TV Bits

-> H Olivia Williams στο 'Dollhouse'. Επαναλαμβάνω. H Olivia Williams στο 'Dollhouse'. Hell. Frakkin'. Yeah. (Ausiello)

-> Τα uber-prestigious Peabody Awards αναγνώρισαν (εκτός των ήδη αναγνωρισμένων και βραβευμένων '30 Rock', 'Mad Men' και 'Dexter') το 'Project Runway'. Σχόλιο πρώτο, στα μούτρα σας, snobs! Σχόλιο δεύτερο, αφήστε τα Έμμυ να βραβεύουν το 'Amazing Race' μέχρι το τέλος του κόσμου. Εμείς ξέρουμε την fierce truth... (The Futon Critic)

-> Oι δημιουργοί και executive producers του 'Smallville', Miles -όχι ο Mark- Millar και Al Βήχας, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το show με το τέλος της 7ης σεζόν του. Δεν είναι οτι η Δημιουργία χάνει και κανά τρανό και ξακουστό φορέα της, αλλά όσο νά'ναι πάντα είναι κρίμα όταν ένας δημιουργός δεν ακολουθεί το έργο του ως το τέλος επειδή το δίκτυο δε λέει να το αφήσει να φτάσει εκεί. (Entertainment Weekly)

-> H Molly Ringwald πρωταγωνιστεί σε σειρά του ABC Family. Αυτά είναι τα καλά νέα. (Αγαπώ Molly.) Executive producer η Brenda Hampton του απέθαντου 'Seventh Heaven'. Αυτά είναι τα κακά νέα. Συμπρωταγωνιστεί η original Kaitlin Cooper του 'O.C.'. Αυτά είναι τα καλύτερα-να-έπαιρναν-τη-Willa-Holland νέα. (Hollywood Reporter)

-> To NBC ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για ολόκληρη τη σεζόν 2008-2009 (εδώ γελάμε) ενώ εγώ κοιμόμουν. Κι ενώ εσύ κοιμάσαι, εγώ θα γράψω δυο λόγια παραπάνω σε ξεχωριστό, πρωινό post.

Aυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου