Survivor: Nicaragua: Old versus old

Σύντομες εντυπώσεις από τη νέα σεζόν Survivor μετά το άλμα.

Φοβερά κουρασμένο μου μοιάζει το φετινό Survivor. Το νέοι εναντίον γέρων έχει ξαναγίνει στην πρώτη σεζόν της Cirie, και δεν έδωσε ούτε τότε κάτι το ιδιαίτερο. Οπότε σαν gimmick κρατάμε το Medallion of Power, το οποίο, σοβαρά τώρα, πείτε το λίγο να το ακούσετε σαν φράση: ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. Χριστούλη μου. Κι άσε στην άκρη την γελοία ονομασία, που κάνει το KINGDOM OF CRYSTAL SKULL να μοιάζει σοφιστικέ. Τι ακριβώς υποτίθεται πως κάνει; Δίνει πλεονέκτημα στη μία ομάδα έναντι της άλλης; Ugh. Μισώ οτιδήποτε κάνει το παιχνίδι άνισο και άδικο.

Να συνεχίσω λίγο τη γκρίνια; Ο Jimmy Johnson είναι ξερόλας και μου τη δίνει. Εντάξει, προφανώς έχει μέλλον στο παιχνίδι, καθότι οι παραγωγοί έχουν στηρίξει όλο το promotion της σεζόν στην παρουσία του, αλλά πραγματικά άσε τα pep talks για το NFL ή έστω τον Kyle Chandler, εντάξει; Η ατάκα του "ξέρω πως δε μπορώ να κερδίσω αλλά είμαι εδώ απλά για την περιπέτεια και για να βοηθήσω εσάς" είχε ήδη παλιώσει από την πρώτη φορά που την ακούσαμε, στη δεύτερη απλά έβαλα τα γέλια.



Nα πω κι άλλα; Ωραία, θα πω, ευχαριστώ. Αν ο Russell Factor που λέγανε οι παραγωγοί, σχετικά με τα hidden immunity idols, τους έκανε ουσιαστικά να τα δίνουν στην τύχη σε παίχτες (και με αυτά τα περίεργα ρέμπους που είχαν ζωγραφίσει στον πάπυρο), τότε ας τα καταργήσουν τελείως καλύτερα. Είμαι σίγουρος πως ο Russell (όταν επιστρέψει ξανά στο παιχνίδι) θα τα καταφέρει και χωρίς αυτά. :p

Έχω κι ένα θετικό, πάντως. Γιατί τουλάχιστον η Kelly με το ένα πόδι είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση χαρακτήρα, παρότι γενικά έχω πρόβλημα στα ριάλιτι όταν εμφανίζονται άτομα με εμφανή μεινεκτήματα, λόγω του τρόπου που αντιμετωπίζονται από τους γύρω τους. (τύπου τυφλός τραγουδιστής στο American Idol.) Όμως στο Survivor, λόγω της φύσης του παιχνιδιού, κανέναν δεν τον παίρνει να αρχίσει τα γούτσου-γούτσου, κι έτσι αντιμετωπίζουν όλοι τον εν λόγω παίχτη ακόμα πιο ανταγωνιστικά. Είμαι περίεργος να δω αν μπορεί να το αντέξει.

Συνολικά, από τις πολύ αδύναμες πρεμιέρες που έχει δώσει η σειρά, αλλά πάντα ελπίζω.


.

3 σχόλια:

  1. Ο διαχωρισμός σε νέους-μεγάλους, φυλές και τα ρέστα ποτέ δεν πέτυχε, γιαυτό μετά τον 4ο,5ο επεισόδιο πάντα κάτι κάνουν και το αλλάζουν.Δως του χρόνο, ίσως γίνει ενδιαφέρον πιο μετά.Εγώ απλά χάρηκα που ξανάβλεπα Survivor!
    *Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα σε post για το Survivor το όνομα Kyle Chandler!To ζήσαμε και αυτό :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εντάξει πρώτο επεισόδιο είναι, θα στρώσει. το μεντάλιον δε θα είναι βασική πηγή γκρίνιας και τσακωμών στην ομάδα (γιατί δε το χρησιμοποιήσαμε, γιατί δε το χρησιμοποιήσαμε κλπ)
    ο προπονητής είναι κουραστικός, ναι, αλλά δε θα αντέξει πολύ, αφού όλοι οι 'γέροι' τον ζηλεύουν και τον θεωρούν ξένο σώμα.
    για την κέλυ, συμφωνώ, τη διάλεξαν επίτηδες για να βγει έξτρα δράμα με το ζόρι, αλλά έχει ενδιαφέρον α)ότι οι άλλοι δε τις χαριζονται γιατί είναι competition και β)κάπου διάβασα νομίζω ότι είναι αθλήτρια ή κάτι τέτοιο, οπότε ενδεχομένως να είναι πιο δυνατή από κάποιους παίχτες στην ομάδα και να μείνει λίγο παραπάνω, θα δείξει.
    και τέλος ο damn blonde τρελό comic relief, χαχα
    πόσο φοβερή η κυρία που έκανε προπόνηση για να μπορεί να ανάψει φωτιά με τα γυαλιά πρεσβυωπίας!!
    η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικές παρατηρήσεις για την πρεμιέρα:

    • τρελή γλωσσοκοπάνα η Wendy. Στο συμβούλιο έδωσε ρεσιτάλ. Όπως αποδείχτηκε, είχε δίκιο ο αντρούλης της που της είπε να μην πολυμιλάει…
    • το ξανθό αγόρι πρέπει να είναι αλλιώτικος φίρικας…
    • δεν βλέπω κανένα ικανό να κάνει τις πουστιές και τις μηχανορραφίες που έκαναν Russell και Parvati, δυστυχώς για εμάς

    Και μένα δεν μου πολυάρεσε η πρεμιέρα, αλλά όπως λέει και η AtenRa, χάρηκα που ξεκίνησε καινούργιο survivor και ελπίζω για καλύτερη συνέχεια.

    Άντε, καλή σεζόν να έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή