Gossip Girl 2x08 'Pret-a-Poor-J'


Σχόλια για το ζουμερό χθεσινό επεισόδιο 'Gossip Girl' μετά το άλμα, αφού ξεπεράσουμε τον φριχτό τίτλο.

Κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο. 40 λεπτά απόλυτης, ζουμερής, απολαυστικής σαπουνότητας είχαμε εδώ, και όταν λέω 40 το εννοώ: δεν υπήρχε απολύτως καμία νεκρή σκηνή σε αυτό το επεισόδιο, κάτι σχεδόν αδιανόητο μέχρι πριν λίγα επεισόδια όταν μιλάμε για τόσο έντονο focus πάνω στη μικρή Jenny.

Δηλαδή αφήστε το παιχνίδι γάτας-ποντικού με την Blair και τον Chuck, αυτούς τους δύο πρέπει να είσαι άσχετος για να μη γράψεις συναρπαστική μεταξύ τους σκηνή. Κάθε τους συνάντηση έσταζε hotness, και πόθο, και... βασικά μιλάμε για sex-on-divx. Λιώσαμε! Θα μπορούσα να παρακολουθώ μια ολόκληρη σεζόν με το ίδιο back and forth και πάλι να θέλω κι άλλο. Η -προσωρινή- κατάληξη ήταν όμως ο μόνος τρόπος με τον οποίον μπορούσε να πάρει μια ανάσα η φαυλοκυκλική ιστορία των δυο τους, για την ώρα.

Το στοίχημα ήταν αλλού όμως, ήταν στη μικρή Jenny, που δεν είναι μυστικό οτι δεν πρόκειται ακριβώς για τον αγαπημένο μου χαρακτήρα στο show. Εσχάτως την έχουν κάνει ενδιαφέρουσα, δίνοντάς της λόγο ύπαρξης όχι μόνο ως χαρακτήρα αλλά και βασικά στηρίζοντας το μισό μάρκετινγκ του show πάνω της. (Αυτά τα υπέροχα φορέματα δε θα πουληθούν μόνα του, ναι;) To δίλημμα περί home schooling ως τρόπος κυνηγητού του ονείρου με έπιασε κάπως, και τώρα βρήκα ενδιαφέρον το πώς το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Ελπίζω το storyline να μην τελειώσει με τον πλέον συμβατικό τρόπο, εξάλλου η σειρά δε μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο, αλλά για την ώρα με έχει. Λατρεύω και τη Willa Holland από το διάστημα που βοήθησε να αναστήσει το 'OC', βέβαια, οπότε είχε κι αυτό να κάνει κάτι με το ενδιαφέρον μου. Αλλά σε κάθε περίπτωση βρήκα την όλη επανεφεύρεση της Jenny άκρως πετυχημένη, για την ώρα.

The jury's out για τον Hot Artiste που τσίμπησε η Serena, πάντως. Ψιλομυρίζει βαρετίλα, αλλά από την άλλη με έκαναν να σηκώσω ένα φρύδι από περιέργεια ή/και ενδιαφέρον με αυτό το late twist με το ξεχασμένο παρελθόν των δύο τους. Ίδωμεν.

14 σχόλια:

  1. Haha!Kserw spoiler zoumera alla den sta lew!!!
    Anyway,super epi!!!
    Love Jenny!Love Nate!(ti koukli panagia mou!)
    Love Chuck and Blair!(alla einai den einai mazi den exei simasia!)
    H Vannesa panta einai o agapimenos mou character!(estw kai an itan kai gia ligo..)
    Kai telos pantws in case you didn't know,I LOVE GOSSIP GIRL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den mporei!!!
    den mporei!!!
    milame oti jafnika i jenny ginetai endiaferon xaraktiras,o nate janaginetai simpathes,chuck-blair to apolito zeygari kai to tromero twist tou telous,serena troei moutza kai o dan monos kai erimos!!!ena epeisodio pou kanonika tha eprepe na einai 3 episodia me ayta pou ginane kai parola ayta na thes kai allo kai allo!!!
    den paizei ...kai as mou pei kapoios pote mapinei se winter hiatus na peso se narki kai na jipniso otan janajekinisei!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Jenny ήταν πάντα ενδιαφέρουσα δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί ισχυρίζεσαι το αντίθετο: πρώτα κλέβει ένα φόρεμα απ' τη ντουλάπα μιας "φίλης" της, μετά πιάνει γκέι γκόμενο που τον έχει μόνο για τo status, μετά φτιάχνει φόρεμα που λατρεύει η κάθε fashionista, μετά μαλώνει με την αφεντικίνα της, μετά βγάζει τη μπλούζα της.

    Δλδ τι άλλο θέλεις επιτέλους; Νομίζω ότι έχεις πρόβλημα με την ηλικία της :PPPP

    Blair > Jenny > Serena > Vanessa simple as that.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Blair > Jenny > Serena > Vanessa simple as that.

    Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω. Χρμφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΕΕΠΟΣ!

    για το Blair > Jenny > Serena > Vanessa θα συμφωνήσω! Απλά το Τζενάκι είχε αγνοηθεί σεναριακά στην αρχη της σειράς με το να είναι η token γλυκιά νεαρά, ενώ αργότερα ξεγελαστήκαμε νομίζοντας οτι απλά είναι foil για να έχει κάποιον να ισοπεδώσει η Blair στο μεταξύ τους power struggle! Aλλά απο το φινάλε αυτού του stuggle και με τον gay γκόμενο, δε νομίζω να ξαναγινε ποτέ αδιάφορη...!

    Ενδιαφέρουσα ισοπαλία στο ματς Blair-Chuck, καθώς και η άνιση διαιτησία του Dan. O αρτιστας της Serena αδιάφορος μου μοιάζει, ο Nate βρήκε κάτι χρήσιμο να κάνει αλλά παραμένει αρσενικό πουτανί, κατα τ'άλλα μια χαρά, bring more on biatches!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα γιατί δεν αρέσει η little Jenny Humphrey? Δεν καταλαβαίνω...ως 26χρονη που δεν κατάφερε ποτέ να γίνει σχεδιάστρια μόδας, στην Jenny εκπληρώνονται όλες οι φαντασιώσεις μου. Και ok, θα πεις, προσωπικό είναι. Ναι, αλλά και στη συγγραφέα του book series, gossip girl, φαίνεται ότι η Jenny είναι η πιο συμπαθής, μιας και έκανε ολόκληρο βιβλίο με αυτήν πρωταγωνίστρια, και μάλιστα το ονόμασε "the IT girl"!!
    Ομολογώ ότι πιο πολύ συμπαθώ αυτήν λοιπόν και μετά τη Serena. Την Blair τη θαυμάζω και την Vanessa...μπιχ....I want her dead. Περιττός χαρακτήρας, που απλά μπλέκεται στα πόδια των υπόλοιπων σαν τρελή δευτεράντζα. Πρώτα πάει να χαλάσει το love story Dan-Serena, μετά έχει ένα φορ δε πουτς καμπάλ φλερτ με, ποιον; τον Nate και μετά τη βάζουνε στο ίδιο πλάνο με τον Chuck Bass? Why god? Why?
    Όσο για το 8ο επεισόδιο, έχω να πω ότι τα 'παιξα! Ήταν καταπληκτικότατο! Και να ευχαριστήσω τον Dark Tyler που με τα κείμενά του κάνει το επεισόδιο να κρατάει λίγο παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α, εγώ ήθελα να το χαλάσει το love story Dan-Serena! Τους βαριόμουν, άσε που έτσι δε θα μπορούσαν ποτέ να τα φτιάξουν ο Rufus με την Lilly, δηλαδή το αληθινό #1 ζευγάρι του show!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά, στο θέμα Serena-Dan, συμφωνώ με την Blair: even broken up you guys make me nauseous...
    απλά η Serena από τότε μου φαίνεται ότι απλά υπάρχει για να είναι στα πόδια των άλλων, ότι έχει ένα ρόλο περιττό. Απλά εμφανίζεται στο επεισόδιο ως δορυφόρος κάποιου πρωταγωνιστή, τα χαλάει όλα και δεν είναι καν η δολοπλόκα της υπόθεσης, τα χαλάει από βλακεία!
    Κατά τα άλλα, ναι, το υπερ-couple είναι ο Rufus με την Lilly, οι οποίοι στο βιβλίο βασικά ούτε καν γνωρίζονται. Καλή προσθήκη πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η Vanessa εννοώ...ότι απλά υπάρχει για να είναι στα πόδια των άλλων, ότι έχει ένα ρόλο περιττό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "άσε που έτσι δε θα μπορούσαν ποτέ να τα φτιάξουν ο Rufus με την Lilly, δηλαδή το αληθινό #1 ζευγάρι του show!"

    Πολλά ++ σε αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. panta moy arese i Jenny,alla tora mou aresi akomi perissotero!

    Blair or Jenny?
    I can't decide(yet)!

    fovero to episodio ennoite,thelo ki allo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. sygnwmi kiolas bre paidia, alla o Nate exei episimws fasothei me OLES tis prwtagwnistries tis seiras, ektos tis mamas tis Serena :P

    diladi eleos! hehehe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Respect στο Νεβερλάντιν που τα είπε όλα με το σχόλιο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To 8 itan to kalitero episodio mexri tora gia mena!
    Ataka Chuck gia to aroma tis Blair?
    Eliosa!
    Chuck makran o agapimenos mou xaraktiras, i de Serina mou fainetai kinda boring kai xoris polla potentials na ginei endiaferousa! Tha proteimousa na tirouse to logo tis oti tha ginei
    i "palia Serina" gia ligo perissoteri idriga!

    ΑπάντησηΔιαγραφή