Not For Me: Shit My Dad Says & Hellcats

Την παραμικρή σχέση δεν έχουν οι δύο σειρές, αλλά είναι οι δύο πιλότοι που ξεκίνησα να βλέπω και δεν κατάφερα καν να τους φτάσω ως το τέλος (ή το έκανα με ff) και που δε σκοπεύω να δω δεύτερο επεισόδιο. Το μεν Shit παίρνει ατάκες που στο twitter φαίνονταν αστείες και χώνει άτσαλα και άτεχνα μέσα ένα καρα-κλισέ sitcom σκηνικό ακυρώνοντας την αιχμή τους, το δε Hellcats προσπαθεί να σε κάνει να αισθανθείς με ένα πιο-trashy-πεθαίνεις set-up πέφτοντας στη μία κοινοτοπία μετά την άλλη, για να μη σχολιάσω πόσο τραγικά αδιάφορη είναι η πρωταγωνίστρια.

Ποιος από τους φετινούς πιλότους σας κούρασε πιο πολύ και (μέχρι να γράψω πιο αναλυτικά για τους 2-3 που με εντυπωσίασαν, ιδίως το φανταστικό Lone Star, αλλά και το Nikita) ποιος σας άρεσε περισσότερο;

.

23 σχόλια:

  1. Shit my Dad Says = Shit.
    Lone Star - Δεν εντυπωσιάστηκα.
    Undercovers - Αδιάφορο.
    Hellcats - Μέτριο. Για συγκεκριμένο κοινό. Η πρωταγωνίστρια μια χαρά όμως.
    Running Wilde - Καλό.
    Nikita - Καλό.
    The Event - Μέτριο
    Hawaii 5-0 - Αξιοπρεπές
    Boardwalk Empire - Πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Lone Star δεν πρόκειται να δω όσο καλό κι αν είναι (δεν το αμφισβητώ) γιατί απλά δεν με τραβά η υπόθεση 1 άντρας-2 γυναίκες... Το έχουμε δει άπειρες φορές τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση...

    2. Η πρεμιέρα της Nikita μου άρεσε και δεν το περίμενα και το καλό είναι πως το 2ο επεισόδιο ήταν ακόμα καλύτερο!!!

    3. Boardwalk Εmpire: Δεν έχω να προσθέσω κάτι απ'όσα ήδη ειπώθηκαν στα σχόλια της ανάρτησής του (δυστυχώς το ίδιο ισχύει και για το Event).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδα το Outlaw. Βλέπω ήδη το Good Wife και δεν έχω ανάγκη για άλλο δικηγορίστικο procedural.
    Φοβερά κλισέ χαρακτήρες-παίξιμο.

    Δεν γίνεται όμως να αλλάξουν ντετέκτιβ?
    Να φέρουν στο Wife την stunning Carly Pope και να πάρει μπούλο στο Outlaw η αχώνευτη Ινδή-πώς-τη-λένε.
    Nikita αν γράψεις θα τα πω εκεί.
    Undercovers έτσι κι έτσι. Θέλω να δω πόση θα είναι η αναλογία χιούμορ-δράσης και στη συνέχεια.
    Running Wilde είχε τις στιγμές του. Και σε αυτό θα περιμένω μερικά επεισόδια.
    Άλλο καινούριο δεν είδα. (για το Event ταπαμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Hellcats είχε όντως πολύ μέτριο πιλότο αλλά τα άλλα δυο που έχει δείξει μέχρι στιγμής ήταν πολύ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tο lone star έπαιξε τρια τραγουδια mumford and sons. Καλος λογος να το δεις :p

    Σοβαρά όμως. Καλός πιλότος. Και Palicki. Σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαβάη 5-0: Σκότ Κάαν, Ντάνιελ Ντάε Κιμ να μιλά αγγλικά με προφορά χειρότερη απ' ότι στο Angel 10 χρόνια πριν (παίζει να τα ξέχασε τόσα χρόνια στο Lost), Γκρέις Πάρκ με μπικίνι, Τζέιμς Μάρστερς ως γκεστ, πόσο πιο fun να ζητήσει κανείς;
    Hellcats: συμφωνώ μαζί σου. Αξίζει μια σύγκριση μεταξύ CW και ABC Family για κάποιες σειρές τους που μοιάζουν μεταξύ τους: Hellcats vs Make it or break it, 90210 vs Greek, Gossip Girl vs Pretty Little Liars, ακόμη και Smallville vs Kyle XY (παλαιότερα). Το σκορ για μένα γράφει 0-4.
    Glee: δεν είναι πιλότος, αλλά ήθελα να το σχολιάσω, γιατί ήταν πολύ κακό. Χωρίς ατάκες από Σου Σιλβέστερ και Μπρίτανι, κακή ανάπτυξη χαρακτήρων, άσχημες φράντζες και τη Ρέιτσελ να ξεσπά σε άλλο ένα τραγούδι του Μπροντγουέι στο τέλος (έλεος όμως), μαλλον θα το σταματήσω για τα Χριστούγεννα ή το καλοκαίρι (βλέπεται καλύτερα με τη μία).
    Raising Hope: συμπαθητικό αλλά όχι όσο το My Name Is Earl. Εκείνο είχε την "υπόθεση-της-εβδομάδας". Εδώ τι θα βλέπουμε;
    Nikita + Undercovers, αν τα ένωναν; Ίσως θα έκαναν ένα πολύ καλό σόου. Τώρα δεν ξέρω αν θα τα παρακολουθήσω, εφόσον "χρωστάω" στον εαυτό μου να δω και το Alias. Πάντως η στρατολόγηση της Lyndsy Fonseca στο Nikita μου θύμισε Dollhouse!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To ενδιαφέρον στο "Lone star" είναι ότι ο πρωταγωνιστής ζει (εξαιτίας του πατέρα του) μια ζωή που δεν τον εκφράζει και βιώνει 'εντονη εσωτερική σύγκρουση. Δύσκολο θέμα έχουν διαλέξει εκεί στη Fox, αλλά αναμένω τα επόμενα επεισόδια να δω πως θα το προχωρήσουν/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Hellcats καταφερα να το φτάσω στο δευτερο επεισοδιο. Το τριτο επαιζε χωρις εμενα στο δωματιο. Το Shit my dad says το εκλεισα στο πρώτο δεκάλεπτο.

    Ενδιαφέρον ηταν το Lone star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. I so agree για το Shit My Dad Says! Παρασύρθηκα από το twitter αλλά (μετά λύπης) μου δε θα του δώκω 2nd chance. Πάμε γι' άλλα. Sorry Mr. Shatner..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. hawaii five-o ανελπιστα συμπαθητικο
    helcats απιθανα κακο
    glee 3.1 ευφυεστατη αρχη αδιαφορη συνεχεια ελπιδοφορος νεος ρολος [κοουτς μπιστ]
    ειναι το nikita οντως καλο;[σαπραις]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πέστα βρε darkus,πέστα αγόρι μου για τον μακράν καλύτερο πιλότο της φετινής σεζόν,αυτόν του Lone Star!Και αυτή η σειρά,που έχει τον καλύτερο πιλότο,όχι μόνο κινδυνεύει να κοπεί λόγω χαμηλής τηλεθέασης ,αλλά φτάνει και τον δημιουργό της,τον Kyle Killen,στο σημείο να εκπληπαρεί (εμμέσως πλην σαφώς) για τηλεθεατές μέσω του blog του.Φοβερή σκηνοθεσία,εκπληκτικός James Wolf,καλοί διάλογοι,μοντάζ και δε συμαζεύεται.Τρεις φορές τον έχω δει ως τώρα και θέλω και άλλο.

    Όσο για τον πιλότο του΄''Chase'' του ΝΒC?Με πήρε για να τον δω μία ολόκληρη μέρα...Ε ,τί να σχολιάσεις από κει και πέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λίγη αγάπη για το Hellcats από εμένα. Καλά τα Tremes και τα Boardwalk Empires αλλά θέλω και κάτι σαπουνοειδές. Και οι PLLiars αρχίζουν το χειμώνα...

    Το Gossip Girl... uhm... αν γίνει regular η Katie μπορεί κάτι να σαλέψει στο βάλτο. Η αγαπημένη σου Jenny επιστρέφει στο δεύτερο μισό της σεζόν, aren't you glad? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Lone Star: Μέτριο και μάλλον δε θα το ξαναδώ, γιατί 99% θα ακυρωθεί και θα μείνει ατελές.

    Τhe Event: Πολύ μπερδεμένο και υπερβολικά μυστήριο. Θα του δώσω 2η ευκαιρία, ελπίζοντας να μην καταντήσει σαν το Lost.

    Hellcats: Σαχλή και κοινότυπη πλοκή, βαρετό καστ, εκτός απο Aly Michalka, αλλά δεν είναι αρκετή να με κρατήσει.

    Nikita: Αρκετά καλό, η Maggie Q είναι φοβερή.

    My Generation: Μια κακογυρισμένη βλακεία, δεν άντεξα ούτε 10 λεπτά.

    Boardwalk Empire + Shit My Dad Says: Δε μου κάνουν κέφι να τα δω.

    Lost Girl: Καναδέζικη σειρά που δε βλέπω να αναφέρει κανείς, τη βρήκα αρκετά καλή!

    Γενικότερα είμαι απογοητευμένος από τις νέες σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Hellcats: Τοσο απελπιστικα κλισε και τοσο αντιπαθητικη φατσα η πρωταγωνιστρια. Ωστοσο δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα και τα χορευτικα ειναι σουπερ ντουπερ.

    My generation:Ακομα μεγαλυτερο κλισε αλλα επειδη ειμαι χαζορομαντικη και μου αρεσουν οι ιστοριες "πως ημουν και πως εγινα" μαλλον θα το βλεπω.

    Raising hope: Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeh.

    Boardwalk Εmpire: Ποσο πιο καλο?

    sirina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Tom: και εγώ για το Lost Girl πήγαινα να γράψω, είναι πολύ καλή σειρά.
    To Lone Star δεν μου πολυάρεσε, μου φαίνεται μία από τα ίδια, δεν καταλαβαίνω την "ηθική" κρίση που περνάει ο ήρωας και τελικά τις παντρεύεται κ τις δύο!
    Terriers: πολύ καλό, το καλύτερο που έχουμε δει μέχρι τώρα σε αυτή τη σαιζόν. Είναι πρωτότυπο παρότι η συνταγή του είναι 200 ετών!
    Runnng Wilde: Είναι η έκπληξη για μένα, έγραφαν όλοι τόσα αρνητικά που παραλίγο να μη το δω. Πιστεύω πως θα γίνει ακόμη καλύτερο. Μαζί με το terriers είναι τα καλύτερά μου.
    Boardwalk Empire: No go για μένα. Αν δεν ήταν τόσο καλή παραγωγή και με τόσο buzz δεν θα είχα δει ούτε το 1ο επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κόβονται από την πρώτη βδομάδα: Hawai 5-0 (ευχάριστο αλλά τίποτα ιδιαίτερο), Event (δεν μπορώ άλλες συζητήσεις όπου όλοι φαίνεται να ξέρουν για το τι μιλάνε εκτός από εμάς που παρακολουθούμε), Detroit X-X-X (παρά τις μικρές υφολογικές αποκλίσεις, at the end of the day, it’s another cop drama), My generation (ωραίο concept, άθλια εκτέλεση και αντιπαθέστατοι χαρακτήρες)

    Κρατάμε Lone Star (αν το κρατήσει και το FOX…), Running Wilde (οι κριτικές ήταν κακές αλλά, παρόλα αυτά, πέρασα ευχάριστα), Terriers (αγαπημένο ήδη)

    Δεν έχω προλάβει να δω τα Boardwalk Empire / Nikita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. to nisi tha einai diladi to kalitero;;;OMG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. το lost girl κλέβει το τίτλο της χειρότερης πρωταωνίστριας από το hellcats: θελει κι αλλα επείσόδια για να δειξει χαρακτήρα πάντως (αν εχει τελικα)

    προς διευθυνση: περιμένουμε με αγωνια τα σχολια για το δεύτερο επεισοδιο του survivor: μετά απο ένα τόσον βαρετό πρώτο, ήρθε το δεύτερο και έβαλε τα πραγματα στη θέση τους: η "φυλή των older" βγάζει τόσο γέλιο όσο δεκα running wild μαζί (τρελά αποτυχημένο πρώτο episode)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Survivor αναγκαστικά θα πηδήξω ένα επεισόδιο, εδώ που το φτάσαμε. Αλλά in short ναι, πιο διασκεδαστικό από την πρεμιέρα. Είναι όλοι τρελοί, όπως είπε κι ένας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Bored to death:έχω την αίσθηση πως θα ακολουθήσει την τυχη του park & recreation , ελπιδοφορός αν και αγχωμένος πρώτος-γαμάτος δεύτερος (κύκλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Lone Star: Το καλύτερο νέο network show με τρέλο breakthrough performance απ τον πρωταγωνιστή κ αναμένομενα αυτό που θα κόπει πρώτο. Κρίμα.
    Raising Hope: Γέλασα όσο γελούσα με τον Earl. δλδ καθόλου.
    Mike & Molly: Απλά λυπάμαι την Σουκι των γκίλμορς που αναγκάστηκε να παίξει σ αυτή τη μ@λακία
    Hawaii 5-0: Ευχάριστο, βέβαια ως procedural κάποια στιγμή θα το βαρεθώ αλλά μέχρι τότε θα το βλέπω.
    Hellcats: Ξεκαρδιστικά ηλίθιο, το νέο μου guilty pleasure.
    Nikita: Αξιοπρεπές αλλά γ κάποιο λόγο βαρίεμαι να το συνέχισω.
    The Event: Same old shit. Κάτι μεγάλο γίνεται αλλά δν σας λέμε, δν σας λέμε. Μέχρι το καλόκαιρι το κόβω να κόβεται αλά flashforward.
    Shit my dad says: Τόσο ηλίθιο κ κακόγουστο που δν αξίζει καν να το βρίσεις.
    Outsourced: Ψιλομλκια
    My Generation: Το χειρότερο από μια ηλίθια σειρά είναι μια ηλίθια σειρά π νομίζει ότι είναι έξυπνη. Με διαφόρα ότι πιο θλιβερό ξεκίνησε αυτή τη βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. re seis i xanthia stn pic m thymizei mia pornostar apo b(r)azzers,naughty america,bangbros k ktl.oxi k trela alla dn m erxetai to onoma tis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το The Event είχε μετριότατο και κουραστικό πιλότο, μέτριο και ψιλοβαρετό δεύτερο, συμπαθητικό τρίτο. Λόγω του τρίτου επεισοδίου λέω να συνεχίσω να το βλέπω, ως σειρά αντίστοιχη του 24 με δόση μυστηρίου. Άχρωμος πρωταγωνιστής nerd-αλλά-κολυμβηταράς, πολύ ευχάριστη παρουσία η μελαχρινή «κακιά».

    Το Shit My Dad Says άρχισε και συνέχισε χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο. Μάλλον θα μας χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή