Timesies!


To 'How I Met Your Mother' (4x10 The Fight) της Δευτέρας που πέρασε ήταν από τα πολύ αστεία της σεζόν, αλλά ακόμα κι αν είχα όλη την όρεξη του κόσμου δεν ξέρω αν θα είχα περισσότερα να γράψω από απλώς έναν απολογισμένο αγαπημένων αστείων. Μετά το άλμα, αυτό ακριβώς.

Το αγαπημένο μου: η εισαγωγή του μπάρμαν σε διάφορες κλασικές σκηνές τις σειράς, κάτι που δεδομένου οτι επιτρεπόταν χάρη στο premise του show, απλά επιβαλλόταν να συμβεί κάποια στιγμή!

Πολλαπλές αναφορές στο 'Fight Club'! O Barney να χτυπάει τον εαυτό του, η αληθινή εικόνα των Erikson-μαχιών. (Scary.)

Ακόμα αστειότερη, η φανταστική εικόνα που είχαν Barney-Ted για το ξύλο του Marshall με τα αδέρφια του. ("Timesies! Cocoa!")

Η καυλωμένη Robin. ("I never knew you had it in me-- in you!")

Aκόμα μια αναφορά στην κατσίκα.

Η χρήση από τον Barney τίτλων μαύρων sitcoms των '70s με τρόπους που να ταιριάζουν όντως στις διάφορες καταστάσεις. ('Diff'rent Strokes', 'What's Happening?')

Το lightsaber ρε φίλε.

"Where did you find them, in the wuss market?"


Aστείο, αστείο 20λεπτο! Καλό είναι να έχουμε δύο συνεχόμενα τόσο αστεία επεισόδια...


PS. Επίσης, για κάποιο λόγο, εντυπωσιακό season high και επίσης μια τρίχα από το series high της Britney και το series almost-high του Super Bowl επεισοδίου που δεν είχε παιχτεί μετά το Super Bowl.

14 σχόλια:

  1. To lightsaber!!!
    Για το κόψιμο της γαλοπούλας!!!
    Αwsome!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nai, perimena na grapseis gia na apantisw me autin akrivws tin lista asteiwn :P

    Awesome.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος έγραψε σε άλλο post, προφανώς κατά λάθος:

    --------------------

    Απίστευτα pop culture references σε αυτό το επεισόδιο.
    1. Ted: it's clobbering time
    2. Marshall στα πιτσιρίκια: Mahatma Panda and Martin Luther Koala
    3. Like they are the menliest men in the world, Crocodile Dundee and David Hassellhoff.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα δεν μ' άρεσε ο τρόπος που παρουσιάστηκε ο μπάρμαν με τα φλασμπακ.Θα μπορούσαν να φτιάξουν "καινούργιες" παλιές ιστορίες... Αυτός ο μηχανισμός he-was-here-all-along μου τη σπάει πάρα πολύ.Κατα τ άλλα πολύ καλό επισόδειο, για μένα καλύτερο από το Naked Man. Ελπίζω όμως στην υπόλοιπη σεζον να έχουμε κάποια πραγματική ιστορία και όχι άλλα filler επισόδεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαφωνώ και στα δύο! (LOL)

    * Το οτι βάλανε τον μπαρμαν εκεί ήταν αστείο σχόλιο πάνω στα retcons που κάνουν συχνά σειρές, αλλά που ταυτόχρονα επιτρεπόταν από τους κανόνες του συγκεκριμένου show. Αφού είναι όλο μια διήγηση του Ted είναι λογικότατο να έχει ξεχάσει να αναφέρει κάποιον χαρακτήρα-- σε εμάς συμβαίνει όλη την ώρα. Είναι αστείο στη λογική της "Blah-Blah" που δε θυμόταν πώς τη λένε. Θα μπορούσε απλά να έχει βάλει έναν καινούριο χαρακτήρα, αλλά το οτι τον έχωσε σε σκηνές που θυμόμαστε πολύ καλά έκανε την εισαγωγή του αστεία από το πουθενά!

    * Η σειρά δεν είναι φοβερά αστεία όταν κάνει μεγάλες ιστορίες. Θα ήμουν ικανοποιημένος ως εκεί που δεν πάει αν ήταν όλα τα επεισόδια σαν αυτό ή το προηγούμενο, απλώς με κάποια running jokes σαν την κατσίκα ή τα slapbets ή τον Καναδισμό της Robin κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, μετρούσα αστεία πραγματικά. Μέχρι που σταμάτησα να ξέρω άλλους αριθμούς.

    Και είναι αλήθεια για τις Fight Club αναφορές, λάτρεψα... Και ήταν υπέροχες, και υπέροχα τοποθετημένες. Όπως και το Hulk-reference στο άσχετο, όπως και το ξεκάρφωτο lightsaber-love, όπως κι ο Hoff, όπως όλα! Αγαπάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. it's clobbering time...
    μεγάλη comics αναφορά (The Thing)
    Γενικά ήταν φοβερό (έχω αγωνία για την κατσίκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. giati den exei arxisei kaneis countdown gia tin epomeni emfanisi katsikas? afou kseroume date sosta?

    episis ti apegine sto slapbet countdown site?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκείνο το link οδηγεί τώρα απλά στο site της σειράς. Για κατσίκα... έλα ντε! Στο season finale θα είναι, οπότε φαντάζομαι και οι ίδιοι περιμένουν να ανακοινωθεί η ημερομηνία προβολής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. bariemai na psaxnw to episodio tora, alla sto teleuytaio flashforward pou tin eidame, eixe ksekatharo date, sosta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω οτι έλεγε απλά Μάιος 2009 αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1. "Murder Train" στην μάχη των γιγάντων :-) Επικό απλά.

    2. Δυστυχώς αρνητικό. Η Robin δεν έχει λόγο ύπαρξης πλέον στη σειρά και πρέπει να αναλώνεται στο ρόλο της canadian slut; ΟΚ σε έριξε ο Naked Man, ΟΚ θα κοιμόταν με οποιοδήποτε αρκεί να έπαιζε ξύλο, να ήταν φαφούτης κτλ. και απορρίπτει τον Barney όταν μαθαίνει την αλήθεια. Καλά, γι αυτήν τράβηξε τα πάνδεινα ο Ted στην πρώτη season; Lame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. * Το οτι βάλανε τον μπαρμαν εκεί ήταν αστείο σχόλιο πάνω στα retcons που κάνουν συχνά σειρές, αλλά που ταυτόχρονα επιτρεπόταν από τους κανόνες του συγκεκριμένου show. Αφού είναι όλο μια διήγηση του Ted είναι λογικότατο να έχει ξεχάσει να αναφέρει κάποιον χαρακτήρα-- σε εμάς συμβαίνει όλη την ώρα. Είναι αστείο στη λογική της "Blah-Blah" που δε θυμόταν πώς τη λένε. Θα μπορούσε απλά να έχει βάλει έναν καινούριο χαρακτήρα, αλλά το οτι τον έχωσε σε σκηνές που θυμόμαστε πολύ καλά έκανε την εισαγωγή του αστεία από το πουθενά!

    Ok, δεκτό - ας πούμε - το παραπάνω, αλλά τουλάχιστον μην μας δείχνεις στη σκηνή του Lesbian Βarney τον Μarshal φρεσκοκουρεμένο... Είναι αρκετά φρέσκο το σκηνικό, και θυμόμαστε το ατσούμπαλο μαλλί του αρκετά καλα...

    Οι λεπτομέρειες στο continuity είναι κάτι που λατρεύουμε στο ΗΙΜΥΜ. Aν το χάσει κι αυτό ή το παραποιεί, για τις ανάγκες κάποιου αστείου ή μη σεναρίου (όπως είχε κάνει πέρσι με την 2η εμφάνιση της Britney και την ατσούμπαλη-φαίνεται-ότι-δεν-ήταν-αυτή-στο-προηγούμενο-επεισόδιο, περούκα της)θα χάσει ένα σημαντικό σημείο που καθορίζει αυτή τη σειρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εντάξει, fair enough για τη λεπτομέρεια αυτή. Αν όντως είναι ασύμβατη τότε θα έπρεπε να το έχουν προσέξει περισσότερο. Απλά δεν είναι κάτι στο οποίο θα πολυέδινα σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή