TCA: HBO news

Πριν έρθει το τιμημένο weekend και μαζί ο χρόνος που θα επιτρέψει κάποιο πιο ουσιώδες update, μεταδίδω στα γρήγορα τα ενδιαφέροντα από το panel του ΗΒΟ στο tour των κριτικών.

  • Ο David Simon αφού ολοκλήρωσε το 'Generation Kill' (που θα δούμε από αυτή την Κυριακή και για 7 εβδομάδες) προχωρά στην παραγωγή της νέας του σειράς για το καλωδιακό κανάλι, 'Treme'. Το δράμα από τον δημιουργό του 'Wire' θα ακολουθεί τις ζωές τζαζ μουσικών σε μια post-Katrina Νέα Ορλεάνη και μπορώ ήδη να φανταστώ τον dust road σε ατελείωτα sessions e-οργασμών. Ο τίτλος της σειράς αναφέρεται στην ομώνυμη περιοχή η οποία αποτελεί επίκεντρο της πολύ ενδιαφέρουσας ιστορικής διαδρομής της πόλης.
  • Μαζί με το 'Treme' το ΗΒΟ έδωσε πράσινο φως για άλλους δύο πιλότους, 'The Washingtonienne' (ένα μισάωρο που θέλει να καταλάβει τη θέση του 'Sex & the City' και είναι σε παραγωγή της Sarah Jessica Parker) και ένα για την ώρα άτιτλο δράμα που πάει για να καλύψει το κενό των 'Sopranos' από τον Terence Winter σε παραγωγή Martin Scorsese.
  • Σε άλλα νέα, το 'Sex & the City' θα ζήσει για να δει κάμποσα σίκουελ μάλλον, το 'Curb Your Enthusiasm' θα έχει νέα σεζόν όταν αδειάσει ο Larry David, 'Entourage' και 'Big Love' επιστρέφουν κάπου τώρα και τέλος...
  • ...οι 'Deadwood' τηλεταινίες είναι φυσικά νεκρές.
Και το 'True Blood' έρχεται το Σεπτέμβρη.

5 σχόλια:

  1. VARIEMAI toso polu!Tha postareis tipota simera???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΤΡΕΜΕ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ! (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο γρήγορα; Ωραία. Καλά, τα νέα για τις ταινίες Deadwood κάθε άλλο παρά νεά είναι, αλλά τουλάχιστο προσφέρουν κάποιο closure. Πέτυχα ένα πιλότο σειράς του ΗΒΟ (East Bound and Down), τον οποίο δεν έχω δει ακόμη. Τι σου λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι από τους τύπους που έκαναν το 'Foot Fist Way' το οποίο δεν έχω δει ακόμα αλλά υποτίθεται οτι είναι το νέο comedy cult whatever και το πήραν υπό την προστασία τους οι Ferrel/McKay που κάνουν και την παραγωγή αυτού του show. Δεν έχω πολύ υψηλές προσδοκίες για να είμαι ειλικρινής, αλλά θα το δω για την τιμή των όπλων και για την τιμή του 'Anchorman'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. simpathes to east bound alla ok ayto to ergaki to exoume janadei se kathe pithani periptosi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή