'ΗΙΜΥΜ': The Chain of Screaming

Σύντομα σχόλια για το προχθεσινό 'How I Met Your Mother' μετά το άλμα.

Από τα πολύ απογοητευτικά επεισόδια της σειράς, σχεδόν σε κανένα σημείο δεν βρήκα τον εαυτό μου να γελάει. Επιπλέον πρακτικά ένιωθα την προσπάθεια των Bays & Thomas να εκπληρώσουν κάποια checklist HIMYM-ticks pου έπρεπε να συμπεριλάβουν στο 20λεπτο. Εκτός από τα actual jokes.

Η απουσία ικανοποιητικής ποσότητας χιούμορ συγχωρείται όταν το show δίνει άλλα καλά στοιχεία που τραβούν την προσοχή μας (δίλεπτα ραντεβού, κίτρινες ομπρέλες, Britney Spears κτλ) αλλά εδώ δεν υπήρχε απολύτως τίποτα πέρα από μια θλιβερή επιβεβαίωση/υπενθύμιση. Οτι δηλαδή ο Jason Segel είναι ένας φανταστικός κωμικός που σε καμία περίπτωση δεν παίρνει το υλικό που δικαιούται. Εδώ φτιάχνει χρυσό από το τίποτα.

Αν κρατάω δυο αστεία, είναι η εικόνα της Alyson Hannigan σε κουστούμι να πιάνει τα υποθετικά αρχίδια της (ανεκτίμητο) και η όλη διαδικασία δημιουργίας ενός από τα διάσημα catch-phrases του Barney. (Chain->Circle->Chain->Pyramid! of Screaming.) Αλλά γενικά τα περισσότερα ήταν είτε προβλέψιμα, είτε υπερβολικά sitcom-ey είτε απλώς flat.

Kαταραμένο CBS! 4-5 επεισόδια δηλαδή δεν έφταναν; Έπρεπε να παραγγείλει οκτώ post-strike 20λεπτα;! Ποιος προλαβαίνει να βρει τόσα αστεία; (Πλην του Mitch Hurwitz ενδεχομένως.) Btw. Να υποθέσω λοιπόν οτι αυτές οι φήμες περί επιστροφής της Sarah Chalke δεν είναι απλώς φήμες, έτσι;

13 σχόλια:

  1. As I said, a8lio. :( I have faith in them, though. Tus sygxwrw. :P Opws sygxwresa to epishs apaisio BSG, 4x02. (An kai eixe ta highlights tu auto, me ta cylons...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti ithela ke zitisa review... :P lol!
    den ksero,alla emena mu arese :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti ithela ke zitisa review...

    Be careful what you wish for!

    Πάντως όπως κι ο Noel, κι εγώ δεν έχω κανένα με τη σειρά κατά τα άλλα. Είναι δυστυχώς η πραγματικότητα της απεργίας αυτή, λιγότερος χρόνος σημαίνει κουτσουρεμένη δημιουργική διαδικασία σημαίνει χειρότερα αποτελέσματα. Ας κορυφωθεί καλά το στόρι τουλάχιστον (όπως πιστεύω οτι θα γίνει), και τα αστεία θα έρθουν και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλί μαύρο το επεισόδιο, αλλά:

    *** SPOILERS ***




    Robin Sparkles is back, soon very soon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε c, αυτό είναι το θέμα! Όπως η Robin, ένα injoke που έχει μείνει ζωντανό για τόσον καιρό, όπως τα Καναδέζικα '80s, που είναι απο 'κείνο το επεισόδιο και μετά μέρος του standard λεξιλογίου μου, εγώ βλέπω το HIMYM κυρίως για τα catch-phrases, και γενικά για το παρεΐστικο κλίμα που δημιουργεί. Χωρίς να με πειράζει, βέβαια, που συνηθίζει να είναι και επικά αστείο, αλλά meh. Οπότε, εμένα μου κάνει το επεισόδιο, ειδικά δεδομένου του Strike και των δυσκολιών που αυτό δημιούργησε για τους writers.

    ΕΜΕΝΑ Μ' ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΑΚΟΥΣ, ΜΩΡΗ ΣΤΡΙΜΜΕΝΗ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ; ΕΕΕ; ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ TED, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ SHOTGUN RULE ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΣΥΛΟ BARNEY (που τον αγαπάμε που είναι τόσο μαλάκας, να επισημάνω), ΚΑΙ, ΑΜΑ ΘΕΛΩ, ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ STRIKE ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ! ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΘΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΕΣΤΙΒΙ, ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΕ, Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και σε συνέχεια του spoiler:


    **** SPOILER *****




    http://www.youtube.com/watch?v=SK-4z56H0cE

    Two guest stars

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία, τώρα νομίζω είναι ευχαριστημένοι κι αυτοί που ήθελαν θετικό review, πάμε παρακάτω. (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με mel, δεν ήταν τόσο κακό το επεισόδιο. Κλισέ ναι, substandard υλικό μπορεί, αλλά ήταν το πρώτο επεισόδιο εδώ και καιρό που προσπάθησε να είναι αστείο. Btw, settle down mel, screaming never solved anything :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to varethika oiktra to episodio, sorry :( to mono pou aksize itan ta klassika flashback references.

    pame sto epomeno!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή