μεγάλα διλήμματα στο blog


Τα καυτά ερωτήματα που τέθηκαν μες στο κατακαλόκαιρο ήταν τόσο καυτά που το braintrust των αναγνωστών του blog δεν κατάφερε να τα λύσει. I know, right;

Έτσι οι ένορκοι παραμένουν έξω (...) σχετικά με το αν

α) ο JJ πρέπει να συνεχίσει το διαστημικό ταξίδι που μας ξεκίνησε ή να παλουκωθεί να ασχοληθεί με τη σειρά του τώρα που άρχισε να παίρνει φωτιά, για να μην καταλήξει κι αυτή σαν το Alias

και

β) το True Blood του Alan Ball είναι ένα παραγνωρισμένο αριστούργημα ή αν υπάρχει απλώς για να διασκεδάζει εμάς όσο διασκεδάζει τον Ball που τσεπώνει τις επιταγές του ΗΒΟ εκμεταλλευόμενος την βαμπιροtwilightομανία, εκπρόσωπος της οποίας σε αυτή την ψηφοφορία βρέθηκε μόνο ένας, σαν την καλαμιά στον κάμπο.


Αναγνώστες, καταλαβαίνετε τι ζητήματα έχουμε αφήσει αναπάντητα.

.

5 σχόλια:

  1. oso gia mena akoma na katalavo wtf brikes sto transformers.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H τέχνη της υπερβολής δεν είναι να την παίρνεις στα ελαφρά! Θα το φωνάζω και θα το λέω κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλιώς, αν είναι να το πω και πιο λαϊκά, είναι σαν να είσαι εξεζητημένος bonviveur και gourmet, αλλά μια στο τόσο να λες: «σήμερα θέλω να φάω καλό βρώμικο…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο απλό, βασικά (αλήθεια, το βρώμικο στη Μαβίλλη υπάρχει ακόμα;).

    Όπως το βλέπω εγώ, είναι σα να είσαι ο παραδοσιακά εκπαιδευμένος sushi chef και να ετοιμάζεις για καλεσμένους ψάρι για φαΐ. Και κάποιοι απ' αυτούς να ξέρεις ότι θα πουν 'μα, ωμό το έφτιαξες ρε μλκ;', αλλά κάποιοι το πιάνουν.

    I mean, δεν ξέρω για 'σας, αλλά για 'μένα το κλειδί ήταν η XCU κυτταρίτιδα στα opening credits. Το είδα... με άλλο μάτι, λόγω αυτού. (και, ναι, εδώ χωράνε όλα τα αηδιαστικά take-it-literally που μπορεί να επιθυμείτε)

    Και, well, ντροπή μου που δεν πρόλαβα να ψηφίσω σ' αυτό, αλλά στο άλλο... ε, όλα τα υπόλοιπα have been done before, πήραμε όσα ήταν να πάρουμε από το JJ-touch.

    Και, να πω την αλήθεια, κάτι καινούριο πρέπει να κάνει - είναι ο JJ, αφού. Και FFS, πρέπει να πάει σ' άλλα realms δημιουργίας. Μας έχει κακομάθει. Σιγά μην ασχοληθεί και με το Lost, που απλά έχει βάλει το όνομά του εκειπέρα επειδή τα ενέπνευσε τα παιδιά κάααποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, ακόμα περισσότερο από βρώμικο είναι σαν μια self-aware μελέτη πάνω στο βρώμικο. Σα να έχεις πάρει 5 διαφορετικά, χαρακτηριστικά είδη τεχνοτροπίας βρώμικου, και να τα χώσεις όλα στην ίδια πίτα μέσα. Όχι να τα φας όλα, το ένα μετά το άλλο. Αλλά να τα φας ως ΕΝΑ. Και η γεύση να βγάζει νόημα στο στόμα σου τη στιγμή που χωνεύεις, έστω κι αν χωενύεις για μια βδομάδα μετά :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή