TV Bits

-> Tα Emmy σκέφτονται πολύ σοβαρά να προσθέσουν κατηγορία καλύτερου παρουσιαστή reality show. Jeff Probst is so getting auf'd από την Heidi Klum. (Variety)

-> To συγγραφικό δίδυμο των Elizabeth Craft & Sarah Fain (Angel, The Shield) λίγες μέρες μετά την αποχώρησή τους από το Women's Murder Club, το οποίο δημιούργησαν για το ABC, στρατολογήθηκαν από τον Joss Whedon για το Dollhouse, το οποίο apparently μπαίνει σε παραγωγή σε 6 βδομάδες. Πάντως κι ο Jeff Bell δεν πρέπει να κάνει τίποτα αυτές τις μέρες. (Κάπου στο ίντερνετ)

-> To quarterlife πνίγηκε στα ratings ύστερα από την ιδιοφυή κίνηση του NBC να προβάλει την πρεμιέρα του απέναντι στο American Idol. Από την άλλη, καλά όλα τα πρωτοποριακά περί τηλεοπτικής επανάστασης στο ίντερνετ, αλλά οι επαναστάσεις μάλλον απαιτούν λίιιιγο καλύτερο υλικό. (Hollywood Reporter)

-> To ITV ανανέωσε την έξυπνη σάτιρα Moving Wallpaper για 2η σεζόν, δίχως ακόμα να είναι σαφές τι θα συμβεί με το companion show Echo Beach, του οποίου τα νούμερα ήταν απογοητευτικά. Ας σκεφτούν κάτι πάντως, γιατί σχεδόν όλα τα αστεία του Wallpaper κάνουν pay-off στο Beach, οπότε από μόνο του δε θα είχε και μεγάλη αξία. (Guardian)

-> To FOX σκούπισε το πάτωμα με τα υπόλοιπα δίκτυα κατά τη διάρκεια των sweeps του Φεβρουαρίου, σημειώνοντας άνοδο θεαματικότητας 41% τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι είδαν τα ποσοστά τους να πέφτουν, κυρίως το CBS με το εξωπραγματικό 56%. Είναι που η απεργία δε θα τους πείραζε επειδή τα CSI παίζουν καλά σε επαναλήψεις. (Hollywood Reporter)

Aυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου