Awkberg! O Mark Zuckerberg στο SNL


Στο πλαίσιο του Social-Network-for-Oscar Tour, ο Jesse Eisenberg ανέλαβε το ρόλο του guest host στο χθεσινοβραδινό SNL. Στο πλάι του Andy Samberg, που συχνά υποδύεται κι εκείνος τον Mark Zuckerberg σε σκετσάκια του show, 'κουβεντιάζανε' την τεχνική τους στο πώς υποδύονται τον ιδρυτή του Facebook, μέχρι που ξαφνικά εμφανίστηκε κι ο ίδιος στο πλάνο, σε μια εικόνα που θα μπορούσε να έχει ξεπηδήσει από κάποιο multiverse κόμικ της DC με τους διάφορους παράλληλους Zuckerbergs να συναντιούνται για να σώσουν τον κόσμο. (Ή να τον καταστρέψουν, κι αυτό παίζει γερά.)

To κλιπάκι είναι χαριτωμένο, και ο ίδιος ο Zuckerberg σίγουρα good sport απέναντι σε μια ταινία που, όσο καλή κι αν είναι, σίγουρα θα έκανε τον οποιονδήποτε να νιώσει αμήχανα με τον συζητήσιμο τρόπο με τον οποίον τον απεικονίζει. Να σημειώσουμε πως αυτή η on-screen 'συμφιλίωση' έρχεται λίγες μέρες μετά τα λόγια που είπε υπέρ του Zuck ο Aaron Sorkin καθώς παραλάμβανε τη Χρυσή Σφαίρα του. ("Elite is not a bad word. It's an aspirational one.")

Και παρ'όλ'αυτά, ετούτο εδώ δεν είναι το πιο cool/αστείο/γαμάτο πράγμα που συνέβη σχετικά με τον Zuckerberg στον αέρα του NBC αυτή τη βδομάδα. Still, καλή προσπάθεια, SNL.



.

6 σχόλια:

  1. Πλάκα είχε αλλα αυτη η Nicki Minaj ηταν πιο νόστιμη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το όλο jetpack θέμα?
    Γιατί είναι τόσο αστεία η ατάκα?
    Έχασα κάτι που έγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε νομίζω πως είναι αναφορά σε κάτι συγκεκριμένο, απλά ότι και καλά ο Zuckerberg είναι ιδιοφυία άρα θα μπορούσε να είχε φτιάξει ένα jetpack. Ή κάτι σε αυτή τη λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέβαια τώρα που του έκανα ένα γρήγορο search στο google μου βγάζει ένα τόνο αποτελέσματα, οπότε πρέπει να είναι κάποιου είδους meme. Αν και δεν μοιάζει να έχει κάποια συγκεκριμένη προέλευση. I is confused.

    Είναι φοβερά αστείο όπως και νά'χει :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι και γω το πηρα ως γενικότερο σχόλιο σε μεγάλα λόγια και ανεκπληρωτες φιλοδοξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή