Lost: Season 5 premiere


Για να προλάβω την όποια ερώτηση, για το 'Lost' θα ποστάρω (κάνοντας edit αυτό εδώ) αργά-αργά σήμερα το βράδυ, για λόγους ανωτέρας βίας. Enjoy, όσοι το δείτε στο μεταξύ!

Αh, good to have you back, 'Lost'. Σχόλια για τη διπλή πρεμιέρα του 5ου κύκλου, μετά το άλμα.


Rrrright then. Okay. Head hurts.

Βασικά να κάνω έναν διαχωρισμό ανάμεσα στα δύο επεισόδια. Τα είδα και με χρονική απόσταση μεταξύ τους κάμποσων ωρών, οπότε δεν συγχέονται καθόλου στο μυαλό μου. Υπήρχε το ένα, με την παλαβή και υπέροχη χωροχρονική σκουληκότρυπα, και υπήρχε το άλλο, με τον Hurley να περνάει quality time με το μπαμπά και τη μαμά και τον Jack με τον Ben να ξεκινούν σε αυτό που δίχως άλλο θα τους πάρει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, δηλαδή το μάζεμα των 6.

Δε χρειάζεται να πω ποιο από τα δύο ήταν το αγαπημένο μου.

Στο πρώτο εκ των δύο, ο Daniel Faraday βρέθηκε στη χρονική στιγμή της κατασκευής του hatch. // O Sawyer έκοβε βόλτες, ξεκαρδιστικά, χωρίς πουκάμισο. // Μάθαμε οτι ο μοχλός του Ben είχε σαν αποτέλεσμα το νησί να χάνει χρονικές στροφές με αποτέλεσμα να χοροπηδάει στο χρόνο κάθε όποτε του καπνίσει. // Είδαμε τον Sayid να σκοτώνει άνθρωπο χρησιμοποιώντας εφευρετικά ένα πλυντήριο πιάτων και συνεχίζοντας να ντροπιάζει τον Jack Bauer. // Η Sun σύναψε σκιώδη συμφωνία με τον Charles Widmore. // Πληροφορηθήκαμε τους κανόνες της χρονομεταφοράς. // Και ο Desmond συνάντησε για πρώτη φορά τον Faraday, ξύπνησε στο παρόν του και κίνησε για Οξφόρδη.

Τώρα, και η δεύτερη ώρα είχε μπόλικα σημαντικά πράγματα, αλλά ειδικά αυτά τα 40 λεπτά ήταν τόσο πλήρη, με τη μία εκπληξούλα να ακολουθεί την επόμενη, που δεν είχα χρόνο ούτε να σταθώ για λίγο να δω αν όλο αυτό έβγαζε κανένα νόημα. Απίστευτα απολαυστική ώρα, απλά! Αλλά that said, βγάζει νόημα;

To 'Lost' λειτουργεί με τη θεωρία χρονομεταφοράς που κι εγώ προτιμώ, δηλαδή εκείνη όπου θέλει κάθε στιγμή του timeline να έχει ήδη συμβεί. Τίποτα δε μπορεί να αλλάξει. Ο άνθρωπος έχει ελεύθερη βούληση, αλλά οι ενέργειές του έχουν ήδη λάβει χώρα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πολύ σωστά εκμεταλλεύονται οι συγγραφείς όλη την προσωπική ιστορία του Desmond για να εξεσφαλίσουν και την get out of jail card τους, δηλαδή εκείνο που θα μπορεί να αλλάξει τα μη αλλάξιμα. Δηλαδή, ο Desmond είναι ιδιαίτερος, όχι με την κενή έννοια που συνήθως έχει ο όρος, αλλά πολύ συγκεκριμένα: ήταν στο ground zero της έκρηξης στο τέλος του season 2, και ξεκόλλησε τόσο βίαια από το χρόνο που υπονοήθηκε πως πλέον είναι ικανός να αλλάξει πράγματα.

Πολύ ενδιαφέρον και καθόλου sloppy όλο αυτό, αλλά θα έλεγα ψέμματα αν ισχυριζόμουν πως κατάλαβα τι ακριβώς παίχτηκε με τον Daniel και με την Οξφόρδη και με όλα αυτά. Θα περιμένω να το δω να ξετυλίγεται, αλλά η πρόγνωση είναι θετική: το 'Lost' γκαζώνει, εισάγει για τα καλά το ταξίδι στο χρόνο στο storytelling του, και δείχνει να το κάνει με πολύ μελετημένο και προσεγμένο τρόπο. Πιο κοντά στην αυστηρή φιλοσοφική θεώρηση του '12 Monkeys'παρά στο σοβαροφανές pulpy χάος του 'Heroes'.

Όλα τέλεια δεν είναι βέβαια, καθώς ακόμα περιμένω μια πιο στιβαρή ομάδα κανόνων για το πώς λειτουργεί όλο αυτό το χοροπηδητό του νησιού ,αλλά φοβάμαι οτι δε θα την πάρω ποτέ. Οι Lindelof & Co. μάλλον είναι ικανοποιημένοι με το να αλλοιώνονται στο χρόνο τα μισά αντικείμενα του νησιού αλλά όχι οι ναυαγοί ή τα ρούχα τους ή τα ζώα τους κτλ κτλ. Και μια μικρή ανησυχία την έχω για το πώς θα τσουλήσει όλο αυτό για όλη τη σεζόν. Το νησί θα χοροπηδάει, ο Locke θα συναντά κόσμο από διάφορα σημεία του timeline, οι ναυαγοί θα πηγαινοέρχονται ασκόπως, κι όλα αυτά όσο ο Jack και ο Ben προσπαθούν να μαζέψουν τους 6 για να γυρίσουν πίσω.

Eh, ας μην το προκαταβάλω, απλώς μου φάνηκε αισθητή η διαφορά ανάμεσα στην πρεμιέρα (όπου συμβαίνουν τα Πάντα) και στο πρώτο 'τυπικό' επεισόδιο της σεζόν, όπου σόρι, αλλά δεν το ένιωσα καθόλου με τον Hurley. Έχω μάλλον ξεπεράσει το σημείο όπου νοιάζομαι για οποιονδήποτε άλλον χαρακτήρα του show πλην των Dez/Penny/Ben/Widmore/Sayid (άντε και Sun, αλλά για άλλους λόγους) οπότε κάτι τέτοια showcases με αφήνουν λίγο αδιάφορο. Καταλαβαίνω βέβαια οτι ήταν όλο ώστε να έχει κάποιο βάρος η τελική σκηνή όπου ο Ben "χάνει τον Reyes", αλλά... eh. Άντε, πιο γρήγορα!

Εξάλλου από το δεύτερο επεισόδιο πιο πολύ άλλο θα συζητάμε, δηλαδή την επιστροφή της creepy γιαγιάκας που δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο σενάριο όπου να είναι κάτι άλλο εκτός από μητέρα του Daniel. Οπότε δένει έτσι έξοχα και με ένα παλαιότερο flashback του Desmond που τη συναντάει και αφήνονται διάφορα υπονοούμενα για τη σημαντικότητά της στη μυθολογία της σειράς. Σε εκείνο το επεισόδιο μάλιστα είχαν πρωτοαναφερθεί οι κανόνες του χρονοταξιδιού που εδώ εξηγεί αναλυτικότερα και ο Daniel. Δηλαδή ο γιος της, hell-oooo;

Aλλά γιατί έγινε ξαφνικά αφεντικίνα του Ben; Και γιατί τη γαμήσαμε τόσο άσχημα που χάθηκε ο Hugo; Γιατί είναι αυτοί οι 6 τόσο πολύ σημαντικοί, από τη στιγμή που ο Locke έχει κόψει βόλτα όλη τη χωροχρονοπνευματική περιφέρεια του νησιού και ο Desmond είναι εκείνος που ζει τα πάντα ταυτόχρονα; Τι μας νοιάζει τι κάνει η Kate και αν αναπνέει ακόμα!

Ε, και μιλώντας για απορίες ας θέσω και την προφανή. Εγγλέζοι με φλογοτόξα: what gives;

Εν κατακλείδι, πολύ ψωμί είχαν αυτά τα δύο πρώτα επεισόδια, έδωσαν πάρα πολλούς λόγους για να πιστεύουμε οτι η 4η σεζον δεν ήταν πυροτέχνημα και πράγματι σε αυτά τα επίπεδα θα βρίσκεται η σειρά μέχρι τον τερματισμό. Και βρισκόμενοι στην τελική ευθεία, το show επιτέλους αγκάλιασε απερίφραστα το sci fi στοιχείο του, μην αφήνοντας αμφιβολίες για το πόσο mindfucky θα γίνει όσο μετράμε αντίστροφα.

Και το οτι όλα συνεχίζουν να περιστρέφονται γύρω από τον αγαπημένο μου χαρακτήρα; Good news. Δεν θα προσποιηθώ οτι κατάλαβα όλα όσα τον αφορούσαν, αλλά φαντάζομαι γι'αυτό θα είμαστε εδώ όλη τη χρονιά. Για να μάθουμε αν και πώς ο Desmond θα μπορέσει να βρει τη μητέρα του Daniel, να αλλάξει την ιστορία, να σώσει τη Charlotte (η οποία προφανώς έχει αρχίσει να ξεκολλάει, no;) και, εμ, ό,τι άλλο υποτίθεται πως πρέπει να κάνει.

Α, και να ζήσει happily ever after, διάολε!
.

25 σχόλια:

  1. first!

    m'arese! den ixe treles WOW apokalipseis, alla arketa orea mikra. tha ine gia panta to show i cant wait to watch more than anything else

    simeia:

    -o Sayid ine toso gamw pou skotwse kapoion me ena pluntirio piatwn!

    -o Hurley mpike se random convenience store k brike mplouzaki sto noumero tou me ti mia - k me epilogi gia zoaki! oxi epeidi ine to Lost, i tileorasi, apla epidi ine ameriki

    -skini tsai sto mpalkoni k confrontation:brrrr apisteyto rigos!

    -Daniel Faraday: cutest man on the island ever!

    -o Sawyer na mi briskei -kai kala- poukamiso olo to episodio: hilarious

    -o Frogurt getting impaled: xeirokrotisa!! ayto tha pei dramatiki korufwsi. ksekoumpidia

    -ms Hawking, se mia spilia, ntymeni monaxos, me enan Apple twn 80s k ena gigantio pendulum na diorthwnei ena Sigma seiras (oxi ti seira, apla to sigma esbise k ksanagrapse, den tis arese i kalligrafia) se ena terastio pinaka me kimwlia k na einai to afentiko tou Ben... wow!

    -o Hurley dihgeitai tis 4 prwtes season se 20 deyterolepta. latremeno pos 2 fores sto idio episodio aytokritikarontai gia to nefelwdes season 2 me to gamimeno to koumpi k ta 108 lepta!

    -Daniel Faraday - kardoules

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα γμτ μου ο θείος τώρα μου τα στέλνει τα επεισόδια(γουστάρω διπλή πρεμιέρα!) και είμαι στο περίμενε...Οπότε take your time tyler.

    Πάω τώρα να διαβάσω Oscar nominations και να συγχιστώ με την ησυχία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε tyler...
    για το lost πότε θα κάνεις σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μαλλί του Sayid κατσάρωνε και ξεκατσάρωνε όποτε του κάπνιζε.Και όχι, δεν γινόταν αυτό μόνο στις σκηνές που είχαν χρονολογική απόσταση.

    Ο Sawyer έπεσε στην θάλασσα για διαφήμιση κολόνιας και μετά δεν έβρισκε πουκάμισο να βάλει. Αυτό και αν είναι γκαντεμιά.

    ΥΓ
    Καλά ήταν όμως τα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Done.

    Πάμε πάμε πάμε!

    ΕΙΝΑΙ Ο DESMOND Η ΠΙΟ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΗ DEUS EX MACHINA ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. maresei opos xeiristikan to xroniko taksidi (oxi xwroxroniko, gladly to hear), ektos apo mia leptomereia
    ...

    oti KSAFNIKA o Desmond oneireyetai aytin tin palia anamnisi.diladi an k exei ksekollisei o Daniel apo to xrono, uparxei ena eswteriko roloi anamesa stous 2 tous pou ine sugxronismeno k exoume mia aystira sugekrimeni stigmi pou o Desmond sto paron sugxronizetai me tis prakseis tou Faraday 6 xronia prin? am i explaining this right? ayti ine i megaluteri pagida gia mena oso aforaallages sto parelthon, oti den mporeis na deikseis ksafnika sto paron kapoion na thumatai tin allagi. tha eprepe panta na to thumotan an itan etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό. Ίσως όμως επειδή στη χρονική γραμμή του Dez ήταν εκείνη τη στιγμή που τον συνάντησε ο Daniel (κι ας ήταν 5-6-7 χρόνια πίσω), γι'αυτό και τότε του έκανε φλασιά και τον θυμήθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ok, im going for the no-prize here!

    o daniel den ithele kaneis allos na dei to desmond epeidi o des ine unstuck k mporei na gamousan to xronodiastima me tis malakies pou tha tou aradiazan.

    ALLA! o Daniel ine to constant tou Desmond. k mporoume na isxuristoume oti apo ti stigmi pou sunantithikan sto paron mazi, exoun sugxronistei oi 'xronikes grammes' tous opos to theteis, opote stin parallili stigmi pou o faraday allazei to xrono, o desmond sugxronizetai sto paron------

    SORRY IGNORE THE ABOVE

    molis antilifthika oti... gia ton faraday exei perasei misi mera apo tote pou egine to patatrak me to nisi, gia ton Desmond exoun perasei TRIA XRONIA! apla as to agnoisoume k upothesoume oti panta eixe tin anamnisi ayti k tyxaia tou irthe meta apo tria xronia k mas to sundesane aplos afigimatika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό το επεισόδειο!!! Τα επόμενα κλασικά θα είναι καλύτερα όπως πέρσυ που 3ο και 4ο έγραψαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για το time travel, υπήρχαν τρία πιθανά σενάρια στο μυαλό μου.

    1)Να γυρνούσε ο χρόνος προς τα πίσω σε όλο το νησί ανεξάρτητα με το ποιοι ήταν μέσα, και να πηγαίναμε πχ στο 1970 ή στο 2004 όταν έπεσε το αεροπλάνο και να μην θυμόταν κανείς τπτ. Κάτι που θα ήταν χαζό :P

    2)Να μετακινούνταν (αφού εξαφανίστηκε από το παρόν) σαν χρονομηχανή, σαν ένα τεράστιο Delorian το νησί στο χρόνο, αλλά να έμενε όπως είναι τώρα αναλλοίωτο,με όσους είχε τώρα στο νησί.

    3) Και αυτό που έγινε, να μείνουν σταθεροί όσοι ήταν εκείνοι τη σιτγμή στο νησί, και να γυρίσει μόνο το νησί πίσω στο χρόνο.

    Το 2ο ήταν το λιγότερο πολύπλοκο και το πιο "ρεαλιστικό"...
    Αλλά ΟΚ, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το 3 παρά τα plot-holes είναι με διαφορά το πιο fun!
    Ένας κανόνας που δεν μάθαμε είναι αν μπορείς να συναντήσεις τον εαυτό σου στο παρελθόν.
    Θέλω το cliffhanger του φινάλε να είναι να πηγαίνει στο νησί στο 2004 να βλέπουν το αεροπλάνο να πέφτει και να συναντιούνται οι δύο Sawyers, Jacks, Sayids!! GREAT SCOTT!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μερικά πραγματάκια ακόμα, τώρα που τα ξαναείδα.
    Ο Faraday τους λέει ότι ή το νησί μετακινείται στο χρόνο ή μόνο αυτοί κάτι που θα εξηγούσε πχ γιατί μετακινήθηκε μόνο o Locke από το camp των Others. Αλλά θα πρέπει να μάθουμε γιατί συμβαίνει αυτό μόνο σε αυτούς της 815 και τους 3 του freighter.

    Η σκηνή του Locke με το αεροπλάνο, έδεσε ωραία με το επεισόδιο στην πρώτη σεζόν, που είδε στο όνειρό του το αεροπλάνο να πέφτει και πήγαν και το βρήκαν με τον Boone. Δεν ήταν όνειρο δλδ, ήταν κάποιο time-space-ανάμνηση από το παρελθόν-μέλλον thingie?

    Ο BKV είναι πλέον billed ως Producer ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Hell-oooo.Να προσθέσω και γω κάτι. Η αγωνιώδης προσπάθεια εύρεσης πουκαμίσου από τον Sawyer,και η τελική επιτευξη του στόχου, ίσως και να`ναι μια ειρωνική απαντηση των σεναριογράφων στην περσινή απόφαση για λιγότερες ημίγυμνες σκηνές που τους επεβλήθει από το network.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. anna lucia:watch the police......karalol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σχετικά με τη Charlotte
    μάλλον θα πεθάνει από ανεύρυσμα. Σύμφωνα με τον Daniel, όταν κάνεις ταξίδι στο χρόνο, πρέπει να έχεις ένα constant. Failure to find a constant results in instability of consciousness, and the resulting stress can lead to brain aneurysm and eventual death. Όλοι έχουν το hatch, εκτός από τη Charlotte...

    http://lostpedia.wikia.com/wiki/Daniel_Faraday

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. epitelous meta apo tosous mines epestrepse!!
    emena gia na po tin alithia mu arese perissotero to deftero episodio.
    pantos ke me ta dio episodia berdeftika arketa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγκλονιστική η πρεμιέρα...
    Έγιναν όμως τόσα πολλά, που δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!
    Γι'αυτό θα σταθώ στην τελευταία σκηνή του 2 επισοδείου...
    Η Ms. Hawking ξαναεμφανίζεται και με επιβεβαιώνει στο ότι η όλη ιστορία έχει να κάνει με χοροχρόνο και τέτοια περίεργα!! [Α ρε έπιασαν τόπο οι ώρες που καθόμουν και έβλεπα την εκπομπή το Σύμπαν Που Αγάπησα στην ΕΤ-3 :P]
    Έτσι λοιπόν κατέληξα στο ότι όλους εκεί μέσα 2 άτομα θα τους σώσουν, ο Daniel και ο Desmond...με leaders τον Ben και την Hawking... The End
    Άντε να ησυχάσω και γω!
    Ή μήπως όχι?
    Χμμ, τώρα που το σκέφτομαι δεν θα ήταν συνέτο να συμπεριλάβουν τον Hiro Nakamura ως guest?? LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. re guys,
    mporei na exasa to profanes, alla ypoti8etai oti to nisi metakini8ike mono sto xrono, no?
    ara i topo8esia tou de 8a eprepe na paramenei analoiwti? k ara aftoi pou to evlepan apo to elikoptero, o widmore pou eixe vrei tin topo8esia, klp de 8a eprepe na e3akolou8oun na to vlepoun?
    save me from my misery, plz!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είχα την ίδια κουβέντα σήμερα κι εγώ, γιατί δε μου είναι ούτε εμένα απόλυτα προφανές. Το καλύτερο στο οποίο μπόρεσα να φτάσω ως συμπέρασμα είναι οτι από τη στιγμή που ο Ben γύρισα το μοχλό, το νησί εξαφανίστηκε ΚΑΙ από τον χώρο, έπαξε απλά να υπάρχει, και τώρα απλά χοροπηδάει χρονικά σε στιγμές του παρελθόντος όπου έχει ΗΔΗ υπάρξει. Θέλω να πιστεύω οτι αυτός είναι ο λόγος που δεν προσγειώθηκε σε καμία μελλοντική του στιγμή, ακριβώς επειδή δεν υπήρχε τέτοια.

    Θα επανέλθουμε στο θέμα όμως για τις απαραίτητες τροποιήσεις όταν και αν συμβεί κάτι που καταρρίπτει αυτό τον ισχυρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΚΕΨΗ:

    Δεν θα ήταν ωραία να συναντήσει κάποιος ναυαγός , εκδοχή κάποιου άλλο συντρόφου του από το παρελθόν , αλλά ακριβώς για να μην διαταραχθεί η υπάρχουσα ιστορία , να αναγκαστεί (ο "χρονοταξιδεμένος" στον "ντόπιο") να του ξαναπεί αυτά ακριβώς που του είχε πει τότε , όταν η συνάντηση είχε πρωτοσυμβεί στο original timeframe της?

    Αυτό βέβαια θα σήμαινε ότι τελικά ουδέποτε αυτοι οι δύο είχαν μιλήσει πραγματικά "αυθόρμητα" μια και η ιστορία δεν αλλάζει , πράγμα που τελικά σε οδηγεί σε στραμπούληγμα εγκεφάλου εάν σκεφτείς το τι ακριβώς συνέβη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ καλό το πρώτο, μέτριο το δεύτερο. Χιπ-χιπ-ούρα που ο μπρόδα θα συνεχίσει να υφίσταται ως καταλύτης.

    Η φωτογραφία που τραβήχτηκε και ενοχοποιεί τον Hugo είναι από απόσταση μεγαλύτερη των πέντε μέτρων, από κινητό, με φλας. Το ξαναγύρισα πίσω για να το ελέγξω, και ναι δείχνει πως είναι κινητό. Το θέλω. iPhone και μαλακίες δεν μου λένε τίποτα.

    Γέλαγα με τον τύπο τον Νηλ, επειδή όχι μόνο προδιαγραφόταν σαφέστατα η πορεία του ρόλου του, αλλά επειδή με θράσος του φόρεσαν ΚΑΙ red shirt ΚΑΙ red T-shirt.

    Δικηγορία του διαβόλου: στη μυθολογία της σειράς, δεν είναι θέμα το ότι τώρα ξύπνησε ο Ντέσμοντ και θυμήθηκε το παλιό, μόνο και μόνο επειδή εμείς τα είδαμε κολλητά το ένα πίσω από το άλλο. Ο Ντέσμοντ το θυμήθηκε τώρα, για αυτό και το τώρα παρακολουθούμε. Το ότι είδαμε και ένα flash back σχετικό με το τώρα είναι κοινό στοιχείο της σειράς. Συμφωνώ με τον Manolis Vamvounis (μόλις διάβασα το σχόλιό του) όσον αφορά την αφηγηματική σύνδεση.

    Δεν θέλω να κουράζομαι πολύ με θεωρίες, αφού τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια οι σεναριογράφοι του Lost αρχίζουν επικίνδυνα να κλίνουν προς τις 1000+1 νύχτες. Προς το παρόν, σκοπεύω να απολαμβάνω τους όποιους χαρακτήρες γουστάρω και να ελπίζω πως αυτά που θα περνάνε θα βλέπονται ευχάριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kalo sxolio. i foto apo to kinito apo 3 orofous kato bgike katharotati san na eixe uperzoom k as itan bradi. ap'tin alli, i foto tis Ms Hawking k tou monaxou, sto grafeio sto monastiri, an k trabigmeni me mixani (logika) k mera mesimeri (apo EKEINO to episodio), fainetai san trelo photoshop... bre kati eirwnies ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. wonder:
    καλή παρατήρηση για την Charlotte, αλλά γιατι και οι άλλοι (που δεν έχουν constant) δεν το παθαίνουν?

    δε νομίζω ότι έχει νοήμα να προσπαθήσουμε να μαντέψουμε που το πανε, αφου αναμένονται και άλλες ανατροπές...

    επίσης, ελπίζω να μην κανουν Lady Vangeance την Sun, ήταν ο πιο συμπαθής χαρακτήρας της σειράς!

    ΤΖΩΤΖΙΟΥ> Δεν θέλω να κουράζομαι πολύ με θεωρίες, αφού τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια οι σεναριογράφοι του Lost αρχίζουν επικίνδυνα να κλίνουν προς τις 1000+1 νύχτες. Προς το παρόν, σκοπεύω να απολαμβάνω τους όποιους χαρακτήρες γουστάρω και να ελπίζω πως αυτά που θα περνάνε θα βλέπονται ευχάριστα.

    totally agreed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. OPOIOS EPAIJE TO GAME K THIMATE TI EGINE STIN TELEYTAIA SKINI THA KATALAVEI TI PROKEITE NA DOUME STIN NEA SEASON!!!

    AYTO EXO NA PO K TELOS.

    A OPOIOS DEN TO EXEI DEI AS TO PSAJEI STO YOUTUBE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή