True Blood: Trouble


Επιστροφή σε δράση με τo καλύτερο True Blood εδώ και αρκετό καιρό.


Ξαφνικά όλα μοιάζουν να πατάνε γκάζι στη σειρά (εκτός από οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένεια του Sam που είναι πρακτικά μια ευκαιρία να τσεκάρεις τι γίνεται στο twitter), πάμε μια σύντομη ματιά:

O Bill βρίσκεται σε ενδιαφέρον μέρος, ηθικά, και ως τώρα ήταν ό,τι πιο ενδιαφέρον είχε δώσει η σεζόν. Τώρα την έκανε ξανά γυριστή, έκλεισε την πόρτα στα μούτρα της Lorena αφού την είπε βασικά ηλίθια, και έτρεξε να σώσει τη Sookie.

Ο Erik μπήκε κι αυτός στο παιχνίδι για τα καλά, με τις σκηνές του κοντά στον βασιλιά να είναι πηγή άπειρου γέλιου (κυρίως με τις αντιδράσεις του Talbot) αλλά και πώρωσης (κάθε flash-back στον καιρό των Βίκινγκς είναι καλοδεχούμενο, ιδίως αν αποκαλύπτει μια άγνωστη βεντέτα αιώνων που ο Erik δεν ήξερε σε ποιον την 'χρωστάει').

H Tara είναι δέσμια του Franklin και το ζευγάρωμα αυτό συνεχίζει να μας προσφέρει αρρωστημένη διασκέδαση. Η σκηνή με το κινητό ήταν αποθέωση ("Κοίτα πόσο γρήγορα γράφω, yuk yuk!").

Αλλού, ο Jason γίνεται αστυνομικός. Όταν καθόλη τη διάρκεια της μέρας έβλεπα το όνομα Jason Stackhouse να είναι πρώτο trending topic στο twitter υπέθεσα ότι έσκασε κάποια τρελή αποκάλυψη γι'αυτόν (ακόμα την περιμένω να έρθει, ειδικά μετά την γνωριμία αυτού του επεισοδίου) αλλά τελικά όχι, ήταν απλά κόσμος που πανηγύριζε για το χρυσωρυχείο που θα αποδειχθεί αυτή η ιδέα. Δηλαδή ναι, δεν έχουμε τι να κάνουμε τον Jason. Ας τον κάνουμε... αστυνομικό! Why. The fuck. Not. Ο πιο στόκος χαρακτήρας της σειράς μπάτσος. ΧΡΥΣΟΣ!

Στο diner ο πόλεμος με τις κοκκινομάλλες έχει χαζό γέλιο, αλλά την καλύτερη ατάκα (του επεισοδίου γενικότερα) την είπε ο Tommy στην Jessica, αναφορικά με τον Hoyt: "He looks like he got bombed by radiation on his way to middle school. That's a giant sixth grade boy right there." Amazing.

Ξέχασα τίποτα; Χμ, α, ναι, Sookie. To cliffhanger! Μετά το αστείρευτο γέλιο που ήταν το make-over της την περασμένη βδομάδα, τώρα ήρθε και η ώρα να μας αφήσει και λίγο με το στόμα ανοιχτό.

Ώστε η Sookie είναι κι επισήμως υπερηρωίδα, και η σειρά πυροβολάει με ό,τι έχει και δεν έχει. Καλά νέα και τα δύο.


.

3 σχόλια:

  1. Αν εξαιρέσεις τo sub plot με τους γονείς του Σαμ επεισόδιο διαμάντι! Τάλμποτ και Φράνκλιν Μοττ μακράν οι δυο πιο διασκεδαστικοί νέοι χαρακτήρες. Και ενώ όλοι λένε για την φάση με το κινητό το γέλιο που έριξα με τον δεύτερο στην φάση που κλαίγεται κοντά στην κολόνα δεν λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φράνκλιν και Τάλμποτ! Όλες οι σκηνές τους είναι χρυσός, ειδικά ο τρόπος που κοιτάει ο Τάλμποτ τον Έρικ (σαν ξερολούκουμο δηλαδή) και ο Φράνκλιν στη σκηνή προηγούμενου επεισοδίου, εκεί που βγάζει κοροϊδευτικά τα fangs του στην Jessica! Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα την πάλευα μέχρι να πάω διακοπές χωρίς True Blood!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο στοίχημα ότι ο πατέρας του Σαμ βιάζει τον γιο του; Όσοι ξέρουν, από τα βιβλία ή από κάπου αλλού, μην πετάξουν spoiler!

    ΑπάντησηΔιαγραφή