'HIMYM': Rebound Bro

Spoilers μετά το άλμα για το χθεσινό 'How I Met Your Mother'.

Είχα καιρό να γελάσω τόσο πολύ. Και μόνο για τα αστεία δηλαδή το επεισόδιο παίρνει thumbs up, αλλά είχε επιπλέον και την επιστροφή της Sarah Chalke, που δείχνει να είναι εδώ για να μείνει. Τώρα, εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα με τη συμπαθέστατη Stella, δύο πράγματα μπορεί να συμβούν. Είτε στο φινάλε να έχουμε κάποια πανηγυρική ανατροπή και η Stella να πάει από εκεί που ήρθε για κάποιο λόγο που δε μπορώ πάντως να φανταστώ, είτε να αποκαλυφθεί πως είναι η μητέρα. Το 'Scrubs' έτσι κι αλλιώς φιλμάρει τώρα την τελευταία σεζόν του 18 επεισοδίων, οπότε με λίγα ακροβατικά για κανά διμηνάκι, η Sarah Chalke θα μπορεί άνετα να προστεθεί ακόμα και στο regular cast αν κριθεί απαραίτητο.

Όσο αφορά στην παρουσία της σε αυτό το επεισόδιο, γκρίνιαξα λίγο όταν πήγαν να χώσουν αχρείαστο 'Friends'-esque
δράμα (με το όλο "Το είπες στους δύο κολλητούς σου δεν το πιστεύω OMG ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ" κομματάκι) αλλά το έσωσαν πρώτον γιατί κράτησε για μία σκηνή, και δεύτερον γιατί το payoff στο τέλος ήταν χαριτωμένο. Αλήθεια όμως τώρα, αφού πλέον του γνώρισε και την κόρη της, υπάρχει κανείς ανάμεσά μας που αμφιβάλει οτι είναι η Μητέρα;

Το άλλο κομμάτι του επεισοδίου, με τον Barney να επιστρατεύει τον Will Forte του 'SNL' για νέο wingman, ήταν περισσότερο sitcomy από όσο συνηθίζει να δοκιμάζει η σειρά, αλλά ήταν τόσο αστείο που συγχωρώ τα πάντα. Η ματωμένη μύτη, η εν ψυχρώ προσβολή στην κοπέλα στο μπαρ, η από-το-πουθενά εμφάνιση της Robin με το πιο καταναγκαστικό ύφος του κόσμου, και αυτή η ατάκα για τα κοάλα ("...their meat is delicious") που με έκανε να πνιγώ με το τσάι που έπινα, έφυγε από στόματα, από μύτες, νομίζω μου βγήκε μέχρι και από το αυτί, τόσο που γέλασα.

Διάφορα άλλα αστεία με τα οποία γέλασα δυνατά, η ιδιαίτερη σχέση της Lilly με τον σεισμό στο San Francisco, η Robin που δεν ήταν σίγουρη αν είχε με τον Barney την ίδια ποσότητα σεξ που είχε εκείνος με αυτήν, η λίστα των πραγμάτων που συνέβησαν το 2003, και το 'Virginity, the Sequel'. Ανάμεσα σε αυτό και το προηγούμενο επεισόδιο και την ποσότητα γέλιου που έχω ρίξει με αυτά τα δύο, είναι νομίζω ακόμα πιο εμφανές τώρα πόσο πολύ με το πιστόλι στον κρόταφο είχαν γραφτεί τα 2-3 πρώτα post-strike σενάρια, όπου για να βρεις αστείο έπρεπε να βγάλεις μεγευθυντικό φακό. Διάβολε, ακόμα και τα Canada jokes ήταν καλύτερα σε άλλες σειρές!

10 σχόλια:

  1. Πολυ αστειο επεισοδιο και ο Will Forte σε ενα πιο πολυ 30 Rock ρολο παρα HIMYM μου αρεσε αρκετα. Ειπε βεβαια και την ατακα που εκανε εμενα να πνιγω (legendary - wait for it - dary):D
    Απο κει και περα να προσθεσω οτι μου αρεσει η χημεια της Sarah Chalke με τον Ted και σχεδον ειμαι χαρουμενος που δεν τα βρηκαν τελικα με την Alicia Silverstone.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό επεισόδιο!

    Μου φαίνεται περίεργο βέβαια που η υπόλοιπη παρέα έχει δεχτεί αδιαμαρτήρητα την απόφαση του Ted να μην κάνει παρέα τον Barney, και φαίνεται σαν να τον έχουν ψιλο-ξεκόψει και οι ίδιοι...

    και όταν ο Ted είπε στην Robin οτι την "συγχώρησε" που πήγε με τον Barney, μου ήρθε μια ξυνίλα ΝΑ!!! με το συμπάθειο..."λες και σου πεφτει λόγος με ποιον θα πάει!" σκέφτηκα!

    Αλλα οκ, εφόσον δεν κρατήσει πολύ αυτός ο "χωρισμός" και δώσει αφορμές για γέλιο όπως σε αυτό το επεισόδιο, πάω πάσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sorry guys, δε θέλω spoilers να κόβουν βόλτες στο blog!


    Για το 'ΗΙΜΥΜ' τώρα, συμφωνώ για Chalke, και μπορεί τελικά αυτή να είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά της Britney στο show, αφού η Silverstone χάρη σε αυτήν αποχώρησε!

    Εκτός από το "Legendary - wait for it - dary", ξέχασα άλλο ένα φανταστικό αστείο, με τον Barney να τηλεφωνεί ξανά στον τύπο που θα έβλεπε το '27 Dresses' με την οικογένεια μόνο και μόνο για να του το ξανακλείσει στα μούτρα.

    Συμφωνώ και με mirela, o Ted όταν πιάνει το self-righteous mode γίνεται κομματάκι ενοχλητικός, αλλά δέξου τους φίλους σου κτλ κτλ όπως λένε. Φαντάζομαι μάλιστα οτι αυτό κάνουν οι φίλοι του αυτή τη στιγμή, περιμένουν να του περάσει επειδή ξέρουν οτι δε θα αργήσει να τα "ξαναφτιάξει" με τον Barney.

    (Δε θα ήταν τέλειο ο Marshall να αρχίσει να βγαίνει κρυφά για μπύρες με τον Barney; Μπαίνει ο Ted, "Ted, this isn't what it looks like!" κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσα επεισόδια έχουμε ακόμα από ΗΙΜΥΜ; Και πόσο καιρό μέχρι να αρχίσουμε να ανησυχούμε; Έχει ακουστεί τίποτα για 4η σεζόν; (Άμα το κόψουν θα τους πάρει ο διάολος -- οι κατάρες μου πιάνουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2 επεισόδια ακόμα, και σύμφωνα με τον Hollywood Reporter η ανανέωση πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Επίσημα θα ξέρουμε την Τετάρτη που είναι η παρουσίαση του προγράμματος του CBS για την επόμενη σεζόν, αλλά δείχνει καλά αυτή τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Αλήθεια όμως τώρα, αφού πλέον του γνώρισε και την κόρη της, υπάρχει κανείς ανάμεσά μας που αμφιβάλει οτι είναι η Μητέρα;"

    I do... :P

    Γιατί όταν πρωτοείπε ότι γνώρισε την Stella την δερματολόγο στα παιδιά του δεν θα γυρνούσαν να του πουν κάτι του στυλ "so that's how you met our mother" και να προσπαθήσουν διακριτικά να την κάνουν από το δωμάτιο? :P

    Επίσης η "Five-Years??" (φοβερό opening, βάζοντας την απορία του κοινού στα στόματα των πρωταγωνιστών), που δεν αλλάζει την διαδρομή δουλειά-παιδί-παιδί-δουλεία και είχε 2' date με τον Ted, είχε χρόνο να κουβαλιέται στα night clubs βραδιάτικα ανήμερα του St.Patrick's Day?

    (έχω και μία απορία και για την παρουσία τρίτου παιδιού στην όλη ιστορία, το οποίο δικαιωματικά θα έπρεπε να μαθει how he met her mother, αλλά i'll let this one pass)

    Αν καταφέρουν να pull that one off πειστικά, τότε chapeau...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα γιατί τσαλαπατάς τον ενθουσιασμό μου με αυτή την καταραμένη την "λογική"; LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. T-E-L-I-O !!! apo ta kalitera episodia,ixe tosa polla hilarious jokes (legendary..wait for it-dary,sismos-lilly,to ema sti miti,their meet is delicious etc!)
    pragmatika itan apolafsi,krima pu mono 2 episodia exun mini gia afti tin season :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -hanging up with u once wasn't enough!

    -it's like your virginity.. the sequel!

    -kapoios antras pou ONTWS matwnei i muth tou molis... erethizetai? is this manga-land?

    -pragmatika den pisteyw oti ine (kai den thelw na ine) i mitera! proton giati tha ine koulo eveal after the fact, tha to eixan psiliastei ta paidia, he calls her by her name dammit! tha kseroun to onoma tis manas tous k oti exoun older sister (i opoia exei 30arisei mexri tote). etsi k allios i stella ine BA-re-waitforit-TI? boring, bro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή