Chuck Versus Die Hard


Mερικά σύντομα σχόλια για το τελευταίο 'Chuck' (2x11 Chuck vs. Santa Claus) του 2008 μετά το άλμα.

Κλείνει με πολύ καλό σερί επεισοδίων τη χρονιά η σειρά, ε; Αυτό εδώ τα είχε τα προβλήματά του, αλλά για το μεγαλύτερο μέρος του καταδιασκέδασα εξίσου και τα δύο -απολύτως διακριτά μεταξύ τους- μέρη του 40λεπτου. To πρώτο κομμάτι ήταν γλυκό και αστείο και εισήγαγε το 'Chuck' στο universe του 'Die Hard'-- πόσο γαμάτο ήταν αυτό; Kαι πόσο χωρίς συναγωνισμό καλύτερο είναι το 'Chuck' στο να χρησιμοποιεί τους guest stars του από οποιαδήποτε άλλη σειρά;

Αλλά το ζουμί ήταν μετά τα μισά, όταν έσκασε η παντελώς απροσδόκητη (για μένα) ανατροπή με την εμπλοκή του Fulcrum στο κόλπο. Καλοστημένο, καλοσχεδιασμένο, και με δυνατή κατάληξη: εκεί που σκεφτόμουν οτι με εντελώς συμβατικό τρόπο θα δούμε τον Casey να οδηγεί τον Michael Rooker σε κάποια φυλακή υψίστης ασφαλείας για να υπάρχει μετά κάποιο τέχνασμα σεναριακό που θα του επιτρέψει να μοιραστεί την πληροφορία για τον Chuck με το Fulcrum, ξαφνικά η Sarah πυροβόλησε στο ψαχνό. Woohoo!

To παράπονο βέβαια που προκύπτει από εδώ είναι οτι, εντάξει, γιατί τέτοιο σοκ πια στο τέλος; Κατάσκοπος είναι η Sarah, τη ζωή του Chuck και την ακεραιότητα της ίδιας της NSA απειλούσε ο άλλος, τον σκότωσε. Big whoop. Δηλαδή τι νομίζαμε ως τώρα, οτι η Sarah έγινε top spy κάνοντας αναίμακτες διαρρήξεις; Ελπίζω να μην το πολυτραβήξουν αυτό μετά τη διακοπή.

Η οποία διακοπή θα κρατήσει μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου, οπότε και το show θα επιστρέψει με 3-D Super Bowl επεισόδιο. Fuck yeah! Επιπλέον καλά νέα, οτι χθες σημείωσε άνοδο στη θεαματικότητα, πλέον βρισκόμενο μισή τρίχα (150,000 θεατές) πίσω από το παραπαίον 'Heroes'. Ας ελπίσουμε οτι όλους αυτούς τους θεατές που μάζεμε με κόπο και ιδρώτα έναν προς έναν σε διάρκεια μηνών, δε θα τους ξαναχάσει τώρα που το NBC το βγάζει από τον αέρα για ενάμιση μήνα.

7 σχόλια:

  1. "Δηλαδή τι νομίζαμε ως τώρα, οτι η Sarah έγινε top spy κάνοντας αναίμακτες διαρρήξεις; Ελπίζω να μην το πολυτραβήξουν αυτό μετά τη διακοπή."

    Ιδιαίτερα αφού όλο αυτό όπως εμείς ξέρουμε είναι και παρεξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Reginadld VelJohnson ρε φίλε...
    Ο καλύτερος supporting character στην ιστορία των action movies, έκανε guest!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πόσο σωστό το οτι είναι ξάδερφος του Big Mike;! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχω και μία μικρή υποψία ότι μας προετοίμαζαν για το tribute από το chuck vs the delorean κιόλας. γιατί αλλιώς το κτίριο που ήθελε να πουλήσει ο μπαμπάς Jack να ονομαζόταν Nagamichi Plaza...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάνα αρθράκι για το mentalist?:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. File tyler,
    2 pragmata einai gamata se autin tin zoi.
    1)To mad men!(pou akoma perimenoume na grapseis to finalle alla den tha sou griniakso tora.)
    kai
    2)kathe show tis THEAS Brenda Hampton!
    Nai ta katafere na ftiaksei pio apolaustika apaisio sow apo to 7th heaven!
    To onoma autou "the secret life of an american teenager"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα προσπαθήσω να προλάβω να αφήσω σήμερα ένα γενικό ποστ για να απαντήσω και στα παραπάνω κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή