Idol 2008: Top-9 Results

Σύντομα spoilers μετά το άλμα, για τον 4ο αποκλεισμό του φετινού 'Idol'.

Εξεπλάγη κανείς; Σωστό bottom-3 με Brooke, Ramiele, Kristy. Όχι οτι έχει δουλειά εκεί η Brooke, αλλά μπας και πάρει κανά έξτρα κίνητρο για να ανέβει πάλι. Και btw, ας της πει κάποιος οτι αυτή η διαρκής συζήτηση με τους κριτές είναι λίιιιγο ενοχλητική. ΟΚ, πολύ. Αλλά το λέω από αγάπη. Ψιλο-σκασμούλης, λοιπόν, Brooke, mm-kay;

Οι άλλες δύο fodder είναι έτσι κι αλλιώς, και όπως περιμέναμε όλοι, η Kristy ξεγυμνώθηκε οριστικά στην country week, όταν το "κοινό της" είδε πως όλοι οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι μπορούν να κάνουν αυτό που κάνει η Kristy, αλλά καλύτερα.

Ενδεχομένως πλην της Ramiele, που μπορεί να μην το κάνει απαραιτήτως καλύτερα, αλλά το κάνει σίγουρα βαρετότερα! Αντίο λοιπόν Rami, και είθε να βρίσκεις πάντα στο δρόμο σου ανθρώπους που αγαπούν το καραόκε όσο πολύ το αγαπάει ο Randy Jackson.

Τώρα, επειδή έχουμε και δουλειές και το είχα ρίξει γενικώς στο fast-forward (γιατί ειλικρινά, αν με ενδιέφερε πού είναι σήμερα ο Bucky Covington... erm, scratch that, δεν παίζει να ξεκινήσω σκέψη με αυτή τη φράση), έπιασε καμιά καλή ψυχή το theme της επόμενης εβδομάδας; Θα τραγουδήσουν πάλι Εμψυχωτικά Τραγούδια όπως στο περσινό Idol Gives Back; Και αναρωτιέμαι, θα περάσουν και φέτος όλοι από αυτό το γύρο για να έχουμε διπλό αποκλεισμό σε 2 βδομάδες;

2 σχόλια:

  1. Τι να πεις, αν περνάει η Σαγίσα και μένει η Brooke στο bottom 3 χάνεις το κουράγιο και την ελπίδα να συμβεί κάτι καλό στον τελικό.

    Η Rami θα μπορούσε να είχε μείνει ακόμα λίγο, τουλάχιστον μέχρι να πάρουν πόδι η Kristy και η SaNOsha.

    OMG, πόσο δίκιο έχεις για τη Brooke κι αυτό που πριν καν ολοκληρώσουν την κριτική τους λέει "That's ok Randy/Paula/Simon" είναι άκρως εκνευριστικό. Τουλάχιστον ελπίζω να της κάνει καλό το bottom 3 shock της μορμόνας γιατί τα πράγματα είναι λίγο gloomy τελευταία.

    Anyway, αρκεί να μη κερδίσει άντρας. Κι εδώ που έχουμε φτάσει η μόνες επιλογές μου είναι η Brooke και αναγκαστικά η Carly.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα παιδί μου αφού η Sayesha πάτησε εκεί τη νότα που τελείωσε όλες τις νότες και τσακίστηκαν τα χαζά να ψηφίσουν. Τι να πεις.

    Η Kristy έχει Γ-Ε-Λ-Ι-Ο. Θέλω να μείνει μέχρι να μην υπάρχει άλλος μέτριος να φύγει. Φαντάζομαι ένα Idol με την Kristy στο bottom-2 κάθε. Εβδομάδα. Που περνάει. και ψοφάω στο γέλιο. Κατάσταση Μέρας της Μαρμότας μιλάμε. Όταν τελικά φύγει θα ανασάνει με ανακούφιση, αλλά τότε θα παίξει το countryfied 'Eight Days a Week' και θα θυμηθεί τι έκανε για να αξίζει αυτή την καρμική τιμωρία.

    ...γιατί να μην κερδίσει άντρας καλέ; Είναι γενικότερο το ζήτημα ή έχεις issue με τους φετινούς συγκεκριμένα; Εμένα ας πούμε δε θα με χάλαγε καθόλου να κερδίσει ο Michael Johns. (Όχι οτι παίζει, αλλά να έχουμε να συζητάμε τώρα... :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή