CSI: Grissom's exit


Δεν ξέρω αν έχω κάτι να προσθέσω στα του επεισοδίου σε όσα είχαμε πει για το πρώτο μέρος (εξαιρετική τελευταία νέμεση για τον Grissom, πολύ προσεγμένη η ισορροπία ανάμεσα στην αποχώρησή του και στην είσοδο του Morpheus) πέραν του οτι η ανακάλυψη του δολοφόνου ήταν αρκούντως κουλ, αλλά όλοι ξέρουμε οτι τελικά αυτό είναι το λιγότερο που μας νοιάζει. Εξάλλου και τον Fishburne πια από βδομάδα θα αρχίσουμε να τον αξιολογούμε.

Η ουσία εδώ είναι η έξοδος του Gil, η οποία είχε προετοιμαστεί με τόσο μόχθο και προσοχή από την ομάδα του show εδώ και κάμποσους μήνες, που εδώ απαιτήθηκε μια μικρή, ελάχιστη τελική σκηνή για να με κάνει να βουρκώσω. Όχι, δεν υπερβάλω, το σιωπηλό τελευταίο δίλεπτο του Gil (τόσο με το traveling στους διαδρόμους του εργαστηρίου, όσο και με εκείνο στα δάση) μου το έκλεψε το δακράκι, και επάξια. Ένα υπέροχο αντίο σε έναν υπέροχο ερμηνευτή, σε μια σταθερά φανταστική σειρά.

That is all.

4 σχόλια:

  1. δεν το είδα ακόμα, περιμένω υπότιτλους .. μετά κ την αποχώρηση του δεν το βλέπω να συνεχίζει κ του χρόνου η σειρά.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ συγκινήθηκα γαμώτο....τον αισθάνομαι πια σαν μακρινό συγγενή!

    τι σπουδαίος ηθοποιός...it won't be the same without him! αλλα νομίζω ο Fishburne έχει potential να κάνει πράγματα. Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετά κ την αποχώρηση του δεν το βλέπω να συνεχίζει κ του χρόνου η σειρά
    Είναι η #1 scripted σειρά της τηλεόρασης σταθερά εδώ και δεν ξέρω πόσα χρόνια (με εξαίρεση μία χρονιά που ήταν #2 μετά το 'Grey's'), οπότε είναι ασφαλές οτι δεν έχει να πάει πουθενά ακόμα. Και νομίζω οτι και ποιοτικά θα διατηρηθεί σε ψηλό επίπεδο, όπως τα έχει καταφέρει ως τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ekeino to klisimo tou matiou.....wow.

    ΑπάντησηΔιαγραφή