τι είναι αυτά που λέει ο ausiello;

Κατά τα φαινόμενα κάποιοι έχουν αρχίσει να συζητάνε το τέλος για το '24' και το 'Ugly Betty'.

Kαι δεν ξέρω αν είναι νωρίς για να κλειδώσουμε από τώρα πιθανά φινάλε, αλλά εκείνο με τον Jack ως Terminator-all-along κερδίζει την παρτίδα.

7 σχόλια:

  1. Αν δεν συνεχιστεί σε ταινίες και αυτή θα είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τον Jack Bauer, θέλω να τελειώσει με cliffhanger.
    Με τον Jack να τον πυροβολάνε, με μία απίστευτη ανατροπή που ποτέ δεν θα μάθουμε τι έγινε μετά,ότι ναναι. :)
    Οτιδήποτε άλλο, θάνατος, happy end, μάλλον θα με αφήσει ανικανοποίητο. Πώς να σκοτώσεις τον Jack?

    Εμμμ, βασικά,που περιέγραψα είναι το φινάλε του Angel...LOL...
    Κάτι τέτοιο.
    Τον Jack περικυκλωμένο από 100 Άραβες , με μία σφαίρα στο όπλο του , την ώρα που αποκαλύπτεται ότι o evil mastermind που κρύβεται πίσω από το θάνατο millions of innocent people είναι ο Aaron.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσλαμβάνεσαι! (LOL)

    Βασικα όχι ο Aaron, γιατί είναι τρελά αγαπημένος χαρακτήρας, αλλά οτιδήποτε από Martha και Kim, μέχρι μια ανεξήγητα ζωντανή Nina Myers, είμαι μέσα!

    Και συμφωνώ οτι το δίπολο επιλογών νεκρός Jack - χαρούμενος Jack είναι φρικτά φτωχό σε φαντασία κι ελπίζω να το λένε απλώς έτσι. Θες να νιώσεις οτι κάπου αυτό το πράγμα θα συνεχίζεται για πάντα. Ο Jack Bauer είναι, ασταμάτητη torture machine, δεν είναι ο Jason Bourne :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτω τα χέρια από τον Jack (για την Betty δεν με νοιάζει, ας γίνει σκόνη και θρύψαλα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ξέρω ότι στο season 8 o Jack τα βάζει με τον Ahmed the Dead Terrorist: http://palaskostas.wordpress.com/category/1-humour%CF%87%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%BF%CF%81/24-jack-bauers-chronicles/

    Τώρα τι λες Dark για τερματισμό του 24, εγώ δεν ξέρω τίποτα... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *SQUEEEEEEEEEE!!!!!*Xairomai monos mou giati kati gamato allo apo auta eipe o ausiello alla den mporw na to pw giati einai spoiler!!!
    Alla anyway*happy dance!!!*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Den einai tyxaio pou stin ameriki ton ausiello ton fwnazoun oloi ass-iello. Sxetika anaksiopistos kamia fora tou kathontai orismena kala kai ELPIZW auti ti fora na exei adiko. Eidika gia to 24.

    Who gives a s$$t about Betty?

    ΑπάντησηΔιαγραφή