κάτι πάρα πολύ σύντομο και πάρα πολύ spoilerous για το προτελευταίο Terminator


To εννοώ.

(Και το σύντομο και το spoilerous. :P)

OK, για μένα φανταστικός ο τρόπος που επιτέλους πλέκονται τα δύο παράλληλα storylines όλης της σεζόν (της ομάδας των Connor-ites και της Shirley Manson) και είμαι πολύ περίεργος να δω τι είδους pay-off θα έχουμε για τις διάφορες επιμέρους πλοκές όπως το flashback της Jesse στον υποβρύχιο και τη διαπαιδαγώγηση του John Henry.

Θα επεκταθώ για όλα, αργά ή γρήγορα, μετά το φινάλε της Παρασκευής, αλλά για την ώρα θέλω να κάνω ένα μόνο πολύ σύντομο σχολιάκι: Πόσο χαλαρά μπαίνει στο τηλεοπτικό πάνθεον ο θάνατος του Derek Reese; Πόσες φορές έχουμε ξαναδεί έναν τόσο βασικό χαρακτήρα να σκοτώνεται τόσο άδοξα, τόσο τυχαία, τόσο δίχως να έχει προηγηθεί ο επικήδειός του ή δίχως να έχει καταφέρει με τον ηρωισμό του κάτι Σπουδαίο και Σημαντικό; Wow. Ο Josh Friedman ανέβηκε επίπεδο εκτίμησης με αυτό το τόσο μικρό πραγματάκι.

(Και btw, μετά από ένα 2008 που η Ιστορία θα καταγράψει ως το Έτος Που O David Silver Ήταν Cool, το 2009 δεν πάει και πάρα πολύ καλά για τον Brian Austin Green, ε; H Megan Fox τον παράτησε και η στα πρόθυρα του κοψίματος σειρά του τον ξεπέταξε unceremoniously πριν καν το season finale. Ouch!)


.

7 σχόλια:

  1. Τι να πω. Εκπληκτικό επεισόδιο. Και τεράστια έκπληξη ο θάνατος του Derek όταν με τον θάνατο του Charley στο προηγούμενο επεισόδιο είχαν εκπληρωθεί και οι "προβλέψεις" για τον θάνατο άντρα χαρακτήρα που έπαιζε από την αρχή... Σοκ λέμε, όπως στην αρχή ταινίας με πρωταγωνιστή τον Matt Damon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bebaia, epeidi milame gia seira me time traveling, mporei kalista o thanatos toy Derek na mi leei tipota ;). An kai i seira de mas exei sunithisei se tetoies eukoles luseis opos kanei px to Lost...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nαι, νομίζω είναι for real.

    όπως στην αρχή ταινίας με πρωταγωνιστή τον Matt Damon
    Explain. Δεν έχω καν πιει καφέ ακόμη. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπα να μην γράψω Bourne Supremacy και κάνω κανένα spoiler για όποιον δεν την έχει δει αλλά με αναγκάζεις... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε, όποιος δεν έχει δει την περιπέτεια της δεκαετίας είναι άξιος της μοίρας του! :P

    Σωστός παραλληλισμός by the way. Πρέπει να κάνω έναν Greengrass-thon για να τα φρεσκάρω όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνε ένα post για το χτεσινό House βρε Tyler.Θέλω να βρίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Wow δε λες τίποτα! Γουστάρω να μην ξέρω από πού μου ήρθε… έτσι απλά! Εμένα μου θύμισε έντονα μια σκηνή στο Οι ζωές των άλλων (Das Leben der Anderen) και δεν λέω τίποτα παραπάνω… :-)

    Λόγω στρατού πέρυσι είχα χάσει επαφή με την τα τηλεοπτικά δρώμενα και τελικά άρχισα να βλέπω τη σειρά πριν ένα μήνα και ενθουσιάστηκα. Λίγο δύσκολο να το πιστέψω πως μια σειρά σαν αυτή έπεσε τόσο στη τηλεθέαση. Κρίμα! Μερικοί λένε ότι έχει παρθεί ήδη η απόφαση τερματισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή