Idol 2008: Top-8 Girls

Συγγνώμη, είχε τίποτα περίεργες παράνομες ουσίες ο αέρας χθες το βράδυ στο στούντιο; Και καλά η Paula να φέρεται σα να είναι μαστουρωμένη, αλλά εδώ το όλο κλίμα ήταν... περίεργο. Τελοσπάντων, μέτρια βραδιά ειδικά σε σχέση με τα αγόρια, κι ένα memo: σταματήστε να τραγουδάτε Celine και Whitney. Πρώτον, βαρετό. Δεύτερον, it ain't happenin', dawgs.

Asia'h Epperson: She makes me happy! Τεχνικά ας έχει δίκιο ο Simon αλλά και πάλι, το λάτρεψα.

Kady Malloy: Αγάπη μου, θα μπορούσα να σε κοιτάω όλη τη μέρα αλλά χρειάζεσαι vocal coach, stat. Η χροιά της είναι ωραιότατη, θα συνεχίσω να χτυπιέμαι για αυτό, και range έχει επίσης όπως φάνηκε απόψε. Αλλά είναι ασταθής όταν δεν κρατάει μια νότα για 10'', και εξακολουθεί να βγαίνει, πράγματι, ως ρομπότ.

Amanda Overmyer: Βαρέθηκα. Κι επίσης άμα είναι οι backup singers να τραγουδάνε όλο το ρεφρέν, ξέρω κι εγώ να χτυπιέμαι.

Carly Smithson: Carly μου, η πιο ντροπιαστική σου στιγμή ήταν όταν το άλμπουμ σου πούλησε 300 κομμάτια σε όλη την Αμερική, εντάξει; Aπό εκεί και πέρα, αυτό που είδα μου έμοιαζε σαν showcase φωνητικών δυνατοτήτων χωρίς actual τραγούδι από πίσω. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει βγει επάνω και να αρχίσει να τραγουδάει μεμονωμένες νότες, το ίδιο με ένοιαξε κι αυτό που έκανε εδώ. Φωνάρα, αλλά δε με ένοιαξε δευτερόλεπτο αυτό που είδα.

Kristy Lee Cook: Βαρετή, έχανε νότες, ασταθής, αδιάφορη παρουσία σε σημείο ύπνου. Φυσικά δε θα φύγει γιατί όλος ο Νότος θέλει την country του, αλλά είναι τόσο αδιάφορη που δεν δικαιούται να περιμένει τα μεγαλεία της Carrie, όπως υπονόησε και ο Simon.

Ramiele Malubay: Είναι τόσο απίστευτα cute που και γι'αυτό μόνο πρέπει να μπει στη 12άδα! Γιατί κατά τα άλλα δεν μου έκανε τίποτα φοβερό αυτή τη βδομάδα, κι επιπλέον το "Against the Odds" στην επανεκτέλεση των Postal Service είναι απολύτως λατρεμένο κομμάτι και η ερμηνεία της Ramiele ήταν σκάλες πιο κάτω. Sorry!

Brooke White: Να, τώρα, αυτό ας πούμε που έγινε εδώ είναι λόγος για να βλέπω American Idol. (Αυτό και η μαστουρωμένη Paula.) Όταν άκουσα οτι η Brooke θα έλεγε το "Love is a Battlefield" νόμισα οτι κατάλαβα λάθος, και ξαφνικά μπροστά μου είδα ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια να μεταμορφώνεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό και εξίσου υπέροχο. Για να δανειστώ τα αθάνατα λόγια του Randy Jackson (που για κάποιο λόγο έμεινε κρύος απέναντι σε μια υπέροχη ερμηνεία), "Tha's whuh it's all about, baby!"

Syesha Mercado: Γιατί ρε παιδιά την pimp spot στη στρίγκω; Μια βαρετή μετριότητα, κατά τα γνωστά. Τα μονολεκτικά reviews των κριτών τα λένε όλα.


Should go: Οι μισές παραείναι μέτριες για τη 12άδα. Αλλά βασισμένος στα αποψινά θα έδιωχνα Syesha και Kristy. Αδιάφορες σε σημεία ματωμένου εγκεφάλου μιλάμε.

Will go: H Kady γιατί ήταν μέτρια μετά από παρουσία στο bottom-3, και κάποια από τις δύο κυρίες που ανέφερα παραπάνω. Θα ρισκάρω προβλέποντας Syesha.

2 σχόλια: