Gossip Girl 2x09 'There Might Be Blood'


Σχόλια για το guerilla fashion show επεισόδιο του 'Gossip Girl', μετά το άλμα.

Ναι, ΟΚ, το επεισόδιο για μένα χάθηκε τη στιγμή που όλα τα συντηρητικά παπούρια της Upper East Side άρχισαν να χορεύουν και να χειροκροτάνε την Jenny και την guerilla fashion attack της. Εντάξει, είπαμε. Heightened reality, αλλά όχι κι έτσι. Θες μια εσωτερική λογική, και κάθε βήμα αυτής της κατάκτησης της κορυφής από τη Jenny ήταν απλά παράλογο.

Don't get me wrong, το arc της ως χαρακτήρα συνεχίζει να με ενδιαφέρει, γιατί μου αρέσει πού το πάει ο Schwartz. Απλά οι μηχανισμοί για να στείλει τη μικρή σε φάση επανάστασης και απομάκρυνσης από τον πατέρα της θα ήθελα να είναι πιο προσεγμένοι. Δηλαδή πότε ξαφνικά η Lilly έγινε τόσο cool που θα συνέχαρε τη μικρή που κατέστρεψε τη βράβευσή της; O Bart Bass τι έκανε, ήταν απασχολημένος να ξεφτιλίζει το γιο του και δεν ασχολήθηκε καν;

OH WELL.

Τουλάχιστον αγαπάμε Willa Holland, που αφού βοήθησε στην ανάσταση του 'OC' τώρα ήρθε εδώ για να κάνει ενδιαφέρουσα και τη Jenny. Αυτό είναι περισσότερο από ό,τι μπορεί να ειπωθεί για τον Aaron και το γελοίο facial hair του, που κατά τα φαινόμενα δε μπορεί να ξεφορτωθεί το χαρέμι του ούτε για 3 λεπτά προκειμένου να βγει ένα ραντεβού με τη Serena. Dude. Και αυτή τι θέλει; Τόσο μεγάλη ήττα έφαγε από τον 'καλλιτέχνη'; Bρες κανά γκόμενο της προκοπής κοπέλα μου!

Τουλάχιστον έχεις πάντα, πάντα τον Chuck και την Blair να σώσουν ακόμα και το περιστασιακό άνισο επεισόδιο. Ξεκάθαρα η αντίδραση του κοινού στη μη-σχέση τους ήταν τόσο έντονη, που πλέον ο Schwartz τους δίνει σκηνές και κοινές πλοκές για ψύλλου πήδημα. Το όλο στόρι της Blair να κυνηγά στην πόληένα καβλωμένο 16χρονο θα ήταν έτσι κι αλλιώς διασκεδαστικό, αλλά η παρουσία του Chuck στο μείγμα έδωσε το κάτι παραπάνω, από ατάκες σαν "You jast hooked yourself a Bass" μέχρι τη στιγμή που είπε στη Blair οτι τα πίσω καθίσματα λιμουζίνας είναι ιερά και εκείνη έλαμψε στιγμιαία.

Όπως ευχάριστη διαφοροποίηση ήταν και η κατάληξη του στόρι, με τη Blair να μη χρησιμοποιεί την ένοχη φωτογραφία και όλα να καταλήγουν έτσι κι αλλιώς υπέρ της. Awww. Οπότε τώρα αυτή και η Serena έχουν βασικά μπει στο Yale, ο Dan με τη 'σκοτεινή' του στροφή λογικά θα τα καταφέρει κι αυτός, ο Chuck έχει εκείνη τη lame αδερφότητα πιασμένη από τα αρχίδια, άρα... όλοι εκεί του χρόνου;

Χμ, μένει ο Nate. O Nate... είμαι σίγουρος οτι στα πλαίσια της 'Fucking Female USA 2008-2009' εκστρατείας του, θα καταφέρει να fuck his way into Yale με κάποιο τρόπο. Για την ώρα μπορεί απλά να δέχεται τα evil looks από Vanessa και Dan όσο χαϊδεύεται με το μικρό απροσάρμοστο.

This is fun!

9 σχόλια:

  1. έλα η Λίλη αγαπάει τη τέχνη και ήταν φωτογράφα στα νιάτα. νιώθει το Τζενάκι. αυτές οι σαραντάρες του γκαλά γαλουχήθηκαν με το σεξ εντ δε σίτυ και τώρα θέλουν να είναι κουλ και γαμάτες. χεχ το τζενάκι πάει καλά. όλοι γέηλ. αν και θα προτιμούσα να καταλήξουν όλοι κολούμπια που έχει περισότερη μανχατανίλα. άσε που πήγε στο τιμημένο Γέηλ η Ρόρι που διάβαζε κούντερα απ τα δέκα της δεν μπορεί τώρα να πάει όλο το καρακατσουλιό. είναι άδικο...
    αν με κάποιο μαγικό τρόπο καταλήξει κι η Βανέσα στο γέηλ, θα φαρμακωθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i Vanessa tha douleuei sto Faitrade kafene tou Yale, standar omos...

    entaksei ta poura pou kouniontousan me geloia amixania sti mousiki edese ligo... to mono pou ontos ekrupsan katw apo to xali, itan i antidrasi tou Mega Mass... tha eixe kanei polemo!

    mou aresei poly perissotero i seira me to non-relationship Blaire-Chuck, tin anodo tis Baby J, kai to kapws endiaferon tou Nate.

    Idea mou i ton persino protagwnisti (idea mou itan? den itan o 21st century Brandon mas?) Lonely Boy exei pesei teleiws ektos planou? Gia ti Vanessa poios xestike alla to idio :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. btw

    gia na kritikarw alli mia fora tin disbelief-shattering parousia tou blog sto sympan tis seiras, afou oles oles akolouthoun to blog k i Serena ine i Paris Hilton tou sumpantos, den ine idi super-diasimos o Lonely Boy k i Little J? ti xreiazetai na kanei kan prospa8eia na ksekinisei diki tis douleia, tin kseroun k oi petres!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ipotithetai oti den jeroun oloi poioi einai poioi!!!
    sto blog grafontai me to proto gramma tou onomatos tous!!!
    vevea gia to lonely(puke now) boy to exei krajei an thimasai to blog meta ton xorismo!!!
    anyhoo
    an ola pane opos ta vlepo i vanessa tha paei sto kalo,i jenny mexri telos tis xronias tha periferetai apo spiti se spiti mexri tou xronou pou sigoura tha kanoun to spin off tou it girl
    oso gia to kollegio kati mou leei oti kapoios tha leipei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i Vanessa tha douleuei sto Faitrade kafene tou Yale, standar omos...

    LOL! So, so true.

    ti xreiazetai na kanei kan prospa8eia na ksekinisei diki tis douleia, tin kseroun k oi petres!

    Ow! Κι άλλος πόντος για τον Μανώλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai alla i mana waldroff siga min afisei to jennaki na doulepsei se alli etaireia meta ton kavga!!!
    kai milame gia tin mana tis blair!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ απλά απήλαυσα ένα ακόμα συνεχόμενο Jenny-heavy επεισόδιο. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πάλι που προτιμώ να βλέπω τον Nate με το δεκαπεντάχρονο(από το να τρέχει πίσω απ'τη Serena ή να βαριέται τη ζωή του με την ultra-boring Vanessa) είμαι καλά,ή μήπως είμαι παρανόρμαλ??
    Όσο για τη Serena,έχω καταλήξει ότι τη βρίσκω ενδιαφέρουσα κυρίως όταν το story της ΔΕΝ ασχολείται με κάποιον γκόμενο που τη θέλει/τον θέλει κ.λ.π.Ως bitch την απήλαυσα,οι 'μάχες' με την Blair μου άρεσαν πολύ,αλλά με τα boyfriends...Meh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή