Survivor: A ball of goo!


Spoilers μετά το άλμα για ένα από τα καλύτερα Survivors που έχω δει.

Απλά απίστευτο επεισόδιο! Η σεζόν τείνει να πλησιάσει τα επίπεδα εκείνης του Amazon, όπου κάθε tribal ήταν κι ένα νέο σοκ. Και ενώ σε εκείνη είχαμε τον Rob C. (ένα από τους 3 καλύτερους παίκτες στην ιστορία του παιχνιδιού) να ενορχηστρώνει, δεν είμαι σίγουρος ποιος έχει καταλάβει εδώ αυτό το ρόλο ή αν πρόκειται απλώς για τυχαία γεγονότα.

Η προφανής απάντηση θα μπορούσε να είναι η Cirie, της οποίας τη σεζόν δεν είχα παρακολουθήσει αλλά εδώ την έχω εκτιμήσει σαν παίκτρια. Εξίσου όμως πίσω από όλα μοιάζει να είναι και η Tracy, και μάλιστα με πολύ πιο ήσυχο τρόπο. Τώρα έχουμε δύο σερί επεισόδια όπου δυο λεπτά πριν το συμβούλιο στο οποίο ο Chet είναι δεδομένο οτι θα καταψηφιστεί, η Tracy επεμβαίνει και χωρίς να το πολυκάνει θέμα, λέει ποιον θέλει να διώξει και αυτός καταλήγει να φεύγει.

Φυσικά το παιχνίδι της καλύπτεται ως τώρα από τον Νεάντερνταλ Joel, ο οποίος απειλούσε οτι θα σκοτώσει όποιον μπει σπίτι του, έδιωχνε όποιον είχε τις ίδιες ιδέες με αυτόν, και έσερνε μέσα στις λάσπες όποιον ήταν πιο αργός από αυτόν. Αυτό το τελευταίο αποτέλεσε βέβαια το highlight ενός reward challenge από την Κόλαση, με τον κακομοίρη άχρηστο Chet να έχει γαμηθεί στο ξύλο, με το πρόσωπό του να κουτουλάει σε παγίδες, τον Joel να τον σέρνει μες στις λάσπες, ή να τον αναποδογυρίζει λόγω της δύναμης με την οποία υπερπηδούσε εμπόδια. Γενικά, instant classic.

H μείξη των δύο φυλών μοιάζει με σωστή ιδέα, καθότι οι Fans ήταν απείρως δυνατότεροι κατά πρώτον, και κατά δεύτερον υπήρχε μια τόσο εξόφθαλμη διαφορά στον τρόπο που παιζόταν το παιχνίδι στις δύο παραλίες που σε ορισμένα σημεία νόμιζα οτι παρακολουθούσα μια διαφορετική σειρά. Επιπλέον, τώρα θα είναι ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο η συμμαχία των εραστών μπορεί να επιβιώσει, αν και για την ώρα απλώς χαίρομαι που η Amanda πήγε μαζί με τον Ozzy δίνοντάς του την ευκαιρία να δείξει στην κάμερα πόσο ερωτευμένος είναι τώρα που η Amanda σκότωσε έναν καρχαρία. Επαναλαμβάνω, σκότωσε έναν καρχαρία. Δεν πειράζει Ozzy, ομολογώ οτι σε συμπονώ λιγάκι. :)

Τώρα ελπίζω απλώς να μη χρειαστεί να αποχωρήσει ο Penner, ο οποίος εξακολουθεί να δίνει χαριτωμένες στιγμές στο παιχνίδι, σε κάθε του "αναμέτρηση" με τον Jeff Probst. (Πρόκειται για το αστειότερο ongoing thing του φετινού Survivor, με μόνο καλύτερο ίσως το διαρκές gushing του Erik για τον Ozzy.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου