Idol 2008: Top-24 Results

Δυο σύντομα σχόλια για τα αποτελέσματα του top-24.

Στα κορίτσια, απολύτως δίκαια και 100% αναμενόμενα αποτελέσματα. Όχι μόνο άξιζαν να φύγουν αυτές οι δύο, αλλά και επιπλέον αυτό σημαίνει πως πήρε κι άλλη ευκαιρία η Kady. :P
Also, χαίρομαι που κατά τα φαινόμενα δεν είμαι ο μόνος που βαρέθηκε κιόλας την Amanda.

Στα αγόρια, υπάρχουν 5 που έτσι κι αλλιώς δεν είχαν καμία θέση εκεί εξαρχής, οπότε η σειρά με την οποία θα φύγουν δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Παρ'όλ'αυτά ήταν ελαφρώς σοκαριστικό το γεγονός οτι ΚΑΙ ο Jason KAI o Luke απέφυγαν το bottom 3. What the fuck?! Μάλλον ήταν και οι δύο τόσο ανύπαρκτοι που ούτε τα μηχανήματα μέτρησης ψήφων μπόρεσαν να τους καταγράψουν. Και ο Jakuzi ελπίζω να έφαγε το χαστουκάκι του και να επανήλθε στον πλανήτη μας. Εκεί όπου ο Simon έχει πάντα δίκιο, δηλαδή. Smartass!

(By the way, δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι την πέφτουν στον Cowell επειδή δεν απαντάει condescendingly σε ό,τι ερώτηση του γίνει για κάθε συμμετέχοντα. Επειδή δηλαδή δεν φούσκωσε με αέρα κοπανιστό τα μυαλά του ημι-ατάλαντου Colton, σε αντίθεση με τους διπλανούς του, είναι κατακριτέος; Jeez.)

Στους κριτές, έχω να πω ένα πράγμα. Mάλλον, άκυρο. Δε θα το πω εγώ, θα δώσω πάσα στο PopJustice που τα λέει καλύτερα. Χαίρομαι πάντως που στα πρόθυρα του 2010, το Idol μπορεί να γιορτάζει στην ίδια βραδία όχι μόνο τη δεκαετία του '60, αλλά και του '90. Σε ευχαριστώ θερμά, Paula Abdul.

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απολύτως για τα κορίτσια. Την επόμενη εβδομάδα θα αποχαιρετήσουμε Kady και Amanda hopefully.

    Jason + Luke ΟΝΤΩΣ δλδ έλεος!! Να φύγουν στο επόμενο σούμπιτοι.

    ΤΖΑΚΟΥΖΙ I HATE FOR EVER AND EVER!!!

    Ο Simon είναι τέλειος, who cares τι λένε οι άλλοι.

    Και κάτι τελευταίο,
    η Paula έχει δυσλεξία;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την επόμενη εβδομάδα θα αποχαιρετήσουμε Kady

    Too hot to die. TEAM KADY! (LOL)


    η Paula έχει δυσλεξία;;;;;

    H Paula έχει μάλλον αλκοόλ στην κόκα κόλα της. Για χρόνια ήταν αστείο, τώρα νομίζω το θεωρούμε όλοι δεδομένο!

    Οι καλύτερες Paula moments είναι που μία φορά στις 25 που θα μιλήσει παθαίνει μια έκλαμψη και βγάζει crystal clear νόημα, και συμφωνείς, και νομίζεις πως τρελλάθηκες, μέχρι που συμφωνεί και ο Simon, οπότε ησυχάζεις κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή