blog...
    ένα απλό site έχει...
    http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html

    (όσο σκεφτομαι ότι ξέρει και το τέλος του LOST)

    ΑπάντησηΔιαγραφή