'The X-Files 2' have a name


O τίτλος της πολυαναμενόμενης δεύτερης ταινίας θα είναι 'I Want to Believe', το οποίο ταιριάζει γάντι επειδή θέλω τόσο πολύ να πιστέψω οτι θα είναι γαμάτο το εργάκι κτλ.

Επ'ευκαιρία όμως ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια κουλαμάρα που μου ήρθε σχετικά με την top secret πλοκή της ταινίας. Kοιτάζοντας λίγο καλύτερα τη λίστα των επεισοδίων προς επανάληψη μου έκανε εντύπωση η συμμετοχή του 'Clyde Bruckman's Final Repose' σε αυτά. H λίστα είναι γενικότερα Scully-heavy ('Memento Mori', 'Beyond the Sea') αλλά το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να θεωρείται σημαντικό εκτός αν μετρήσουμε την προφητεία... Οι πιο hardcore fans ίσως κατάλαβαν τι εννοώ.

Προς το τέλος του επεισοδίου, ο Clyde προβλέπει οτι η Scully δε θα πεθάνει ποτέ, κάτι που δικαιλογείται μεταξύ αστείου και σοβαρού με τουλάχιστον δύο διαφορετικούς τρόπους σε παρακάτω επεισόδια της σειράς, με παρεμφερή hints σε ακόμη περισσότερα. Θυμηθείτε τώρα και οτι προ διμήνου ο David Duchovny αναφέρθηκε στο 'Picture of Dorian Gray' όταν ρωτήθηκε τι θα αγγίζει θεματικά η καινούρια ταινία, και έτοιμη η από-το-πουθενά θεωρία της εβδομάδας: το 'X-Files: I Want to Believe' θα περιστρέφεται γύρω από την αθανασία της Dana Scully.

Να υπενθυμίσω σε αυτό το σημείο οτι το teaser γαμεί και δέρνει.

15 σχόλια:

  1. kale, ti panikos stin proboli!

    anyway, gia mas tous adaeis, ginetai na kaneis analutika retro-reviews sta shmantika episodeia tou dvd gia na kseroume ti na perimenoume? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γι' αυτό που έλεγαν, ότι "θα ανακαλύψουμε ότι η Scully κι ο Mulder είναι το ίδιο άτομο, και γι' αυτό δεν 'τα βρήκαν' ποτέ" or something, μπας και ξέρεις τι παίζει; Ή μήπως απλά έχει να κάνει η 'φήμη' με το ότι έχουν βαλθεί να καλύψουν τις 'τρύπες' που είχαν σχολιαστεί 'τότε';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχικά, πολλά μπράβο για το blog σου, είναι φοβερό!

    Για εμάς τους αδαείς - όπως λέει ο manolis - τι γίνεται?

    Πως θα δούμε την ταινία? Θα καταλάβουμε τίποτα? μήπως υπάρχει πουθενά καμιά μικρή σύνοψη?

    ΥΓ)off topic: τον Απρίλιο δεν ήταν να αρχίσει και το the shield?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδαείς, αδαείς, αλλά ψηθήκατε όλοι για την ταινία... :P

    Έτσι έτσι...

    Θα τσεκάρω κι εγώ ξανά τα επεισόδια, αλλά και πάλι λέω μην αγχώνεστε...


    SHIELD πάει για Σεπτέμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για 'X-Files' θα τα σχολιάσουμε όλα καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία εξόδου της ταινίας. Οι δημιουργοί θυμίζουν διαρκώς οτι η ταινία θα είναι ανεξάρτητη από τη μυθολογία της σειράς, και συνεπώς δε θα υπάρχει κάποια σχέση ιδιαίτερα άμεση, όπως το αντιλαμβάνομαι. Οπότε πρέπει να είναι αρκετά newbie-friendly.

    Mel, δεν το ξέρω αυτό που λες...

    (Το 'Shield' ήταν αρχικά να παιχτεί Απρίλιο, μετά σκέφτηκαν να το βάλουν καλοκαίρι, τελικά πάει για Σεπτέμβρη μετά την Ολυμπιάδα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδαείς, αδαείς, αλλά ψηθήκατε όλοι για την ταινία... :P

    LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Immortal Scully...???

    Instant Orgasm!!!

    Καλημέρα Tyler!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Immortal Scully...???

    Αλλά θα είναι άραγε για πάντα τόσο ωραία; Ιδού η απορία!

    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. aneksartiti lene, alla kukloforoun kai ta episodia pou 'you MUST see' se dvd... no comment

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι για να μαθαίνουν οι παλιοί και να θυμούνται οι νέοι...

    Κάτι σαν το Secret Invasion Saga που διάβασα σήμερα...Fun fun fun...Μόνο που αυτά δεν είναι τζάμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο που αυτά δεν είναι τζάμπα...

    ... :P


    Μανώλη, τα επεισόδια που προτείνονται για επανάληψη, όπως λέει κι ο Cotsos, είναι περισσότερο character pieces. Δεν υπάρχει μυθολογία εδωμέσα. Είναι η γνωριμία μας με τους χαρακτήρες, η αρωω΄στια της Scully, οι γονείς της, η σχέση της με τον Mulder, τέτοια πράγματα...

    Η ταινία έτσι κι αλλιώς έχει καιρό μέχρι να βγει, οπότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει τώρα που επέστρεψαν όλα τα shows, αλλά μετά τα season finales που θα χαλαρώσω λίγο, θα κάνω σίγουρα κάποιο σχετικό αφιέρωμα σε αυτά τα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραίο το teaser, όντως. Αλλά damn, δεν έχω συνηθίσει αυτό το σινεμά-κερκίδα!

    Θα είχε πλάκα να κάνω επανάληψη στις πρώτες σαιζόν (man, τι flashback θα φάω!), αλλά τόσα χρόνια μετά θα ήταν counter-productive να κάνουν την ταινία continuity-heavy, αφού πολλά τα έχουμε ξεχάσει ακόμα κι εμείς οι fans! :P

    Άσε που επειδή δεν άντεξα τις τελευταίες σαιζόν δεν ξέρω καν τι απέγινε ο Mulder τελικά και πώς τέλειωσε η σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. citizen mac, μην ανησυχείς, κι εμείς που είδαμε όλη τη σειρά, πάλι δεν ξέρουμε τι απέγινε με τον Mulder. Μαλακίες φινάλε γαμώτο μου...

    πύρρο, το link ψόφησε! Τι ήθελε να πει ο ποιητής? (=εσύ) LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οκ, δοκίμασε αυτό:

    http://www.youtube.com/watch?v=036dOiSX9vA

    Σε μένα πάντως έπαιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή