Killing time

Την ώρα που γράφω αυτές τις λέξεις οι Babyshambles θα τα σπάνε στη μεγάλη σκηνή του Werchter, κι εγώ εδώ έχω ξεμείνει να ξεδιαλέγω κουνημένα βιντεάκια από τους χθεσινοβραδινούς Chemical Brothers. Oh well.

Τεσπά, δεν αποφάσισα ξαφνικά να κάνω το μπλογκ τύπου αγαπημένο μου ημερολόγιο, αλλά έστω και με δυο μέρες καθυστέρηση πρέπει να αναφέρω τη συγκλονιστική είδηση που μου φώτισε την εβδομάδα. (και το Werchter απλώς τρύπωσε στην εισαγωγή του ποστ.) Φυσικά δεν αναφέρομαι στο ριμέικ του 'Prisoner' από το AMC με Jim Caviezel και Ian McKellen (γαμάτο!) ή στο διαρκώς εναλασσόμενο στάτους της ταινίας 'Arrested Development' (εναλασσόμενα γαμάτο) ή στο ίδιο το concept του musical commentary που γράφει για τον εαυτό του και το 'Dr. Horrible' DVD ο Joss Whedon. (απόλυτα γαμάτο!)

Αναφέρομαι στη Μία. Και. Μοναδική. είδηση των ημερών, (Michael Ausiello, καλή αρχή!) που είναι φυσικά οτι η Shannen Doherty βρίσκεται σε επίσημες και προχωρημένες συζητήσεις για να συμμετάσχει στο '90210', ολοκληρώνοντας έτσι την αγαπημένη τριπλέτα Brenda-Kelly-Donna. Καιρός να ανασύρω τα σχετικά πόστερς... :D

Κατά τα άλλα, συνεχίζεται η αντίστροφη μέτρηση για το αυριανό 'Doctor Who' φινάλε που έχει ακυρώσει το concept της λέξης 'πολυαναμενόμενο'. Tα ξαναλέμε τότε.

10 σχόλια:

  1. Εγώ ξεκίνησα από χθες το Wire, αύριο τελειώνω την πρώτη σεζόν...

    Και με περιμένουν επίσης το καλοκαίρι και τα άλλα δύο μέλη της κατά-tyler Αγίας Τριάδας, Sopranos και Deadwood...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >> ola wraia kai kala, alla oxi kai kana sygkrothma spoudaio oi babyshambles, ektos an eisai agglos, eisai 3eme8ystos to poly 3 wres ths hmeras, kai 8ewreis wraia gkomena thn lilly allen...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να κάνω, εκείνη την ώρα αυτοί έπαιζαν! (LOL) Eξάλλου για σχήμα που εμφανίζεται στη σκηνή στις 16.00 το απόγευμα, μια χαρά είναι. ;) Τo Σάββατο το βράδυ είναι η κόλαση, που κλείνει η μία σκηνή με Sigur Ros -> Radiohead και η άλλη με Gnarls Barkley -> Roisin Murphy. Και μετά σου λέει ο άλλος για 'Rockwave'... :D

    Cotsos, η δικιά μου αγία τριάδα είναι Deadwood/Buffy/Wire, οι Sopranos μπαίνουν μέσα αν το περιορίσουμε στο ΗΒΟ, αλλά ΟΚ, δε θα τα σπάσουμε εκεί. :) Πάντως αν τα δεις όλα αυτά σε ένα καλοκαίρι, προειδοποιώ: it's all downhill from there, TV-wise! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Tyler θα σε στενοχωρέσω,αλλά την τριπλέττα Brenda-Kelly-Donna μάλλον δεν θα την ξαναδείς...Από ό,τι διάβαζα χτες,η Spelling αποχώρησε από το cast της σειράς και πιθανότατα δεν θα την δούμε.

    Όλο το ζουμί βέβαια είναι στο εναπομείναν "ντουέτο" και στο πώς(και αν θα καταφέρουν) να συνυπάρξουν Doherty και Garth...Έχου περάσει πολλά χρόνια,αλλά η έχθρα ρόλων και ηθοποιών παραμένει μνημειώδης!

    Αν πάντως τελικά τις δούμε και τις δύο στο νέο BH,και μάλιστα μαζί,προβλέπω να καταλήγει η σειρά γραμμένη πάνω τους...Show-stealers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, δεν πειράζει! Όλα τα λεφτά είναι οι άλλες δύο, όρεξη είχαμε να βλέπουμε τη Donna! (Έχασε το νόημά της όταν συνέβησαν τα εξής δύο πράγματα: a) Έχασε την παρθενιά της και κυριότερα b) Donna Martin graduate[d].)

    Φυσικά πάντως και θα γράφουν το show πάνω τους, εξάλλου όταν έχει την Doherty σε show σου, γράφεις για τον χαρακτήρα της όσο υλικό προλαβαίνεις μέχρι να αναγκαστείς να την απολύσεις, ε; Α ρε θείε Aaron, θα τρίζουν τα κόκαλά σου... (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλά,αν την διώξουν κι από αυτό την Doherty,θα είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ.
    Μέχρι την επόμενη φορά...lol

    Τώρα που το ξανασκέφτομαι,καλύτερα να το γράψουν πάνω τους το έργο.Γιατί αλλιώς θα καταλήξει πιθανότατα ως 'άλλο ένα teen show'.Νεανικό πρόγραμμα hit έχουν στη Αμερική αυτή την περίοδο(εκείνο έχει και μια queen Blair, βεβαίως-βεβαίως)+τα παρελκόμενα Supernaturalosmallvillotreehill... οπότε,πού χώρος για άλλο ελαφρύ και νεανικό κομμάτι.
    Για αυτό λέω:BRING THE BITCHES ON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οκ με κάλυψες απόλυτα. έχω να κάνω και ένα review στο Oh What A Lovely Tour, και το δωσαν στο κατάλληλο άτομο (για θάψιμο)

    μνημειώδη πάντως σκηνικά έγιναν στο glasto με JAY-Z, Amy και Verve... αυτές είναι ιστορικές στιγμές...
    ο JAY έσπειρε (δεν περιμενα ποτέ να το πω εγώ αυτό), η Amy πήγε να ρίξει γροθιά σε φαν, και οι VErve κάρφωσαν τον Eavis επί σκηνής...

    και μετά λεμε για rockwave (που λες και συ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ah, περιμένω το review!

    Πάντως το χάρηκά ΤΟΣΟ πολύ που έσκισε ο Jay-Z. Και να φανταστείς δε μου πολυαρέσει κιόλας, αλλά αυτή η ξεροκεφαλιά των Άγγλων ώρες-ώρες... Έτσι λοιπόν ρε Jay, παίξε και το 'Wonderwall', πέρνα και την κιθάρα στον ώμο και άστους μπεκρήδες να βρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Shannen!!!

    pos mporei kaneis na meinei asuginitos!!

    den iksera kan oti epistrefei i Tori - EWWWWW

    ΑπάντησηΔιαγραφή