Vote Knope

Η καλύτερη network σειρά που δεν προβάλλεται αυτή τη στιγμή, το Parks & Recreation, επιστρέφει στους δέκτες μας και στα PC μας την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου με την 3η σεζόν της.

Η σειρά ξεκίνησε στοχεύοντας να γίνει ο διάδοχος του Office, με μια κουτσή (αριθμητικά και ποιοτικά) σεζόν 6 επεισοδίων η οποία ήταν τόσο βλακεία που κατάφερε να με κάνει να μην μπορέσω καν να τη δω ολόκληρη- σταμάτησα νομίζω μετά από το 3ο επεισόδιο. Ύστερα από επίμονες εκκλήσεις ανθρώπων που εμπιστεύομαι, οι οποίοι μιλούσαν και έγραφαν για δραματική βελτίωση της σειράς, παρακολούθησα πέρσι το Μάιο όλα τα επεισόδια της 2ης σεζόν, και έμεινα άναυδος βλέποντας μπροστά στα μάτια μου μια μνημειώδη βελτίωση από το κάθε 20λεπτο στο επόμενο.

Ένα χάρτινο σύμπαν που κάποτε κατοικούσαν καρικατούρες και αντιπαθή μονοδιάστατα στερεότυπα έδινε σταδιακά τη θέση του σε έναν εργασιακό χώρο γεμάτο μικρές, υπέροχες, ανόητες, γλυκές στιγμές. Το κάποτε ανυπόφορο καστ είχε μετατραπεί σε μια αληθινή οικογένεια, η καπάτσα Leslie Knope είχε αποκτήσει ανθρωπισμό, ο Ron Swanson έγινε ο πιο γαμημένα καλτ μυστακιοφόρος ήρωας από τότε που αποσύρθηκε ο Magnum, o Aziz Ansari έγινε ο Aziz Ansari, και το τρυφερό και πάνγλυκο σαν ζαχαρωτό crush της April (Aubrey Plaza F!T!W!) για τον λατρεμένο μπούφο Andy μας έκανε να χαμογελάμε ανόητα (ή βροντερά, ανάλογα τη φάση).

Επίσης, να προσφέρω τρία ακόμα ονόματα: Louis CK. Adam Scott. Rob Lowe.

Yeah.

Αν η 3η σεζόν είναι όσο καλύτερη από την 2η ήταν η 2η από την 1η, τότε στις 20 Ιανουαρίου θα δούμε ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην ιστορία της τηλεόρασης. Αν η 3η σεζόν είναι οπουδήποτε κοντά στο όσο καλή ήταν η 2η, τότε θα δούμε απλά υπέροχη, ζεστή, αστεία, έξυπνη τηλεόραση. Εδώ πάντως, θα το συζητάμε.

By the way: Τα υπόλοιπα 3 επεισόδια της πρώτης σεζόν ακόμα δεν τα έχω δει.

.

11 σχόλια:

  1. Άσχετο tyler, αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν έχεις δει το "Misfits". Μόλις ξεκίνησε η 2η σεζόν. Και αυτή η σειρά αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, διαβάζω τα καλύτερα. Θα το πιάσω κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (asxeto me to post alla) mia psifos sto Misfits ki apo mena. Oso to apolambaneis na exeis sto myalo soy kai to trainwreck toy Heroes gia extra apolaysi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιας και βρήκα ξεκάρφωτο ποστ... Το, εχμ, Buffyέρωμα που έχεις υποσχεθεί, πότε να το περιμένουμε τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερμ, I wanna say Christmas break...; Η αλήθεια είναι ότι ως side-project είναι πολύ μεγάλο, και ευτυχώς όταν συνειδητοποίησα το μέγεθος είχε προχωρήσει πολύ για να το εγκαταλείψω. Άρα, κάποτε. Όσο ξεκλέβω χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξέχασες να αναφέρεις την Αννι, την προσγειωμένη νοσοκόμα και τον Τζέρυ. θέλουμε οπωσδήποτε κι άλλο επισόδειο Τζέρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -oposdipote des misfits tyler
    -den ksero mipos prepei na kaneis ena neo blog darkuktv.blogspot.com afieromeno stis agglikes seires (einai adiko giati i aggliki tv einai apo allo sympan)
    -den exw dei oute ena epeisodio buffy kai perimenw to buffyafierwma gia na ksekinisw na ti dw parea me afto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έχω πάθει ακριβώς το ίδιο , άκουσα τόσα για την σειρά που έκατσα να δώ και με πήρε ο ύπνος στο τέταρτο επεισόδειο. λες ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eιχα δει μόνο το πιλότο και εφαγε instant drop.
    Δηλάδη πρέπει να μιλάμε για huge διαφορα 1ης, 2ης season λαμβανοντας υπόψιν το σχόλιο για το ποσο awse (A ρε Kanye ) θα είναι η 3η, αν είναι όσο καλύτερη από την 2η ήταν η 2η από την 1η

    Will check.
    Also +1 για Μisfits (ειδίκα για σενα που γουστάρεις Skins αλλα και πρώτη σέζον heroes)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. what Rebelli0n said.
    kai gia to parks k gia to misfits

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι εγώ το είχα παρατήσει το Parks and Recreation, αλλά μετά τα βροντερά γέλια του Tyler στο twitter κάθισα και το ξαναείδα και πραγματικά είναι χαώδης η διαφορά 1ου και 2ου κύκλου, η σειρά απογειώνεται και τώρα μετράμε μέρες μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

    +1 για Misfits. (δες το επιτέλους βρε παιδί μου! :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή