So You Think You Can Dance: The Top-20 revealed


Με καθυστέρηση, είδα το επεισόδιο όπου αποκαλύπτεται η 20άδα, και φυσικά περιμένω πώς και πώς να δω πόσο πολύ they think they can dance, αλλά 2-3 χύμα σχόλια:

H Mia Michaels εκτός από φοβερή χορογράφος κάνει και για τέλεια τηλεόραση. Ο τρόπος που βασικά έβριζε τον -υπερκεκτιμημένο λιγάκι;- Brandon ήταν απολαυστικός, με έναν είμαι-ένοχος-που-το-κοιτάω-αυτό τρόπο.

Μια uber-hot χορεύτρια ονόματι Karla Garcia (;) είχε πολύ πλάκα που δεν την έδειξαν ούτε μία φορά ως τώρα, παρά μόνο σε κάθε elimination που πέρναγε την εντόπιζα στο background άλλων 'πρωταγωνιστών' και είχα περιέργεια να δω μέχρι πού θα έφτανε. Τελικά προς μεγάλη χαρά του αμφιβληστροειδή μου, πέρασε στην 20άδα χωρίς να έχει σε 5 επεισόδια ούτε μία ατάκα πει σε κάμερα.

Με τη Νatalie όμως τι παίχτηκε; Δεν υπάρχει περίπτωση να είδαμε τα πάντα, το κόψιμό της παραήταν απότομο και ακατανόητο για να είναι όλη η αλήθεια. Ειδικά από τη στιγμή που άλλοι/ες για να φύγουν έπρεπε να μας βγάλουν το λάδι. (Γκουχ γκουχ Gabi Rojas.)

Overall, amazing. Αυτά τα προλογικού χαρακτήρα 5 επεισόδια ήταν απίστευτα διασκεδαστικά και δε με κούρασαν στιγμή. Αγαπημένη μου στιγμή, όταν ο Adam Shankman (τον οποίον λατρεύω και αναρωτιέμαι αν θα έχει έναν πιο ενεργό ρόλο από συνήθως σε αυτή τη σεζόν) ανέβηκε στη σκηνή για να χορέψει με μια διαγωνιζόμενη που είχε μόλις αποκλειστεί.

Και τώρα για το main event.

.

6 σχόλια:

  1. Ontws, poly apotomo kai periergo to kopsimo tis Natalie. Krima.

    ps. Idia me tin Toni Collette den itan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gabi- 4 Women ήταν μεγάλο highlight, θα το λέω μέχρι να πεθάνω.

    Ο Shankman εξακολουθεί να είναι μεγάλο μου crush.

    Hello Tony! Πού σε είχα κρυμμένο οι άδικοι παραγωγοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ώπα ψέμματα... Τον Max εννοώ.
    (νομίζω). Αυτόν που στο τελευταίο solo ήταν cowboy :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα είπα κι εγώ. Ο Tony ήταν αυτός οσάχλας με τις βαλίτσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Syggnwmh, diwksane th Natalie gia mia la8os stigmh, enw sta rehearsals htane protypo kai kratousane synexeia thn hli8ia Rojas? ELEOS. Giati de balane th Natalie na "dance for her life" dhladh? O,ti na nai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή