RIP Lone Star

Ουάο, αυτό ήταν γρήγορο.

Μετά τα άθλια νούμερα της πρεμιέρας, το Lone Star έπεσε τη δεύτερη βδομάδα του άλλο ένα 20%, στα 3.2 μύρια θεατές, χάνοντας στο δημογραφικό ακόμα και από το Gossip Girl, και βγάζοντας το FOX από το δίλημμα του 'τι να κάνουμε με αυτή την critically acclaimed σειρά που δεν πολυτραβάει'.

Το Lone Star όπως γράψαμε κι εδώ, ήταν η καλύτερη νέα σειρά της φετινής σεζόν. Προβλήθηκαν δύο επεισόδια, έχουν γυριστεί άλλα τρία, τα οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το FOX θα αποτεφρώσει και κατόπιν θα σκορπίσει σε κάποια ατέλειωτη Τεξανή πεδιάδα.

So long, cowboy.

.

12 σχόλια:

  1. Έχω δει σειρές να κόβονται μετά από 5-6 επεισόδια, μετά από 10, αλλά μετά από 2;!
    Να δούμε μήπως το τσιμπήσει κάνα cable.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, καλύτερα στην αρχή παρά αργότερα, όταν θα μπορούσε να είχε γίνει και καλή και θα στενοχωριόμασταν κιόλας. Ήδη, στο 2ο επεισόδιο είχε την Sarah Jones...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου φαίνεται εκεί στο Fox απλά φτιάχνουν σειρές για να τις κόβουν. Ηδονίζονται τρελά μάλλον. Δεν ήταν και συναρπαστική αλλά θα τράβαγε. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. detroit 187 ειδες; Μιας και κλαίμε τον μέχρι τώρα καλύτερο πιότο φετο, πόσταρα εδώ. Νομίζω πως, αν και προσίτζουραλ, σκότωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια; Όχι, ομολογώ δεν είδα. Είχα ξενερώσει όταν εγκαταλείφθηκε το αρκετό πρωτότυπο αρχικό του concept και δεν με ένοιαξε ιδιαίτερα να δω ένα ακόμα Αστυνομικό Show. Να το κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A, δεν ήξερα κάτι για διαφορετικό concept. Καλύτερα, φαντάζομαι, γιατί θα το έβλεπα με άλλο μάτι, ίσως. Τι να σου πω, μόλις είδα τον πιλότο, και πραγματικά μου έκανε εντύπωση.
    Και να πω την αλήθεια δεν έχω δει πολλά procedural, τα βαριέμαι λίγο, αλλά αυτό νομίζω πως ήταν διαφορετικό. Σου λέω, με το που τελείωσα το επεισόδιο, αμέσως ήξερα ποιος ήταν πλέον ο καλύτερος φετινός πιλότος που είδα.

    Παρ' όλα αυτά, κανε ένα κόπο αν έχεις χρόνο, γιατί εγώ μπορεί απλά να είμαι ενθουσιασμένος με τον Imperioli. Που ήμουν δηλαδή, αλλά αν με χαλούσε το υποιλοιπο, ξέρω γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραια, δεν καθομαι καν να δω το δευτερο επεισοδιο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @tyler

    το rubicon εχει βελτιωθει πολυ...

    τα πρωτα 5 ηταν λιγο αργα/μουφα

    αλλα απο το 6ο κ μετα ανεβηκε κ ειναι σουπερ.

    Εχουμε κανα νεο αν θα παρει 2η σεζον η οχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οχι απο οσο ξερω, αλλα πιατευω θα ανανεωθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το συνεχιζεις το ρουμπιkon ή το αφησες ?

    Εβαλα προχθες να δω το 1.6 μετα απο 2 μηνες που τοχα αφησει [μιας κ καρα-βαρεθηκα με το νεο 'dexter' (το ενα κλισε πισω απο το αλλο)] κ κολλησα.

    Η σειρα μπροστα σε κατι generic επαναλαμβανομενα σιριαλ τυπου dexter ειναι ΟΑΣΗ.

    Talking about a slow burner...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To άφησα λόγω έλλειψη χρόνου, αλλά φαντάζομαι ότι σε κάποια φάση θα το δω μαζεμένο όλο τον κύκλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή