Survivor: Get a clue & Αποδόσεις Νικητή


Σύντομα σχόλια για ένα ακόμα ρεσιτάλ ηλιθιότητας κι ένα ακόμα απολαυστικό Συμβούλιο, ακολουθούμενα από μια πρόβλεψη για τη συνέχεια.


Είναι άδοξη η έξοδος της Amanda άμα το δεις επιφανειακά, αλλά στην πραγματικότητα απολύτως δίκαιη. Έχασε για πρώτη φορά ever και η έξοδός της ήρθε ως άμεσο αποτέλεσμα της ανικανότητάς της να παλέψει αρκετά ώστε να νικήσει. Βγάζει νόημα αυτή η φράση; Τις άλλες δύο φορές έχασε γιατί δε μπορούσε να πουλήσει τον εαυτό της ως νικήτρια. Τώρα έχασε επειδή είχε στα χέρια της -κυριολεκτικά- τη νίκη, αλλά δεν μπόρεσε να πείσει τον εαυτό της ότι αξίζει να την κρατάει. Τι να πω. Στο καλό να πας Amanda, σε βαρέθηκα.

Αυτό που δε βαρέθηκα είναι ο Russell και η Parvati. Που συνεχίζουν φυσικά να κυριαρχούν στο παιχνίδι (τόσο που κερδίζουν Συμβούλια με 6-3 ΚΑΙ ξοδεύοντας είδωλα, ουσιαστικά κάτι σαν τριπλή νίκη, σα να λιώνεις κουνούπι με οδοστρωτήρα) αλλά ακόμα σημαντικότερα, όπως αναμενόταν, που έχουν αρχίσει κι επισήμως να βλέπουν ο ένας τον άλλον ανταγωνιστικά. Ο εγωισμός του Russell τον υποχρέωση να κάνει τρελό over-performace σε αυτό το επεισόδιο (όταν ένα απλό performance αρκεί), με αποτέλεσμα:

a) Να βουτήξει το idol της Danielle χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι (ο Probst λέει ότι από την επόμενη σεζόν, και χάρη στον Russell, αλλάζει τελείως η προσέγγιση του παιχνιδιού ως προς τα κρυμμένα είδωλα)
b) Να φτάσει μια ανάσα από το να κερδίσει το μόλις 2ο του προσωπικό immunity
και
c) Να προσεγγίσει την Candice, παρά τη φαινομενική κυριαρχία έτσι κι αλλιώς των Villains, κίνηση ιδιοφυής που είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο να πείσει την αβέβαιη ξανθιά να περάσει στο πλευρό του Russell, αλλά και να διασφαλίσει ότι από φόβο και μόνο, η Sandra δε θα άλλαζε με τη σειρά της στρατόπεδο.

Εξ ου, 6-3 ψήφοι συν ένα χαραμισμένο είδωλο. Η εντύπωση που μένει μπορεί να είναι κάπως μοιρασμένη βέβαια, επειδή ο Russell χαράμισε ένα idol, αλλά εκτός του ότι είχε ομοίως χαραμίσει ένα και στη Samoa (εξάλλου τα έχουμε πει αυτά- δεν τα φυλάς αυτά τα πράγματα, όταν έχει αμφιβολία τα παίζεις), ήταν εδώ κομμάτι επίδειξης δύναμης. Βρίσκουν είδωλα αντίπαλες ομάδες; Βρίσκουν clues άλλοι παίχτες της ίδιας ομάδας; Δεν υπάρχουν καν clues; Δεν τρέχει τίποτα, το είδωλο πάντα θα καταλήγει στον Russell, και newsflash, δεν φοβάται να το παίξει, ακόμα κι όταν η στρατηγική του τον έχει φέρει σε double score.

Ο εγωισμός του τον έχει κάνει παρανοϊκό πλέον, και αυτό δύσκολα θα του βγει σε καλό, αλλά διάολε, ο Russell είναι για το Survivor ό,τι ο Ronnie O'Sullivan για το σνούκερ, ό,τι ο Mourinho για το ποδόσφαιρο. Ένας μισότρελος και αλαζόνας χωρίς τον οποίον το 'σπορ' του θα ήταν, πολύ απλά, λιγότερο ενδιαφέρον.

~-~

Για τον νικητή: (με σειρά πρώτης εμφάνισης)

Colby, Season 2
Γιατί θα νικήσει: To show έστησε πρόσφατα ολόκληρο arc για την Λύτρωση του Ήρωα Colby. Επίσης επιβίωσε από το chopping block σχεδόν για κάθε ένα από τα πρώτα 8 επεισόδια.
Γιατί δε θα νικήσει: Βαριέται. O άνθρωπος έβλεπε ταινία ενώ δίπλα του δύο ημίγυμνα μοντέλα τσακώνονταν για το ισοδύναμο της παράτασης ζωής σε αυτό το παιχνίδι. Αυτός κι ο Rupert θα φύγουν στο επόμενο επεισόδιο.
Απόδοση: 1-50

Jerri, Season 2
Γιατί θα νικήσει: Ως τέταρτος τροχός μια δυνατής, day-one συμμαχίας τριών, μπορεί να είναι καλή εναλλακτική επιλογή της τελευταίας στιγμή για την Danielle έναντι της Parvati και του Russell που έχουν κάνει παπάδες και πολύ πιθανό να αναγνωριστούν οι κινήσεις τους από το Συμβούλιο.
Γιατί δε θα νικήσει: Ακόμα και στο τραβηγμένο σενάριο που φτάνει τελικό, είναι άτομο που δε συμπαθεί, ούτε σέβεται κανείς.
Απόδοση: 1-40

Rupert, Season 7
Γιατί θα νικήσει: ...μπορεί να δηλητηριαστούν οι υπόλοιποι 7;
Γιατί δε θα νικήσει: Περνάει το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού του ακολουθώντας χαζούς ανθρώπους, και όταν ξυπνάει από το λήθαργο δεν καταφέρνει να πείσει απολύτως κανέναν για τίποτα. Έχει ξεμείνει σε μια συμμαχία δύο ατόμων, που μάλλον δεν έχει μέλλον πέραν της επόμενης Πέμπτης.
Απόδοση: 1-100

Sandra, Season 7
Γιατί θα νικήσει: Το ότι είναι ήδη νικήτρια σημαίνει πως μπορεί να αποτελέσει καλή εναλλακτική για την Parvati ως παρτενέρ στον τελικό. Ακολουθεί την ίδια -πετυχημένη- συνταγή των Pearl Islands. Δηλαδή είναι ένα διαρκές swing vote και κατά συνέπεια δεν μπαίνει στο στόχαστρο...
Γιατί δε θα νικήσει: ...ως ένα σημείο όμως. Ποτέ παίχτης δε στόχευσε τον Russell και έζησε για να διηγηθεί την ιστορία. Επίσης, είναι ήδη νικήτρια. Δεν έχει κάνει αρκετά εντυπωσιακά πράγματα (ιδίως σε σύγκριση με την Parvati) ώστε να πειστεί κάποιος να της δώσει άλλο ένα μύριο.
Απόδοση: 1-15

Danielle, Season 12
Γιατί θα νικήσει: Ακολουθώντας Russel/Parvati έχει ανοιχτό δρόμο ως τον τελικό. Εκεί μπορεί να αποτελέσει την μοναδική ψήφο αντίδρασης παικτών πικραμένων απέναντι στον βασιλιά και τη βασίλισσα.
Γιατί δε θα νικήσει: Το Jury μπορεί ψύχραιμα και αντικειμενικά να δεχθεί πως ηττήθηκε κατά κράτος από καλύτερους παίχτες. Ή να μοιραστούν οι ψήφοι σε Russel και Parvati. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα ψηφίσουν οι ηττημένοι, αν δηλαδή θα έχουμε περίπτωση επικράτησης Todd ή ήττας-σκανδάλου τύπου Russell ή Boston Rob. Επίσης, η Danille έχει τύχει του γνωστού πλέον ως 'Brett edit', δηλαδή είναι σχεδόν κομπάρσος σε μια σεζόν που 100% θα φτάσει τουλάχιστον στο τελευταίο επεισόδιο.
Απόδοση: 1-8

Candice, Season 13
Γιατί θα νικήσει: Όπως και η Parvati (και πιο πριν η Amber) όταν επέστρεψε σε All-Star η πρώτη μας αντίδραση ήταν "η ποια;!". Αλλά είναι πολύ καλή στις δοκιμασίες, έκανε μια συμφωνία με τον Russell (που μπορεί να την εκμεταλλευτεί αν ο Russ επιλέξει να 'τιμωρήσει' Parvati και Danielle), και γενικά προσπαθεί να κάνει κινήσεις.
Γιατί δε θα νικήσει: Μόνο που δε μοιάζει να έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό της, απλά κάνει πράγματα για να κάνει Κάτι. Μπροστά στο Συμβούλιο δε θα είχε απολύτως τίποτα να πει.
Απόδοση: 1-25

Parvati, Season 13
Γιατί θα νικήσει: Κουβαλάει πάνω της ένα στόχο από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού, κάθε 2 επεισόδια προσπαθούν να την ξεφορτωθούν, αλλά είναι ακόμα εδώ, και μάλιστα ως μέλος της συμμαχίας που ελέγχει το παιχνίδι. Έχει κάνει πολύ μεγάλες κινήσεις, μία εξ αυτών μπροστά στο Συμβούλιο εκπλήσσοντας ακόμα και τον Russell. Τέλος, έχει αλάνθαστη αίσθηση του κοινωνικού παιχνιδιού.
Γιατί δε θα νικήσει: Έχει νικήσει ξανά. Έχει εκνευρίσει τον Russell, που μπορεί να την πετάξει έξω τελευταία στιγμή. Έχοντας κάνει πολύ δυνατό στρατηγικό παιχνίδι, αν πάει εκεί τη συζήτηση μπορεί να κατατροπωθεί από τον, ακόμα καλύτερο, Russell στην τελική ψήφο.
Απόδοση: 2-5

Russell, Season 19
Γιατί θα νικήσει: ΕΙΝΑΙ Ο RUSSELL HANTZ!
Γιατί δε θα νικήσει: ΕΙΝΑΙ Ο RUSSELL HANTZ!
Απόδοση: 1-3

~-~

Συνοψίζοντας, ο Russell μας είχε κάνει αρχικά να πιστέψουμε πως στο Heroes vs. Villains θα έβρισκε το δάσκαλό του απέναντι σε πιο έμπειρους παίχτες (επειδή στο live μετά τη Samoa έμοιαζε συντετριμμένος), αλλά απέναντι σε κάθε προσδοκία μοιάζει να είναι safe bet τουλάχιστον για το φινάλε. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω με το ζόρι ένα φαβορί για τη νίκη σε αυτό το σημείο, θα έλεγα πως η Parvati θα γίνει η πρώτη διπλή νικήτρια του παιχνιδιού. Έχει κάνει μεγάλες κινήσεις, είναι καλύτερη στο κοινωνικό παιχνίδι, και πλην του Russell (στην περίπτωση που το Jury αποδειχθεί μη κομπλεξικό και αναγνωρίσει τις φοβερές κινήσεις του) δεν υπάρχει κανένας άλλος παίχτης αυτή τη στιγμή που έχει μισή ελπίδα αν σταθεί δίπλα της στον τελικό. Και πραγματικά, θα σοκαριστώ αν ο εν λόγω τελικός δεν είναι αυτή η φοβερή day-one συμμαχία των Russell-Parvati-Danielle.


.

31 σχόλια:

  1. Γιατί, ειδικά σε αυτό το συμβούλιο, δεν ψήφισαν την Parvati να τη διώξουν επιτέλους να ησυχάσουν, δεν θα το καταλάβω ποτέ.Και προσπαθώ, πιστέψτε με.Αλλά δεν το ΄χω. Γιατί η Candice να θέλει να εμπιστευθεί τον Russell και να κρατήσει τη Parvati ,γνωρίζοντας πολύ καλά τι παιχνίδι κάνει,με ανταλλάγμα τι; Να διώξει την Amanda;; Σιγά το threat!, είναι πέρα από την νοητικές μου ικανότητες.Πιστεύει πραγματικά ότι o Russell θα τη πάρει ο μαζί στο final 3?Ναι, βρε! Αφού την εμπιστεύθηκε και της έδειξε το idol, κάτι σημαίνει αυτό,ε ΌΧΙ!ΠΟΤΕ!Μάλλον δεν βράζει καλά το νερό της, και έχει παραισθήσεις η κοπέλα.Η Sandra προσπαθεί να ταρακουνήσει τους Heroes ώστε να βγουν από το λήθαργο και να ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! αλλά μπααα!Θα έρθει η ώρα που θα φύγουν (κοντοζυγώνει, βασικά) και θα κοιτάξουν τον Jeff με νυσταγμένο ύφος και θα πουν "Τί; Φτάσαμε;"
    Η σκηνή με τη "μονομαχία" για το idol δεν ήταν τουλάχιστον γελοία, ή εμένα μου φάνηκε;
    Πολλά υποσχόμενο το preview του επόμενου επεισοδίου.

    *εν τω μεταξύ αν είχαν διώξει τη Parvati , ωραία και όμορφα,όπως- επιμένω- θα έπρεπε, θα είχαν μείνει 3 villains .3!!!!Τι να πω; Ίσως πρόκειται για κάποιο ανώτερο σχέδιο, που το μυαλό μου δεν μπορεί να το συλλάβει. Αλλά μιλάμε για τη Candice , οπότε κάτι τέτοιο δεν παίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ήταν η τελευταία τους ευκαιρία να ξεφορτωθούν τον Russell ή την Parvati, πιστεύω. Γιατί δεν το έκαναν, ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω, αλλά ξέρω ότι για ακόμα μια φορά το μικρό troll έκανε ό,τι χρειαζόταν για να μην απειληθεί. Η Candice δεν ξέρω γιατί πείστηκε- το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχοντας προ πολλού καταλάβει τι τούβλα είναι οι Zeroes, πήρε ένα ρίσκο μπας και της κάτσει συμμαχία με αυτόν που στα μάτια της είναι ο πιο επιθετικός και αποτελεσματικός παίχτης του παιχνιδιού.

    Η Sandra έχει πολλή πλάκα. Εδώ και 3-4 επεισόδια θέλει να ψηφίσει τον Russell αλλά πάντα καταλήγει να ψηφίζει μαζί του.

    Η σκηνή της μονομαχίας είχε τρελό γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι βρε παιδί μου, ΟΚ, οι Heroes είναι ηλίθιοι και η Candice ήθελε προφανώς να ξεφύγει.Αλλά δεν έβλεπε ότι με το να ψηφίσει τη Parvati, έμεναν 5 με 3; Αποκλείεται να έβρισκαν και οι 3 το idol στη συνέχεια,και αποκλείεται να έκανε η Sandra flip πάλι στους Villains.Οπότε θα κυριαρχούσαν στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και δεν θα είχε απέναντι της στο τελικό παίχτες σαν τη Parvati και τον Russell ,αλλά παίχτες σαν τον Rupert και τον Colby, που εννοείται δεν θα έπαιρναν καμία ψήφο..Δεν ξέρω, μου φαίνεται και η ίδια πολύ μπερδεμένη και κουρασμένη και νομίζω ότι έχει ψιλοβαρεθεί. Και ως εκ τούτου, κάνει ότι να 'ναι.

    Αυτό που κρατάω όμως, είναι ότι καμία τους δεν είπε στον Russell ότι οι Heroes δεν θα ψηφίσουν αυτόν, αλλά τη Parvati ,ώστε να μη παίξει άδικα το idol.Αλλά το idol δεν ήταν ο λόγος που η Candice πήγε με το μέρος του Russell, ούτως ή άλλως; Γι' αυτό λέω ότι η στρατηγική της δεν έχει καμία λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, με το συμπέρασμά σου συμφωνώ. Και με όλο το σκεπτικό γενικά δηλαδή. Ουσιαστικά αυτός είναι κι ο λόγος που δεν της δίνω πιθανότητες να νικήσει, αν δεις τις προβλέψεις του Πάμε Survivor Στοίχημα :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Colby/Amanda = τα ζώα μου αργά.
    "It's your clue, Danielle." *rolleyes*

    LOL τουλάχιστον ας της το έδιναν αφού το διάβαζε φωναχτά. Στην τελική ας την έδερναν.

    Σε κάποιο σημείο πιθανόν η Parv να μπουχτίσει με τον Russel και να τον διώξει. Τι πιο εύκολο από το να μαζέψεις ψήφους εναντίον του; Ακόμα και με τη Jerri είναι πλεον BFFFFFFs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που λέει ο Neverleanden είναι και ο μόνος λόγος που δν βλέπω τον Ράσελ final three. Ο Ράσελ έπειδη αυτός πρωτοέφερε τη Ντανιέλ κ την Τζέρι στην συμμάχια πιθάνον να θεώρει ότι τον έχουν πάνω απ την Parvati. Όμως όλο αυτό τον καιρό η Parvati της έκανε bffs εκμυστηρεύτηκε την Ντάνιελ πράγματα που έκρυψε απ τον Ράσελ, της χάρισε ένα immunity challenge για να μην κινδυνεύσει και έσωσε την Τζέρι με το idol. Όταν έρθει η ώρα να στοχεύσει η Parv τον Ράσελ τις έχει και τις 2 συν τη Σάντρα που θα κατουρηθεί απ τη χαρά της και μόνο στην ιδέα να διώξουν τον Ράσελ. Και μάλλον δν θα αργήσει αυτή η μέρα αν κρίνω απ το rolleye που του έκανε στο τελευταίο συμβούλιο. Βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο Ράσελ να βρει το 100ο του idol όποτε δεν ξέρω αλλά τις ψήφους της συμμαχίας του δν τις έχει απεναντι στην Parvati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παίζει, παίζει. Αλλά πρώτον, ο Russell έχει τέτοια ζωώδη δίψα για νίκη, που τον βλέπω πάλι να κερδίζει το τελευταίο immunity challenge (διότι αυτά τα immunities έχουν πάντα, και σχεδόν αποκλειστικά, να κάνουν με αποφασιστικότητα). Αλλά ακόμα και να μην, δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούμε τις ισχυρές συμμαχίες που φτάνουν μέχρι τέλους. Έχουμε συνηθίσει τα μαχαιρώματα στο Survivor, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε κάθε σεζόν στο τέλος φτάνουν σύμμαχοι από την πρώτη μέρα.

    Επίσης, νομίζω όλοι θα ήθελα τον Russell στο τελευταίο Συμβούλιο. Είναι ρίσκο, 50-50 να σε διαλύσει ή να τον διαλύσεις, αλλά ζυγίζεις τις πιθανότητες και ακολουθείς ένστικτο. Τεσπά, σε κάθε περίπτωση, είμαι της άποψης πως οι 3 τους θα φτάσουν μέχρι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν λες 3 τους? Russell, Parvati + Danielle; Θεός φυλάξοι!!

    Τώρα,πλάκα πλάκα, λέτε να είναι 3αδα η 2αδα στον τελικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, αυτούς τους 3 θα έλεγα αν έπρεπε να διαλέξω. Αυτοί οι τρεις, και το σηκώνει η Parvati.

    Εγώ έχω θεωρήσει δεδομένο ότι θα είναι 3άδα. Την μισώ βέβαια, προτιμώ απείρως περισσότερο το one-on-one των παραδοσιακών τελικών, αλλά έχουν ξεκινήσει με τόσα πολλά άτομα που δε νομίζω να πάει σε τελικό με δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όντως αμά δν τα σπάσουν ολοκληρώτικα όπως αφήνει να εννοηθεί το preview χεράκι χεράκι θα πάνε οι τρεις τους στον τελικό. Αλλά εγώ λέω ότι θα τα σπάσουνε και θα τρύπωσει κάμια Σάντρα ή κάμια ψόφια Καντις στο final three πραγμά που δν θέλω με την καμία.

    Εγώ θα έλεγα σε περιπτώση που όντως φτάσουν αυτοί οι 3 καλύτερος είναι ο τελικός 3ων παικτών όπου η Ντάνιελ θα κάτσει ύσηχα στη γωνιά της και θα παίξουν οι αλλοί δύο face-to-face. Στον τελικό δύο παίκτων υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κερδίσει το τελευταίο immunity η Ντάνιελ (ή οποιά άλλη 3η της παρέας) ή να την πάρει μαζί του ο Ράσελ ή η Πάρβατι ως πιο έυκολο αντιπάλο και να δουμε μια κωμωδία με την Ντάνιελ να προσπάθει να πείσει λέγοντας "μη με βλέπετε έτσι που κοιμάμαι όρθια και με σέρνανε μαζί τους είμαι και εγώ στρατηγικό μυαλό αλλά δν μου φαίνετε" το jury να γέλαει μάζι της και όποιος απ τους 2 κάθετε δίπλα της να την κερδίσει χωρίς καν να προσπαθήσει να πείσει το jury.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό είναι δυνατός αντίλογος, το "έτσι σίγουρα πάνε 2 άξιοι παίκτες στον τελικό" επιχείρημα. Όμως πραγματικά, τίποτα δεν έχει τη δυναμική του ένας εναντίον ενός. Κι ας καταλήγει πάντα με έναν καλό παίχτη κι έναν ανύπαρκτο. Το ένα είναι τελικός, το άλλο είναι multiple choice! Άσε που δεν είναι ποτέ σίγουρο ότι θα κερδίσει ο καλός από τους δύο, ίσα-ίσα. Μερικές από τις καλύτερες σεζόν είχαν τραγικό νικητή επειδή το Jury δε μπορούσε να συγχωρήσει στον άλλο φιναλίστ τα όσα τους έκανε. Αυτά όμως γίνονται είτε σε τελικούς 2 είτε σε 3. Οπότε καταλήγει απλώς στο τι format προτιμά ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα final councils που έχουν 3αδα είναι πάντα τα χειρότερα, κατά τη γνώμη μου.Μοιράζονται οι ψήφοι, καθώς και η κακία και πικρία του jury και, ως εκ τούτου,τα comments τους χειροτερεύουν και γίνονται αδιάφορα.Ας μη ξεχνάμε το περσινό(με εξαίρεση τον Erik)που ήταν κάκιστο, παρ' όλο που υπήρχαν πολλοί πικραμένοι στο jury και θα μπορούσε να γίνει πανικός.Αλλά, μπα.
    Για να μη ξεφεύγω όμως, αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα councils με 3 υποψηφίους είναι αυτά που θυμάσαι λιγότερο. Αυτή τη στιγμή αν με ρωτήσεις θυμάμαι μόνο αμυδρά το China ,ως μια ακόμα αποτυχία της Amanda και το Samoa που ήταν πέρυσι.Κανένα άλλο.Προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος γι'αυτό. Και ελπίζω να μην λέγεται Alzheimer.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AXAXAXΑΧΑΧΑ Tyler είσαι θεός, "Get a Clue" λέει! LMAO Ωραιότατες και οι αποδόσεις σου.

    Α ρε Amanda, αυτή η αδυναμία χαρακτήρα σε έτρωγε πάντα, και εδώ σε σούταραν και νωρίτερα. Για τον Colby δεν σχολιάζω, γενικά πάντως η σκηνή στο δωματιάκι ήταν απίστευτα αστεία! Στα υπόλοιπα, Russell θέουλας και πάλι, για να δούμε την πορεία. Διπλή αποχώρηση στο επόμενο λέει ο Probst, ωραία πράγματα.

    PS. Έχω λίγο χρόνο τώρα και ψήνομαι να δω καμιά σαιζόν ακόμα. Έχω δει συνολικά Borneo, Amazon, Pearl Ιslands, All-Stars, Palau, Cook Islands, China, Micronesia και Samoa. Καμιά άλλη προτείνεις Tyler; Σκεφτόμουν για Guatemala λόγω Stephanie (<3) ή Fiji για Yau-Man, αλλά απ' ό,τι διαβάζω είναι μέτριες σαιζόν και οι 2. Καμιά Australia/Africa; Thanks in advance. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γουατεμάλα δεν έχω δει, αλλά Φίτζι είναι μακράν η χειρότερη σεζόν που έχει παιχτεί, μείνε μακριά. (Γαμάει ο Yau-Man, αλλά δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο καλό.) Η Αυστραλία είναι καλή σεζόν, Αφρική δεν έχω δει ακόμα αλλά έχει διχάσει γενικά. Επίσης ενδιαφέρον έχουν η πρώτη της Cirie (Παναμάς) και του Boston Rob (Μαρκέσας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα συμφωνήσω με το Marquesas και το Panama, αλλά Guatemala άστο καλύτερα.Είναι το πιο εξουθενωτικό Survivor που έχω δει, και από άποψη survival itself και από άποψη παιχτών.Το Africa δεν ήταν κακό, αν και μετά από τόσα χρόνια ίσως το βρεις λίγο απλοϊκό.Επίσης μακριά από Thailand.Πολύ κακή season!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Gabon/Tocantins τις έχουν χεσμένες όλοι λολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Gabon είναι χάλια, το Tocantins πάλι μου άρεσε πρόσφατα π το δα. Ίσως να μην άρεσε γενικά πολύ επειδή δεν είχε πολύ στρατήγικη και ανατροπές αλλά από χαρακτήρες ήταν πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Θα δω λοιπόν Marquesas, Panama (εδώ μπήκαν και τα hidden immunity idols νομίζω;) και Australia και βλέπουμε. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Gabon/Tocantins η χειρότερη χρονιά της σειράς, εύκολα. Μου άρεσε ο Ace και μου άρεσε και ο Steven, αλλά γενικά μιλάμε για πολλή βαρεμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προφανώς ήταν βαρεμάρα, αφού είχες τον Coach να μιλάει σε όλα τα επεισόδια για τις 10.000 διαφορετικές τεχνικές του dragon slaying!!!Και πως στη ζούγκλα, του είχαν επιτεθεί ένας κροκόδειλος, μία τίγρη, ένας βόας και ένας Έλληνας, και όμως επέζησε!Την ψυχασθένεια τη βαριέσαι από κάποια στιγμή και μετά,είναι αναπόφευκτο!Βασικά, δες τον νικητή του Tocantins, και βγάλε συμπέρασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάλα ο Coach στην original σεζόν του ήταν 100 φορές πιο απαλεύτος απ ότι φέτος που και πάλι δν αντέχονταν. Ο JT στο Tocantins δν ήταν κακός και το ελεγξάνε ώραια το παιχνίδι τα 2 φιλαράκια, αν και εγώ όπως ο ταίλερ προτίμουσα να το πάρει ο Στήβεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ε ναι, ας περιοριστούμε απλά στο να πούμε ότι αυτή τη σεζόν φάνηκε ποιος ήταν πραγματικά ο εγκέφαλος πίσω από τη συμμαχία του JT με τον Stephen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O JT έχεις δίκιο, δεν ήταν κακός.Αν εξαιρέσεις τη προφορά και τα πουκάμισα!
    Και πραγματικά πίστευα ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι φέτος.Αλλά μετά τη κίνηση του με το idol και το γράμμα, σβήστηκε οποιαδήποτε καλή κίνηση είχε κάνει στο παρελθόν, ακόμα και η νίκη του έχασε τη αξία της.Και είναι κρίμα γιατί δεν ήταν κακό το παλικάρι.Απλά μάλλον δεν έπρεπε να συμμετέχει καθόλου φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Mphka na dw ti sxoliasthke k mhpws eixes anebasei post gia to teleytaio Lost episode k de mporw na mh ksanasxoliasw POSO APEX8ANOMOYN TON STEVEN. Afantasta. Mou prokalouse tash gia emeto ka8e fora pou emfanizotan sthn kamera. K o JT den phgaine pisw. A8lioi. To zwo phre o,ti tou aksize fetos. 8eoxazos.

    Tyler, eida epitelous Cook Islands kai Micronesia. Kai eyxomai na to parei h Parvati k fetos gia 2h fora. Ypoklinomai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. (Τώρα γράφω για Lost. Ήταν μια δύσκολη και μακρά μέρα για όλους.)

    Ήθελα απλώς να προσθέσω κάτι στην παραπάνω συζήτηση περί τελικού με 2 και 3 ατόμων, κάτι που σκέφτηκα βλέποντας μια παλιότερη σεζόν αυτές τις μέρες. Έχοντας τελικό 3 ατόμων, το Survivor χάνει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά, δυνατά και αγωνιώδη στοιχεία της ταυτότητάς του: Εκείνη την πάντοτε και ανεξαιρέτως συγκλονιστική στιγμή όπου ο ένας διαγωνιζόμενος επιλέγει τον αντίπαλό του στον τελικό, και μαζί αυτό το αιώνιο ερώτημα (σε περίπτωση που χάσει), "Κι αν είχα διαλέξει τον...;"

    Με φινάλε 3 παικτών, αυτή η τελευταία απόφαση είναι απλώς ένα ακόμα Tribal Council.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εμφανίστηκε εδώ ένα σχόλιο που φοβάμαι πως ήταν σπόιλερ για την έκβαση της σεζόν. Φυσικά σβήστηκε με το που το είδα. Αν ήρθε σε κάποιου το μέιλ και δεν πρόλαβε να μην το δει, ζητάω συγγνώμη εκ μέρους των ανεγκέφαλων που νομίζουν πως κερδίζουν κάτι με το να χαλάνε την απόλαυση των υπολοίπων.

    Επαναλαμβάνω το προφανές: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SPOILER SITE. Όποιος γουστάρει αν τα ψάχνει, ας τα κρατάει για τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. A nai 8elw na dhlwsw pws yparxei boot list pou exei leak-arei kai ws twra exoun oles tis apoxwrhseis me th swsth seira. Ekana spoil ton eayto mou k to eida. 8a parakolou8hsw k ta ypoloipa na dw thn ekbash.

    8elw epeigontws k post gia to Survivor "Sinking ship". H8ela na spasw thn o8onh me th blakeia pou ksestomise h Danielle...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με το που ξυπνήσω Σάββατο πρωί, είναι first thing. Ακόμα και να ξέρεις το final three, αυτό που έγινε σήμερα δεν το βλέπεις να έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μολις ειδα το shinking ship. η καλυτερη σεζον έβερ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εύκολα καλύτερη σαιζόν ever. Απίστευτο το "Sinking Ship"!

    PS. Είδα Marquesas, ωραία σαιζόν αλλά άμπαλο final 2. Και μου την έσπασε η αφέλειά τους σε πολλά σημεία, όπως και η αλλεργία στην λέξη "alliance".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. H Candice σ'αυτό το επεισόδιο ήταν πραγματικά αξιολύπητη! Ο Russell της έδειξε το idol, της έδωσε και μια final-3 υπόσχεση κι εκείνη το κατάπιε αμάσητο! Αν είναι δυνατόν!

    Σε καρμπόν η ίδια ιστορία είχε παιχτεί στα Cook Islands. Ο Υul έδειξε το idol στον Jonathan, του υποσχέθηκε ότι θα τον πάρει στους final-3... αλλά όταν δεν τον χρειαζόταν άλλο, τον ξαπόστηλε!

    Ξέχασε η Candice τα σχόλια που είχε αμολήσει στον Jonathan? "Τraitor", "Little rat" και δε συμμαζεύεται! Και τελικά πήγε κι έκανε την ίδια ακριβώς μαλακία! Άξια της μοίρας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή