NBC, ABC renew series

Ψιλοεπιβεβαιώνοντας πως Friday Night Lights, Bionic Woman και Journeyman είναι νεκρά (αν και το πρώτο ενδέχεται πάντα να αλλάξει κανάλι), το NBC ανακοίνωσε την ανανέωση για την επόμενη σεζόν 3 σειρών που δε θα επιστρέψουν με νέα επεισόδια αυτή την άνοιξη. Aναμενόμενα, τα shows αυτά είναι τα Chuck, Heroes και Life. Cool, και ήθελα να το τσεκάρω το Life, ακούω καλά πράγματα για το πώς βελτιώθηκε στην πορεία.

Στο μεταξύ το ABC είχε ήδη ανανεώσει 9 σειρές του για την επόμενη σεζόν χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Το μόνο ερωτηματικό ήταν ίσως το πρωτοετές Dirty Sexy Money, που τώρα μετά την ανανέωση εικάζεται πως δε θα επιστρέψει φέτος με νέα επεισόδια, κρατώντας ακόμα και τα 3 που έχουν περισσέψει για την επανέναρξή του το φθινόπωρο.

Και μια σημείωση για το Lost: οι τελευταίες πληροφορίες (του Ausiello) λένε πως θα προβληθούν 7 επεισόδια χωρίς διακοπή αντί για 8, και κατόπιν μιας διακοπής περίπου ενός μήνα, η σειρά θα επιστρέψει με το ένα pre-strike επεισόδιο να εισάγει 5 φρέσκα installments για ένα σερί 6 βδομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου