How I Met Your Mother 4x20 'Mosbius Designs'


What's the difference between peanut butter and jam;

I can't peanut butter my dick up your ass! Τέλειο; Φυσικά υποπτεύομαι πως ο Barney στην πραγματικότητα είπε στη Lilly και το β' σκέλους του αστείου (google it*, εγώ ντρέπομαι να το γράψω) εξ ου και η αντίδρασή της. Που, by the way, πόσο ξεκαρδιστικός και ιδιοφυής τρόπος για να καλύψουν οι συγγραφείς την εγγυμοσύνη της Hannigan! Απλά, έτσι, άκουσε ένα αστείο κι έφυγε για ένα μήνα. Προσκυνώ.

(*GOOGLE AT YOUR OWN RISK)

Δεν προσκυνώ για το υπόλοιπο επεισόδιο όμως που είχε τα καλά του αστεία αλλά ένιωθα κάθε στιγμή πως ισορροπούσε ανάμεσα στο κλισέ και το έξυπνο. Ας πούμε το στόρι με τον JT ήταν ανόητο, αλλά είχε τις στιγμές του, όπως τον Ted να του μιλάει από τα ακουστικά. Το οποίο είναι συνεπέστατα εκνευριστικό από έναν χαρακτήρα σαν τον Ted, και συνεχίζω να εκτιμώ το γεγονός οτι η σειρά μοιάζει φέτος να σχολιάζει συνεχώς χιουμοριστικά τον ενοχλητικό χαρακτήρα του πρωταγωνιστή της, αλλά... ο εκνευριστικός του χαρακτήρας παραμένει. Το οποίο είναι πρόβλημα ε.

Δηλαδή Mosbius Design; Puh-leez.

Όσο για το άλλο στόρι του επεισοδίου, θα δυσκολευτεί κάποιος πολύ να βρει οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από τον Neil Patrick Harris και τον Jason Segel που να μην είναι αστείο, αλλά αυτό εδώ έφτασε όσο κοντά μπορεί να φτάσει κάτι, υποπτεύομαι. Γιατί βγάζοντας την randomness κάποιων αστείων (Fantasy Guy!) αυτό που απομένει είναι κάτι που νιώθεις να το έχεις ξαναπετύχει από δω κι από κει.

Αν και πρέπει να πω, εκτιμάται ιδιαιτέρως το δέσιμο των δύο ιστοριών στο τέλος, με τον Evil Marshall να θριαμβεύει παρά την απουσία της Lilly (που ακόμα τρέχει λόγω του jam joke). Πάντα μου αρέσει όταν τα sitcoms το κάνουν αυτό.

Random σκέψη: θα προτιμούσαμε το αστείο του Barney να μην υπήρχε στην πραγματικότητα και να ήταν κάτι που θα παρέμενε αιωνίως στην φαντασία μας; (Κάτι που φαντάζομαι ισχύει έτσι κι αλλιώς για όποιον δεν πολυψαχουλέυει στο ίντερνετ, αλλά τεσπά.)

Επόμενη βδομάδα επανάληψη, και μετά σερί ως το season finale.


.

14 σχόλια:

  1. Uparxei ki alli apantisi ektos apo autin pou edwses?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμ, apparently το αστείο γίνεται όσο βρώμικο το θέλει κανείς να γίνει, οπότε never mind. Μάλλον αυτό της είπε, απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε μένα τη ρουφιανα ποιος θα δωσει λινκ να δω και το βρώμικο δεύτερο σκέλος του αστείου?

    googlάρω σαν τρελή αλλα δεν το βρισκω!! tyler ασε τις ντροπές και πέσε το χρημ...εεε το λινκ!

    (όντως random γαματος τροπος να ξεφορτωθούν τη Lily!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ute egw to briskw :(

    brika ena message board posting pantws pou elege 'if they killed Ted off in the next episode this would be my favourite tv series south of 30 rock', sto opoio oloi oloi sumfwnoume :D

    btw, mono se mena exoun leipsei ta famous catchphrases tou Barney? den exei pei legen-waitforit... , suit up, oute kan awesome, .... dary edw k mia season mou fainetai... k to thema ine oti den ta exeoun antikatastisei apo alla catchphrases, apla ta stamatisane. niotho san na exei pathei kati o xaraktiras. hes not that cool anymore. we just have the memory of how cool he is

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εντελώς random και ο τρόπος με τον οποίο παιδεύτηκαν να συγκαλύψουν την εγκυμοσύνη της Hannigan, αλλά μισο-αδιαφορούν για την εγκυμοσύνη της Smulders. στο μισό επεισόδιο την έκρυβαν μπροστά από λάμπες και στο άλλο μισό έπινε συνέχεια νερό και καθόταν σε random πόζες όρθια με την κοιλιά προς τα έξω... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον φαίνεται περισσότερο και η εγκυμοσύνη της έτσι κι αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι ιδιαίτερα αστείο episode, αν και το ότι να ναι συμβάν του τέλους με τον ninja είχε ένα redemming note. Βέβαια όσο αστείο και να ήταν, δεν μπορεί να ξεπεράσει το πίο αστείο episode tv series αυτής της εβδομάδας που ήταν το "csi a space oddity", για το οποίο επιβάλλεται να κάνεις review.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nαι ναι έρχεται αργότερα στη μέρα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ena himym oxi kai sta kalitera tou...
    btw dark tyler eides ton piloto tou caprica??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι ακόμα, αλλά έρχεται κι αυτό σήμερα-αύριο.

    (Νά'ναι καλά οι άγιες μέρες :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέτριο επεισόδιο...

    Tyler περιμένω και εγώ την άποψη σου για το Caprica... σηκώνει αρκετή ανάλυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. to kalitero tis teleytaies meres itan to csi!!!!
    kai to poso trivial itan to epeisodio!!!!!
    caprica kapou ekneyristika!!!
    den leo kati parapano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καινούριο Pushing Daisies!!!
    Τα δείχνει τα unaired το Βρεττανικό ITV. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή