Survivor: She should be carried on the chariot-type thing


Spoilers για το 3ο Survivor: Fans vs. Favorites μετά το άλμα.

Ενδεχομένως να το παράκανε η Cirie εδώ, αλλά από την άλλη έχει λογική η στρατηγική της. Πόσες φορές έχουμε δει στο παρελθόν κάποιον ισχυρό παίχτη να παίρνει μικρή παράταση "για το καλό του συνόλου" και στη συνέχεια να μη μπορούν να τον ξεφορτωθούν; (Hello, Ozzy!) Οπότε καταλαβαίνω απόλυτα το κόλλημα της Cirie να ξεφορτωθεί τον Yau που είναι έξυπνος, συμπαθής και πολύ καλός στα challenges, βασικά ό,τι κοντινότερο σε παίχτη-φόβητρο είχε το show.

Όμως έτσι έκανε τον εαυτό της πιο εμφανή από όσο ήθελε. Όλα θα είχαν δουλέψει τέλεια αν ο Penner ήξερε να χάνει, αλλά πήγε και έκανε ολόκληρο δημόσιο θέαμα. Jeez. Το Survivor είχε κι άλλους villains στο παρελθόν, αλλά όλοι τους όταν έβλεπαν να διαλύονται τα σχέδιά τους, έφτιαχναν άλλα χωρίς πολλές φωνές. (Hello, Rob C & Jonny Fairplay!) Ουρλιάζοντας σαν παιδί που του πήραν το γλειφιτζούρι, ο Penner υπέγραψε την καταδίκη του. Χωρίς αμφιβολία θα παίξει πάλι το χαρτί του "καμμένου χαρτιού" (πάρτε με μαζί σας στο final 3, με τίποτα δε θα με ψηφίσει το Jury) όπως και στο Cook Islands, αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποιος αρκετά θαρραλέος για να ρισκάρει την παρουσία του.

Πάντως θα χαρώ να φύγει, γιατί με τσαντίζουν οι φωνακλάδες και οι κακοί losers, αλλά και γιατί η συμπεριφορά του απέναντι στους αντιπάλους του ήταν εν γένει bad form. ("Chet! Chet!" Ugh. Κράτα το σκοινί σου εκεί, κι άσε τον Chet. Πόσο το χάρηκα που οι Favorites χάσανε το challenge από βολή του Chet. Χο χο!) Κι άλλοι παίχτες έχουν καταφύγει στην τακτική σπασίματος νεύρων, αλλά δεν το έπαιζαν self-righteous στη συνέχεια. (Θα κατηγορήσει ο Penner τώρα την Cirie για απάτη; Σοβαρολογούμε;)

Ένας ακόμα λόγος που άλλαξα 180 μοίρες τη γνώμη μου για αυτόν, είναι οτι ουσιαστικά παρέσυρε τον Yau-Man στην πρόωρη έξοδό του. ΟΚ, σίγουρα, ας πρόσεχε κι εκείνος τις συμμαχίες του βέβαια, γιατί δεν στηρίζεις την παρουσία σου στο παιχνίδι, στον Penner. Ο Yau έπρεπε να έχει συμμαχήσει με τα ζευγαράκια, αιφνιδιάζοντας πριν προλάβει να αιφνιδιαστεί. Αλλά μάλλον, όπως κι ο Fairplay, δεν έμοιαζε να έχει τη σπίθα που είχε το παιχνίδι του την πρώτη φορά.

Πραγματικά πρέπει να περάσουμε λίγο περισσότερο χρόνο με τους Fans. Η ατμόσφαιρα στους Favorites είναι δηλητηριασμένη και βαριεστημένη την ίδια στιγμή.

PS. Πόσο γαμάτο ήταν το challenge μες στα λασπόνερα;! Το ανάποδο flip της Amanda ήταν ένα από τα απόλυτα season highlights! (Ναι, το ξέρω οτι είμαστε μόλις στο 3ο επεισόδιο, αλλά seriously!)

PS2. H Ami πρέπει να φύγει. Όποιος είναι τόσο ηλίθιος που χαραμίζει έτσι μια ψήφο δεν αξίζει να ζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου