TrailerWatch: The Pacific



Kατά Μάρτιο του 2010 προορίζεται για τον αέρα του ΗΒΟ το πολεμικό δράμα που θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο των πολεμικών δραμάτων, τόσο γαμιστερό που θα είναι. Με μπάτζετ που ακούγεται πως αγγίζει τα $200 ή $250 μύρια (ανάλογα ποιο link θα πατήσεις), το Pacific, ανεπίσημο follow-up του modern classic Band of Brothers, περνά την τηλεόραση οριστικά και με τη βούλα στην περίοδο που δεν έχει απολύτως μα απολύτως τίποτα πλέον να ζηλέψει από τον κινηματογράφο, επιδιώκοντας να ανοίξει βροντερά τη δεύτερη δεκαετία της νέας χιλιετίας καθώς βρισκόμαστε σε μια πολύ αβέβαιη μεταβατική περίοδο διερωτώμενοι αν η Χρυσή Εποχή του 2000 για την τηλεόραση έχει λήξει ή αν έχουμε ακόμα καθόλου δρόμο πριν την κατηφόρα.

Αλλά ας αφήσουμε αυτά τα ερωτήματα που μπορεί να αιωρούνται αναπάντητα για χρόνια ακόμα, και ας απολαύσουμε ξανά το τρέιλερ ενός mini-series event που για διάφορους λόγους, είναι η πρώτη από όλες τις αναμενόμενες παραγωγές τις ερχόμενης σεζόν που μοιάζει ικανή να τα θέσει.

.

5 σχόλια:

  1. To Band of Brothers είναι ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ, και το boxset κοσμεί πλέον τη βιβλιοθήκη μου. Οπότε είμαι τρελά excited και για το Pacific.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To link του verbal ούτε παραγγελία να το είχαμε, by the way. Δείτε, δείτε, δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To Band of Brothers ήταν γαμάτο όποτε περιμένω και το Pacific με ανυπομονησία.

    Άσχετη ερώτηση :P
    tyler το weeds το παράτησες μετά την τραγική περσινή σεζόν ή θα το ακολουθήσεις και φέτος απ το blog; Τα πρώτα 2 επ που είδα πάντως μου φάνηκαν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή