The linkage


1. O Bill Cosby είναι ακόμα ζωντανός, παρά τις διαρκείς προσπάθειες του twitter να πείσει για το αντίθετο. [@
BillCosby]

2. To Rubicon έκανε τη μεγαλύτερη πρεμιέρα σειράς ever για το AMC. Που θα πει, βασικά, μεγαλύτερη από το Mad Men και το Breaking Bad. Όχι τίποτα φοβερά δύσκολο, αλλά ένα νέο είναι ένα νέο. [The Live Feed] (Review για τη σειρά σήμερα-αύριο.)

3. O Jack Bender, γαμάτος σκηνοθέτης για τα πάντα από Sopranos μέχρι οτιδήποτε JJ Abrams-related, και φυσικά βασικός σκηνοθέτης του Lost, μεταπηδά στο σινεμά για το νέο Jack Ryan franchise. Βαριέμαι αφόρητα, αλλά good for him, I guess. [Deadline Hollywood Daily]

4. To Arrested Development θα γίνει ταινία. Σίγουρα. Ναι. Κάποτε. Τελοσπάντων, δεν έχω ιδέα, αλλά ο Mitch Hurwitz έχει μισό σενάριο. [Vulture]

5. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που νοιάζονται για το Star Wars. O Seth Green του Robot Chicken είναι ένας από αυτούς. [io9]

6. To Terra Nova του Fox μεταφέρεται για το επόμενο φθινόπωρο, με τον πιλότο σε ειδική παρουσίαση στο τέλος Μαϊου, α λα Glee. [AICN]

7. O Ryan Murphy έχει σχεδιάσει την πλοκή των 4 πρώτων σεζόν του Glee. [@HitFixDaniel]

8. O Ryan Murphy θέλει να κλείσει τη Susan Boyle για το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Glee. [EW]

9. O Ryan Murphy λέει ότι ο Whedon θα γυρίσει κι άλλο επεισόδιο Glee όταν ξεμπερδέψει με τους Avengers. [@HitFixDaniel]

10. O Ryan Murphy μαθαίνει ότι ο Paul McCartney είναι μεγάλος φαν του Glee. [AP]

11. Ο Ryan Murphy θέλει να βάλει τέλος στο υπερβολικό hype για το Glee και στη συνεχή ενασχόληση των media με την παραμικρή λεπτομέρεια που το αφορά. [Vulture]

.

11 σχόλια:

  1. Ο Whedon να αφήσει το Glee και να ασχοληθεί με κάνα Horrible 2 =P. To Terra Nova πολλές αναβολές και αρχίζω να φοβάμαι, βέβαια γενικά όλο το "οικογενειακό" στυλ που περνάνε ότι θα έχει δεν μου φαίνεται και τόσο ενδιαφέρον αλλά τέσπα. Επίσης καλά νέα για το Rubicon, περιμένω την άποψη σου, προσωπικά σκηνοθετικά και σε θέμα ατμόσφαιρας μου άρεσε πάρα πάρα πολύ, μόνο πρόβλημα προς το παρόν οι χαρακτήρες πέρα του Badge Dale.

    Btw άσχετο αλλά με αφορμή τα λινκς που δίνεις: γενικά για καθημερινά νέα κλπ, ποια sites έχεις σε feeds;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά ξεκινάω από 3-4 sites κι από εκεί στο ψαχτό, ακολουθώντας links. Τα στανταράκια μου είναι Entertainment Weekly, Vulture, Whedonesque και Nikki Finke. Ανάμεσα σε αυτά και στο Twitter, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει τίποτα, οπότε είμαστε καλυμμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάντως μόνο που σκέφτομαι ότι κάποιος τώρα γράφει αστεία με τον Tobias Fünke λιώνω.

    Αν έβαζες κάτι ακόμα αυτοαναφορικό στο τέλος, θα γινόσουν ταινία του Κάουφμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που εκτιμήθηκε η δομή του post ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η νέα αναβολή του Terra Nova μόνο σε καλό θα του βγει. Δείχνει πως θέλουν να μας παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα... Δεν θα είναι τσαπατσούλικο (ελπίζω δηλαδή). Τουλάχιστον έχουν όλο το χρόνο για να το κάνουν σωστά και αν δεν τα καταφέρουν δεν θα έχουν καμία δικαιολογία.

    ΥΓ: Βέβαια η χειρότερη μεταφορά για μένα είναι αυτή του Breaking Bad (βλ. Ιούλιο 2011!!! :( ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν το ειχα παρει χαμπαρι αυτο, κριμα μεν, αλλα απο την αλλη το καλοκαιρι εχω περισσοτερο χρονο για σειρες, οποτε δεν πειραζει πολυ. Το ερωτημα ειναι αν προκειται για την τελευταια σεζον, κατα τον αρχικο σχεδιασμο. Δε θα ηθελα να δω τη σειρα να κανει κοιλια- ειναι απο τις ελαχιστες στην ιστορια που το εχουν αποφυγει εξ ολοκληρου.

    Για Terranova παραμενω σκεπτικος και αισιοδοξος. Ο David Fury εχει φοβερο ποσοστο επιτυχιας σε αυτα που κανει. Ηταν βασικος στις καλυτερες σεζον της Buffy, ηταν showrunner της 5ης σεζον του Angel, εκανε πρωτη σεζον Lost, 5η του 24. Τον εμπιστευομαι τυφλα, αλλα ποτε δεν ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να πεις πως δεν το είχα τουϊτάρει... :p Πάντως συμφωνώ πως είναι από τις ελάχιστες σειρές (βέβαια δεν έχω δει και τόσες πολλές όσες εσύ) που δεν έχουν κάνει κοιλιά. Βασικά η άλλη που έχω στο μυαλό είναι το υπεργαματοτέλειο The Shield. Ποιες άλλες έχεις δει που δεν έχουν κάνει καθόλου κοιλιά; (να τις βάλεις και με τη σειρά που σου αρέσουν παρακαλώ :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΓ: Και μόνο το "5η του 24" αρκούσε... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε ναι, το Shield ειναι η κυριοτερη περιπτωση. Τελειο απο την αρχη ως το τελος. Μετα θα ελεγα το Deadwood και υστερα το Wire, που ειχα ενστασεις για την τελευταια σεζον αλλα μη γελιομαστε, ψεγαδια στο τελειο ειναι αυτα. Το Arrested Development επισης δεν ειχε κακη σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γαμώτο!!! Έχω κατεβάσει και τις 3 σεζόν του Deadwood εδώ και πάνω από ένα μήνα και τις έχω και κάθονται μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχουν συγχρονισμένοι υπότιτλοι (κοίταξα και σε xsubs και σε tvsubtitles.net)... Μάλλον θα πάω να το νοικιάσω, αλλά μόνο οι 2 πρώτες έχουν κυκλοφορήσει σε διβιδί... :S :(

    ΥΓ: Έτσι την πάτησα και με το Twin Peaks, αλλά αυτό θα το δω και χωρίς υπότιτλους (δεν έχει την προφορά του Deadwood).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1. Το Deadwood ήταν αριστούργημα!!

    2. Το The Wire το άρχισα (επιτέλους) και ελπίζω να έχεις δίκιο για όσα λες γιατί μέχρι τώρα κερδίζει και καλλιτεχνικά, και σε θέματα πόρωσης.

    (3. David Fury FTW)

    ΑπάντησηΔιαγραφή