'30 Rock': Sandwich Day


Spoilers για το προτελευταίο '30 Rock' της σεζόν, μετά το άλμα.

Το επεισόδιο αρχίζει και τελειώνει στις αγωνιώδεις κραυγές "Wake Up! WAKE UUUUUP!" του Jack. Πόσο comedy god είναι ο Baldwin, πόσο; Oι σκηνές του ήταν κατά παράδοση το δυνατότερο στοιχείο του επεισοδίου, από την προαναφερθείσα απόγνωση πάνω από το κρεβάτι του Don Geiss μέχρι το "Has it gotten that bad?" αναφορικά με το ενδεχόμενο να δουλέψει για τον Bush, κι από την *έτσι κι έτσι* κίνηση του χεριού του καθώς έλεγε στην Liz "You are a young woman" μέχρι την επίσκεψή του στον εφιαλτικό 12ο όροφο κι όλα τα παρεμφερή με αυτόν αστεία, ο Jack του Alec Baldwin θύμισε γιατί κρατάει όλη τη σειρά στις πλάτες του.

Δεν είναι οτι το υπόλοιπο κομμάτι του επεισοδίου ήταν ανάπηρο ή τίποτα τέτοιο, απλώς οι σκηνές του Jack ήταν τόσο πολύ καλύτερες. Και παρά την ευκαιρία για διαδοχικά και από-το-πουθενά αστειάκια για το Cleveland (αλλά κανένα που να μας υπενθυμίζει οτι διαθέτει και ενεργό Hellmouth, boo), αυτή η επίσκεψη του Jason Sudeikis δεν έκανε την ίδια αίσθηση με εκείνη του άλλου πρώην της Liz. (του Subway Hero, ντε!)

Παρ'όλ'αυτά κρατάω τις διαδοχικές τυχαίες συναντήσεις της Liz και του Floyd που σε εκθετικό βαθμό γίνονταν όλο και πιο άβολες και απούσες προσχημάτων, και οι οποίες έστησαν το δεν-πιστεύω-οτι-το-είδα-αυτό στραπατσάρισμα των αεροδρομιακών κλισέ με την Tina Fey να καταβροχθίζει ένα ολόκληρο σάντουιτς σε μονοπλάνο μπροστά στην κάμερα. Είχα στήσει κανονικό προσκύνημα, δεν το συζητώ.

Κρατάω και την subtle αλλά ξεκαρδιστική λεπτομέρεια με τον ξεμέθυστο Kenneth μετά το drinking game με τους Teamsters (αφού τον τάιζε αλκοόλ η μαμάκα του) και ετοιμάζομαι για το season finale, όπου μπόλικα -και κυρίως Jack-centered- storylines δείχνουν να οδεύουν σε κορύφωση. Μα σοβαρά, Bush administration; Προετοιμαστείτε για ολόκληρο σεντόνι liberal χιουμοριστικών quotes, για την καταγραφή των οποίων στο blog θα βλέπω ήδη εφιάλτες από απόψε, νομίζω.

2 σχόλια:

  1. Στο επεισοδιο αυτό γελασα αρκετα, απλα στο τελος περα απο την κορυφωση με τον Jack στην Bush Administration, εκει με τον Floyd βαρεθηκα, αν και ηταν αναγκαιο κακο ετσι οπως πηγε το επεισοδιο.
    Αντε να δουμε τωρα τι θα γινει στο φιναλε και να δουμε τι ατακες θα εχει οπως λες και πως θα τις μεταφρασω για το gtvs. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να είναι τρελό μανίκι να μεταφράζεις τέτοιες σειρές. Στο 'Arrested Development' να σε έβλεπα ειδικά... (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή