Entourage season 7 finale

Κοίτα να δεις που το Entourage έβγαλε ένα καλό επεισόδιο την ύστατη στιγμή. Πάρα πολύ σύντομα spoilers μετά το άλμα.

Το βασικό μου πρόβλημα με το Entourage είναι κάτι που το επαναλαμβάνω συχνά-πυκνά, όμως τελικά ποτέ δε σταματάω να βλέπω τη σειρά. Αφορά στην απουσία όποιουδήποτε δραματουργικού ενδιαφέροντος- πάντα, ό,τι κι αν συμβαίνει μες στη σεζόν, στο τέλος οι ήρωές μας θα τη βγάλουν καθαρή. Κι επειδή δεν είναι (Ari Gold εξαιρεουμένου) και οι πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι του κόσμου, αυτό κάνει τις περιπέτειές του αβάσταχτα μονότονες κι επαναλαμβανόμενες.

Όμως αυτό το φινάλε, για μία φορά, δεν είχε έναν Martin Scorsese να σώζει την κατάσταση από το πουθενά. Ο Vince είναι σε downward spiral, o Ari Gold πάει να τα χάσει όλα, και θα ήμουν ψεύτης αν δεν παραδεχόμουν πως η Sasha Grey δεν είναι μακράν ο πιο ενδιαφέρων δευτερεύων χαρακτήρας που έχει δώσει ποτέ η σειρά.

Δεν έχω καμιά αμφιβολία , πως στη mini-season/επίλογο της σειράς, το ερχόμενο καλοκαίρι, όλα αυτά θα συμμαζευτούν όμορφα κι ωραία- και θα ήταν άδικο αν περίμενε ή ήθελε κανείς αυτή τη σειρά να τελειώσει με bummer note. Αλλά για μια φορά, στο τέλος κάποιας σεζόν, δε βρίσκω τον εαυτό μου να σιχτιρίζει που την παρακολούθησε κι αυτή.


.

7 σχόλια:

  1. προσωπικά αυτό το Sasha Grey story το περίμενα με χαρά, αλλά κατέλληξε σε ακριβώς αυτό που δεν ήθελα ποτέ να δω στο Entourage, αλλά είναι και ανανεωμένο το θέμα Lindsay Lohan αυτές τις μέρες οπότε το πήγαν αντίστοιχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές, το Entourage είναι το αντρικό Sex and the City. Γι' αυτό είναι λογικό να το βλέπουμε χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τον λόγο, αφού πραγματικά δεν συμβαίνει τίποτα πολύ κακό ποτέ.
    Ίσως γι' αυτό είναι και λογικό που, παρόλο που ήταν το καλύτερο φινάλε του μέχρι στιγμής και το απόλαυσα, με χάλασε λίγο που τελείωσε άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα ρε, αφου θα στρωσει η κατασταση του χρονου, ας γινει και τιποτα αναπαντεχο καμια φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μωρέ δίκιο έχεις, απλά ξέρεις, δεν το 'χα συνηθίσει, μου ήρθε κάπως απρόσμενο να μην τελειώσει με κανα ομαδικό όργιο στη βίλα του Πλέιμπόυ ή κάτι τέτοιο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pote exoume date i kapoia pliroforia gia neo episodeio??? (after eminem..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει ημερομηνία ακριβής, αλλά γύρω στον Ιούλιο μπορούμε να τα περιμένουμε με σχετική σιγουριά, συν/πλην ένα μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή