Survivor so far


Λίγα λόγια, τώρα που αρχίσαμε να πιάνουμε και jury.

Ο αραιός σχολιασμός μου δεν σημαίνει οτι δεν απολαμβάνω τη σεζόν περισσότερο από την προηγούμενη (τουλάχιστον). Είναι μια περίεργη σεζόν, βασικά, γιατί για κάποιο λόγο οι παίχτες που έχουν μείνει μοιάζουν εντελώς σκόρπιοι και σε ελάχιστους αληθινού δεσμούς-συμμαχίες που να έχουν κάποιο βάρος. Νιώθεις οτι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί οτιδήποτε, έστω κι αν ως τώρα είναι χαμηλή σε εκπλήξεις η σεζόν.

Τώρα, ήταν ενδιαφέρουσα η ψηφοφορία και του τελευταίου επεισοδίου, γιατί λόγω της αποχώρησης του Joe ουσιαστικά βλέπαμε την ίδια ακριβώς στρατηγική να συντηρείται για δυο ολόκληρα επεισόδια και, παρά την προσπάθεια των παραγωγών να μας παραπλανήσουν, ήταν αρκετά εμφανές αυτό που θα συνέβαινε.

Δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος για την ομάδα να ξεφορτωθεί τον Coach σε αυτό το σημείο, καθώς ο αντιπαθής Steven Seagal-wannabe είναι ο τέλειος παίχτης να έχεις στο πλευρό σου. (Και δεν το λέω μόνο επειδή είναι κάνει για γελοιωδώς watchable TV!) Είναι στην καρα-κοσμάρα του, κανείς δεν τον συμπαθεί στην πραγματικότητα, νομίζει οτι έχει τον έλεγχο άρα λειτουργεί ως ιδανική ασπίδα για όποιον παίχτη θέλει να κάνει την όποια κίνηση...

Είναι σαν αλεξικέραυνο. Τραβάει τα πάντα πάνω του, αφήνει όποιον μπορέσει να τον εκμεταλλευτεί σωστά, να κάνει το παιχνίδι του, και στο τέλος θα είναι ακίνδυνος σε έναν υποθετικό τελικό. Φυσικά και δε θα ξεφορτωνόταν κανείς τον Coach ακόμα! Αυτό που θα έχει αληθινό ενδιαφέρον, θα είναι να δούμε ι θα συμβεί όταν αυτή η μη-συμμαχία των 7 θα πρέπει να φάει κάτι από τον εαυτό της. Τότε θα φανεί ποιος είναι με ποιον, γιατί σε αυτό το σημείο το μόνο στο οποίο συμφωνούσαν είναι ποιον δε θέλουν να έχουν τριγύρω, τον Brendan.

Αυτή τη στιγμή η Taj μοιάζει να είναι στην καλύτερη θέση, καθώς δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική στρατηγική της οποίας δεν έχει υπάρξει μέρος. Έχει πετύχει νευραλγικές συμμαχίες, ενώ καταφέρνει κάνει κάποιου είδους κουμάντο και κανείς δεν το συνειδητοποιεί. Ενώ, την ίδια στιγμή, ο Stephen είναι από αυτούς τους παίχτες που νομίζουν οτι είναι τόσο έξυπνοι, που όταν τελικά αποχωρούν είναι ακόμα πιο απολαυστικό για εμάς.

Κι επειδή θα ήταν κρίμα από τον τηλε-θεό αν έκλεινα το ποστ χωρίς έστω μια αναφορά στον Tyson, ορίστε: o Tyson είναι ο λόγος για τον οποίον ο θεός δημιούργησε το Survivor. Thank you, thank you, thank you! Σκέφτομαι μια τελική τριάδα με αυτόν, την Taj και τον Coach και ανατριχιάζω. Best fantasy Survivor ever!


.

9 σχόλια:

  1. καταρχήν πολύ βλακεία που τη τελευταία φορά, με Joe να φεύγει, δεν έγινε tribal council μετά από τόση στρατηγική. άδικο για τον Tyson που του βγήκε η πίστη να κερδίσει το challenge και βαρετό για μας.
    ο coach είναι ότι να ναι... δε παλεύεται, τι ατακες, τι ιστορίες...
    Brendan: τι στο διάολο? τι το κρατανε το idol και δε το παίζουνε? δε παίρνουν χαμπάρι τπτ λεμε? και η ατάκα θέλω να πάρω το JT στο φινάλε γιατί είναι καλό παιδί κι ας με νικήσει? πφφφ... καλύτερα που έφυγε.
    Tyson όντως Παίχτης μεγάλος σε πολλά επίπεδα (physical, σχόλια, στρατηγική)
    Συμπαθώ σιέρα, που κουτσά στραβά κ με πολύ κόπο έφτασε μέχρι εδώ και JT που είναι συμπαθής αν κ δεν τον έχω ψυχολογήσει. κι αν πάει final 3έχει πολλές πιθανότητες να το πάρει
    Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν νομίζει ο JT ότι θα τον αφήσουν οι Coach, Tyson & Debbie να πάει τελικό, θα φάει τα μούτρα του.

    Η exile alliance ήταν καλό σχέδιο αλλά ο Brendan την είχε εντελώς δεδομένη, ενώ έπρεπε με το που έγινε η ένωση να κολλήσει σα τσιμπούρι στην Taj - δυο idols μαζί. Άσε που άφησαν και την Erinn (τζάμπα ψήφος!) ανεκμετάλλευτη. Δε θα ψήφιζε η Erinn τον Coach; Φυσικά και ναι!

    Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε αν η Taj θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τους Tyson/Coach, αν και ο Coach είναι πολύ βλάκας για τα μέτρα της.

    Οι μαύρες κάνουν κουμάντα στο Survivor, δε θυμάσαι στην προηγούμενη σεζόν; λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den mporo coach! fonaza stin othoni otan efuge op brendan. pou san brendan, den me endiaferei, ine kenos xaraktiras, k o coach, nai kanei kali tileorasi (eidika otan fouskwnei san pagwni gia tis foberes stratigikes tou pou stin ousia tou tis pasaran oi alloi etoimes), alla me enoxlei giati deixnei kaki stratigiki apo Taz + exiles. epeidi sto alliance tou coach (leme tora), molis fugei k i sierra k i erin, ine oi epomenoi na fugoun. epeidi tha mporousan na eixan diwksei ton tyson anti tou coach afou ine toso bourlo o brendan. epeidi tha mporousan na eixan kanei kapoia kinisi na kratisoun to idol sto paixnidi anti na to parei mazi tou o brendan feygontas. epidi -malaka mou- ine toso geloios o stephen otan pisteyei tis arlopumpes tou coach peri wizard k lightning. diladi eleos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Out of topic: plz post Desperate Housewives, έχω να κάνω παράπονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και γω έχω παράπονα για Doctor Who.

    Άσε τις μαγειρίτσες και τα αρνιά, ο κόσμος θέλει να κράξει λαίμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχα, ΟΚ, από το πρωί επιστρέφουμε στο ποστάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Syggnwmh pou den eblepa Survivor toso kairo k twra eida ayto ton kyklo k ola mazemena (ektos apo ta 2 teleytaia akomh) alla exw na pw pws MISW ton Tyson, Tyler eleos pou ton sympa8eis. Ton apex8anomai k 8elw na fygei soumpitos k mou th dinei pou nomizei pws kai aytos einai TOSO eksypnos. Kala o Stephen h loulou na eksafanistei den antexw na ton blepw ton alloi8wro mprosta sthn o8onh mou. *ta neyra mou me to Survivor, giati den to blepa toso kairo???* Agapw mono Sierra. Krima o Joe, htan omorfos :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o stephen ine geek beauty :D

    deyteros pio sexy sto guro ayto, mono meta ton profanestato southern boy. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή