A few days off

Με 'House', 'How I Met Your Mother', 'Gossip Girl' και 'American Idol' να τελειώνουν τις σεζόν τους τις αμέσως προηγούμενες μέρες, και τα επόμενα επεισόδια για 'Lost', 'Doctor Who' και 'Battlestar Galactica' να παίρνουν άδεια μιας βδομάδας για εντελώς διαφορετικούς λόγους, αρπάζω αυτή τη μικρή τρυπίτσα στο πρόγραμμα για λίγες μέρες off.

Έχουν παιχτεί 2-3 ακόμα φινάλε που θέλω να σχολιάσω, και είναι και το 'Grey's Anatomy' απόψε, αλλά είμαι ΟΚ με το να τα αφήσω για μια βδομαδούλα στην κατάψυξη μέχρι να τελειώσω με κάποιες δουλειές (συν την Kylie!) που θα απορροφήσουν όλο το χρόνο μου μέχρι τουλάχιστον την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

Εξαιρώντας λοιπόν την περίπτωση να με πάρει τηλέφωνο ο Joss Whedon και να μου ζητήσει να του πάρω αποκλειστική συνέντευξη για το blog, θα τα πούμε ξανά σε 5-6 μέρες με μια ματιά στα φινάλε που 'ξέχασα', και φυσικά με τις μπαταρίες επαναφορτισμένες ενόψει του 'Lost' season finale την άλλη Παρασκευή, και την επιστροφή του Steven Moffat στο 'Doctor Who' το άλλο Σάββατο.

Μέχρι τότε, δείτε 'Indiana Jones', ψηφίστε Sebastian Tellier το Σάββατο, και ζητήστε 'So You Think You Can Dance' από το θείο σας. Cya!

4 σχόλια:

  1. Γιατί ο Ανελκά...; :(

    Καλή ξεκούραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, θα είσαι κι εσύ στην Kylie?

    Θα σε χαιρετάω νοητά απο τη VIP θέση μου των 100 euro...! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sas misw olous pou pate Kylie!!!

    as for you, mr Tyler... akoma perimenw tis Desperate Housewives... pos sou paei i kardia na min grafeis toso kairo :O

    ΑπάντησηΔιαγραφή