Oh, man.

7 σχόλια:

  1. Παρντόν και για το καρα-άσχετο, by the way. Απλώς είναι οτι δεν τελειώνει κάθε μέρα μια από τις πιο σημαντικές ιστορίες της δεκαετίας, οπότε ένιωσα μια επιθυμία απλώς να κάνω acknowledge το γεγονός.

    Το cover link-άρει σε πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Brian Vaughan στο EW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I love this man. I love him so much, it's like he's the last.

    Διάβαζα τη συνέντευξη (no spoilers!), και έχει τόσο quoteable υλικό μέσα που κόντευα να εκραγώ από film-school geekdom.

    Oh, Brian! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι απλώς οτι τελειώνει, αλλά και ο τρόπος που τελειώνει είναι αξεπέραστος...αναρωτιέμαι τι φινάλε μπορεί να έχει κρατήσει ο BKV για την ταινία (όπου είπε θα είναι διαφορετικό το φινάλε)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To φινάλε είναι ήδη κλασικό, δεν το συζητώ. Υπάρχει ειδικά μία σκηνή (Η Σκηνή) όπου δε μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου, κάτι που όσο αφορά τα κόμικς μου έχει συμβεί, like, τρεις φορές στη ζωή μου. Και η τελευταία σελίδα, και όλο, άσε, ζημιά.

    Για την ταινία έχουμε δρόμο, γιατί τώρα ο DJ Caruso λέει οτι θέλει να το κάνει τριλογία. (Και πολύ καλά θα κάνει!) Πάντως ένας τέτοιου είδους επίλογος είναι αλήθεια οτι δεν θα πολυδούλευε στο σινεμά. Δουλεύει σε σειρές του ΗΒΟ, δουλεύει σε long-running σειρές κόμικς, αλλά σε ένα δίωρο μπαμπ-μπαμ θα έμοιαζα απλά αταίριαστο. Μου αρέσει όταν ένας συγγραφέας εκμεταλλεύεται έτσι τις ξεχωριστές δυνατότητες του μέσου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις δίκιο, και νομίζω ξέρω και σε τι στυλ θα είναι το άλλο φινάλε, γιατί σε συνεντεύξεις διάβασα οτι ο BKV σκεφτόταν να μην κάνει αυτό που έκανε με την 355 στο τεύχος #58... (η Pia Guerra του είχε θέσει και βέτο πάνω σε αυτό, αλλά τελικά δεν το εμπόδισε!). Προβλέπω οτι η ταινία θα έχει ένα σχετικό happy end,ειδικά αν είναι μία μόνο ταινία, αλλά και πάλι αρκετά ανατρεπτικό (ίσως ως προς το με ποιά θα καταλήξει ο πρωταγωνιστής;).

    Για μένα πάντως υπάρχουν μόνο δύο comics που με έκαναν να κλάψω. Αυτό εδώ και το Strangers In Paradise (για το οποίο υπάρχουν κάτι αναιπαίσθητες κινήσεις για να γίνει τηλεοπτική σειρά! wow!)


    Mirela.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η οποία Pia έκανε εντυπωσιακή δουλειά σε αυτό το τελευταίο σερί τευχών. Και έμαθα από τις συνεντεύξεις οτι ήταν αυτή που είχε την ιδέα για το story-arc "Safeword" το οποίο λατρεύω. Την αγαπώ πάρα πολύ αυτή τη βδομάδα, κοινώς!

    Strangers δεν έχω διαβάσει (ο Terry Moore όμως, συμπτωματικά, θα γράφει από φέτος το Runaways του... BKV), αλλά η άλλη φορά που έχω κλάψει γερά διαβάζοντας κόμικ ήταν στο WE3. Aξέχαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή