τι γίνεται με τον Chuck;


Ας πούμε απλά οτι θα λυπηθώ αν δεν ανανεωθεί. :(

Χρόνια και ζαμάνια έχω να μιλήσω για τον Chuck. Όλο λέω να κάνω ένα catch-up ποστ αλλά όλο δε βρίσκω το χρόνο, κι όλο μαζεύονται περισσότερα επεισόδια, οπότε γάμα το, πάμε κάτι έστω σύντομο. Βρήκα τον κυρίως όγκο των επεισοδίων από το 3-D επεισόδιο και μετά να είναι ψιλοβαρετά χάρη περισσότερο σε αυτή την ανακυκλούμενη ερωτική ιστορία των δύο πρωταγωνιστών που βασικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Θα ανταλλάξουν μοναχικά βλέμματα, κάποιος θα ακούσει τον άλλον να λέει κάτι μέσα από κάποια κατασκοπική συσκευή, κάποια αποστολή θα έρθει κόντρα αντίθετη με τα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ! τους, yawn.

Αλλά μετά συνάντησα τον αδερφό Σάκκο ο οποίος μου συνόψισε την πολύ βασική αλήθεια αυτού του τελευταίου επεισοδίου με τα απλά και σοφά λόγια: "Είχε τον Scott Bakula που ήταν γαμάτος. Και είπε "Oh, boy." Και είχε και τον Chevy Chase για κακό ρε!"

Και είναι αλήθεια οτι το show είναι αυτό που είναι. To 'Chuck Versus the Dream Job' είχε τρύπες περισσότερες από πλοκή, και είχε και το πιο προβλέψιμο twist στην ιστορία της αμερικάνικης μυθοπλασίας, αλλά ναι, είχε τον Bakula, και είχε και τον Chevy ως villain, και είχε και τους Glasvegas να μοιρολογούν στυλάτες indie κλάψες πάνω στο φινάλε της -νέας- πατρικής εγκατάλειψης για τον Chuck και την Ellie, με τον Awesome να κοιτάει λυπημένος, και είχε και την αγωνία του Chuck για το πώς θα φανεί η ζωή του στον πατέρα του. Fun, γαμάτοι guest stars, βασικές συναισθηματικές αλήθειες. Όταν η σειρά πατάει πάνω σε αυτά και δεν τρέχει σε κύκλους, την αγαπώ.

Όπως στο αγαπημένο μου επεισόδιο όλης της 2ης σεζόν, εκείνο το γλυκύτατα αφελέστατο όπου ο Chuck προσπαθεί να σώσει τον Morgan τον αγαπημένο του φίλο σε ολόοοοοοκληρο τον κόσμο, και το οποίο καταλήγει με τους Jeffster! να εκπληρώνουν το όνειρό τους παίζοντας το 'Africa' των Toto, και στο δεύτερο κουπλέ να μπαίνει το κανονικό τραγούδι και να μην αφήνει καρδιά για καρδιά απείραχτη μπροστά στις οθόνες. Τέλειο, με τον υπέροχα ατελή τρόπο που το Chuck ξέρει να παραδίδει (...στην εντέλεια) κάθε μία στο τόσο.

A, και ποτέ, ποτέ, ποτέ, μην υποτιμάτε ένα show που δίνει στον Adam Baldwin κωμικά πράγματα να κάνει. Οι εκφράσεις του αφού τον πυροβόλησε με το υπνωτικό ο Chuck στο τελευταίο επεισόδιο; Χρυσός. Πλατίνα! More please.

.

3 σχόλια:

  1. καρδιά!
    πάλι με συγκινησες μπρο...
    ενα μονο: αν ο Ντιν Στοκγουελ κανει κάμεο στο επόμενο και ανταλλάξει ατάκα με τον Τσέβι Τσέης σε φάση "you can call me Al" θα κλάψω γοερα από χαρα. http://www.dailymotion.com/video/xxvls_paul-simonyou-can-call-me-al-video_music

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ιδέα μου η το χτένισμα του Levi στο Chuck μοιάζει με του "Fletch"? (χμμμ Must investigate)

    Επίσης δε λέω γαμάτο επεισόδιο (κανένας δε περίμενε τον Bakula για Bartowski, με τέτοια κόρη ahahahah), όμως βλέπω να έχει χάσει κάτι απο την αρχική συνταγή της 2ης σεζόν.

    Δεν γίνεται να παίζει παλιές τραγουδάρες των 80'ς (Rush, Stan Bush, Africa κτλ) , να είναι κάπως πιο προσιτό για τις ηλικίες μας (δεν είναι ουτε 23χρονα που κάνουν τα 16χρονα ούτε με υπερδυνάμεις σαρδαμοδυνάμεις κυνηγοί κτλ, οκ η μόνη υπερβολή είναι το Intercept το οποίο είναι deus ex machina για να μην εξηγούν το πολύ ψάξιμο και να εξηγούν το δέσιμο της ομάδας) και να γίνεται πιο στεγνό το επεισόδιο (για να το καταλάβει η Σούλα πάλι; )οσο πάει προς το τέλος.

    Οκ εφερε την Six για ένα επεισόδιο και είδαμε πώς θα γινόταν το romance (Casey - Six) αν δεν ήταν η Sarah, έκανε μαντάρα τον awesome και την Ellie και συνεχίζουμε.

    Μπορεί επιτέλους το NBC να πεί αν την θέλει η όχι, να ψάξουν για κανα άλλο κανάλι όσο είναι καιρός ακόμα (η να αρχίσουν wrap up τηλεταινία, ταινία, webtainia, d2dvdταινία whatever) να τελειώνουμε ... "κάπως"; Πάντως αν κρατήσουν το heroes και κόψουν αυτό για τον Παπαδάκ... εε τον Leno.. μποϋκοταζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φήμες λένε πως αν δεν ανανεωθεί από το δίκτυό του ίσως να πάει στο CW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή